VIDEO - Haos la Bacău la împărțirea cutiilor cu alimente din partea UE: oamenii s-au îmbulzit la coadă, iar un bătrân a leșinat

Zeci de persoane s-au adunat dis-de-dimineață în fața Primăriei din Bacău pentru a fi sigure că prin un pachet de alimente din partea Uniunii Europene. Haosul și agitația au fost prezente non-stop, motiv pentru care un bătrân a leșinat.

Author: Maria Stiuca joi 02 februarie 2023 , 14:36

Haos la Bacău la împărțirea cutiilor cu alimente din partea UE: oamenii s-au îmbulzit la coadă, iar un bătrân a leșinat

Haos la Bacău la împărțirea cutiilor cu alimente din partea UE: oamenii s-au îmbulzit la coadă, iar un bătrân a leșinat

[Sursa foto: Știrile Kanal D]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Alimentele venite din partea Uniunii Europene au ajuns și la Bacău. Coada a luat rapid amploare, iar unii au ajuns încă din primele ore ale dimineții pentru a fi siguri că apucă o cutie cu alimente. Un bătrân a leșinat din cauza agitației.

Zeci de persoane la coadă dis-de-dimineață la Primăria din Bacău

Oamenii au pornit pe premisa că alimentele nu vor fi suficiente pentru toată lumea, astfel că, s-au pus la coadă dinaintea începerii programului de lucru. O cutie cu alimente de la Uniunea Europeană conține făină, zahăr, ulei, conserve de carne sau compot.

Persoanele cu prioritate pentru pachetele POAD au fost familiile și persoanele singure, beneficiare de ajutor social și de alocație pentru susținerea familiilor cu domiciliul pe raza municipiului Bacău,

iar acum, distribuirea se va face către persoanele cu handicap de gradul I și II. 

Citește și: VIDEO- Sute de persoane cu handicap au așteptat la cozi uriașe pentru o pungă cu alimente în Galați

Un bătrân a leșinat la coadă la alimente la Bacău

Un bătrân de 75 de ani, aflat și el la coadă pentru a primi un pachet cu alimente a avut nevoie de îngrijiri medicale. Acesta a leșinat din cauza agitației, frigului și orelor de stat în picioare la coadă. A venit cu două ore înainte de începerea programului, ca celelalte persoane, de altfel, însă, bătrânețea și-a spus cuvântul.

Citeste si: Concediu de odihnă 2023! Până la ce dată se pot recupera zilele de concediu rămase din anul 2022- kanald.ro

Citeste si: Soțul lui Emily Burghelea a dat de înțeles că urmează să devină iar părinți- wowbiz.ro

În fața primăriei au ajuns de urgență medicii, care i-au acordat imediat îngrijiri medicale bătrânului și, ulterior, l-au transportat la spital.

Citește și: VIDEO- A început distribuirea cardurilor de energie în București și în alte șase județe

Cozi la alimentele de la stat la Timișoara: oamenii au stat cu orele în frig să primească o cutie cu alimente

Nici măcar frigul nu le-a stat în cale timișorenilor care s-au așezat la coadă încă de la 4.00 dimineața pentru a primi o cutie cu alimente din partea Uniunii Europene.

Sute de oameni s-au așezat la coadă din primele zile ale dimineții. Odată cu distribuirea alimentelor din partea Uniunii Europene, cei mai mulți nu au luat în considerare frigul și s-au așezat în rând chiar și de la 4.00 dimineața.

Chiar dacă programul normal a început la ora 8.00, timișorenii au fost prezenți dis-de-dimineață. Cozile au luat repede amploare, pentru că fiecare persoană a vrut să fie sigură că primește câte  o cutie cu alimente din partea Uniunii Europene.

Responsabilii Primăriei Timișoarei au un număr limitat și se vor distribui între 30 ianuarie și 13 februarie 2023, pe strada Lorena, nr.25, cu program de luni până vineri, între orele 8.00 și 16.00

Citeste si: Veste bună pentru femeile din România! Statul oferă vouchere de 250 de lei pentru alimente, chiar înainte de Paște- kfetele.ro

Citeste si: Din ce face bani acum fosta soție a lui Dinu Maxer? Determinată din fire, artista nu a profesat niciodată în domeniul studiat și s-a reprofilat- radioimpuls.ro

Cutiile cu alimente din partea Uniunii Europene destinate beneficiarilor conțin făină de grâu și de mălai, două pungi de paste, ulei, zahăr, orez, dar și conserve de carne de vită și porc, pateu, borcane cu compot și gem de fruncte.

Citește și:  VIDEO- Sute de persoane cu handicap au stat în frig la Galați pentru a primi ajutoarele de la UE


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si