Vulpița „deputat”, de astăzi. Vizita la Parlamentul României s-a încheiat cu o gafă

Vulpița din Vaslui a ajuns astăzi la Parlamentul României. Veronica și Viorel Stegaru au vrut să vadă cum își fac treaba aleșii din politica românească.

G.B., marți 11 februarie 2020 , 17:26

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Vulpița din Vaslui în Parlament. Soția-vulpiță alături de soțul Viorel au vizitat astăzi, 11 februarie, Parlamentul României. Ca să își satisfacă curiozitatea, Veronica a dorit să participe la o ședință de consiliu. Cuplul Stegaru a intrat la Comisia de Agricultură unde a fost primit cu entuziasm.

Vulpița „deputat” de astăzi

Vulpița din Vaslui în Parlament. Citeste si: Vulpița de la Vaslui cu nervii la pământ de ziua socrului ei: „Niciodată nu mă mai întorc la Blăjești!”

Vulpița „deputat” de astăzi

Vulpița „deputat” de astăzi. Vizita la Parlamentul României s-a încheiat cu o gafă, urmează o posibilă sarcină?

Vulpița din Vaslui în Parlament. Vulpița din Vaslui a intrat la ședință însoțită de partenul de viață, în calitate de tineri fermieri din judeţul Vaslui. Aventura celor doi vasluieni nu a durat prea mult, pentru că Veronica s-a simțit rău dintr-o dată și a fost nevoită să părăsească sala de ședință, alături de Viorel.

Vulpița „deputat” de astăzi

Vulpița din Vaslui în Parlament. „Îmi cer scuze, voiam să anunț și prezența a doi tineri din județul Vaslui, care au vrut să vină astăzi în Parlamentul României. Este vorba de domnul Stegaru Viorel și doamna Stegaru Veronica, care sunt soț și soție. Ne bucurăm. Sunt invitații emisiunii „Acces Direct” de la Antena 1.”a transmis unul din membrii Comisiei de Agricultură.

Vulpița „deputat” de astăzi

Vulpița din Vaslui în Parlament. Veronica s-a simțit atât de rău, încât a părăsit sala de ședințe imediat. Grețurile soției-vulpiță i-au dat de gândit lui Viorel.

Vulpița din Vaslui în Parlament. Citeste si: Copilul Vulpiței, lăsat la Blăgești, plânge de dorul părinților și îi cheamă acasă. Vezi cum arată micuța Maria

Vulpița „deputat” de astăzi

Vulpița din Vaslui în Parlament. Citeste si: Vulpița de la Vaslui, față-n față cu violatorul. Viorel a luat foc: „Nu sunt „recaciclant”!”

Vulpița din Vaslui în Parlament. Vulpița din Vaslui și Viorel au devenit renumiți în showbizul românesc în urma conflictelor pe care le au în familie. Femeia și-a înșelat soțul în repetate rânduri, iar asta i-a făcut celebri. Veronica și Viorel au împreună o fetiță care în prezent se află în grija bunicilor paterni. Cuplul se află în Capitală de mai bine de trei săptămâni, pentru a fi prezenți în cadrul emisiunii de la Antena 1.

Vulpița „deputat” de astăzi

Vulpița din Vaslui în Parlament. Citeste si: Mirela Vaida este demolată din cauza Vulpiţei: „Te credeam o doamnă! Te mândrești pe seama proștilor! Eşti ridicolă!”

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si