Hala Obor ar putea fi închisă pentru o perioadă mai lungă din cauza neregulilor găsite

Hala Obor ar putea fi închisă pe o perioadă de până la un an. Comisarii ANPC au găsit mizerie, cabluri neprotejate și zona cu paviment denivelat.

Author: Diana Puiu vineri 22 iulie 2022 , 16:23

 Hala Obor ar putea fi închisă pentru o perioadă mai lungă din cauza neregulilor găsite

Hala Obor ar putea fi închisă pentru o perioadă mai lungă din cauza neregulilor găsite

[Sursa foto: stirileprotv.ro]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

ANPC a transmis, vineri, în baza unui comunicat, că au efectuat mai multe verificări la Hala Obor și au găsit mai multe nereguli.

„Cu toate aceste ocazii, atât societatea care administrează Hala, SC CI-CO SA, cât şi operatoriieconomici care comercializează, în mod special, produse alimentare, în complex, au fost amendaţi şi au primit măsuri complementare de reparare a spaţiului şi de remediere a stării de curăţenie şi a echipemantelor folosite, care nu au

fost duse la îndeplinire sau realizate parţial”, a transmis ANPC.

Citeste si: ANPC acuză Blue Air că vrea să iasă de pe piață și trage de timp pentru a nu returna banii clienților

Citeste si: Guvernul taie din voucherele de vacanță. Cine sunt angajații care vor fi afectați de această măsură- kanald.ro

Citeste si: Cum a fost, de fapt, relația Marcelei Fota cu fostul soț?! Acum a recunoscut: „Copilul meu nu știe”- wowbiz.ro

Președintele ANPC mai adaugă că aceastp activitate desfășurată în hală seamănă cu o activitate eonomică desfășurată în anii '70.

„Hala Obor trebuie să iasă la pensie. Personal am participat la acţiunea de control din 2019, ocazie cu care administratorii acestui spatiu ne-au promis că vor proceda la renovarea lui completă.

Au mai urmat acţiuni similare şi singurul lucru substanţial obţinut au fost tot promisiunile.

Citeste si: ANPC, controale de amploare în stațiunile turistice de la munte. Au emis amenzi de aproape 100.000 lei

Înţelegem perfect că această hală reprezenta o sursă de produse pentru persoanele în etate, din zona respective, datorită preţurilor mici.

Dar, în situaţia de faţă, ieftin se dovedeşte a fi un pericol pentru sănătatea consumatorilor. Lipsa flagrantă de curăţenie şi siguranţă trebuie oprită aici. Modul de desfăşurare a activităţilor comerciale este desprins din anii ’70. Indiferent cât se vor supăra de tare unii consumatori pe acţiunea noastră am făcut-o şi pentru siguranţa acestora. Sunt convins că acest mesaj ferm va fi un imbold pentru renovarea halei şi întoarcerea ei pe piaţă într-un mod corespunzător”, a declarat Horia Constantinescu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si