Chiar dacă alimentele sunt în număr limitat, și persoanele sunt prea multe, localnicii, fie pensionari, fie persoane cu dizabilități, s-au așezat la coadă încă din toiul nopții, în ciuda temperaturilor de minus două grade.

Oamenii au așteptat în frig, dis-de-dimineață

Cetățenii au aflat că pachetele sunt în număr limitat, și, de aceea, s-au așezat la coadă de la primele ore ale dimineții, când soarele încă nu a răsărit pe cer, sperând că vor prinde măcar una dintre cutiile cu alimente.

În ciuda temperaturilor cu minus din această dimineață, persoanele aflate la coadă, unele cu dizabilități, au fost nevoite să îndure frigul pentru o cutie cu alimente.

Elena Crețan, reprezentant Primăria Târgu Jiu a explicat că: „ De această dată au rămas 714 pachete pentru aceste persoane cu dizabilități, iar dumnealor sunt 3019 pe listă”.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

De asemenea, Primăria Târgu Jiu pune la dispoziție 1.500 de pachete din partea Guvernului, din care, mai mult de jumătate au fost trimise către persoanele cu ajutor social. Restul pachetelor se vor împărți altor oameni nevoiași din oraș, mult mai mulți la număr.

Citește și: Galați- îmbulzeală la taxe și impozite dis-de-dimineață

Cozi la plata taxelor și impozitelor- românii așteaptă de ore întregi

Cei mai mulți români preferă să plătească fizic la ghișee, taxele și impozitele acestui an. Majoritatea au ajuns de la primele ore ale dimineții, iar cozile s-au format rapid.

Românii preferă să-și rezolve problemele administrative pe cale fizică. Unul dintre motive este  lipsa banilor de pe card  din cauză că nu au plătit anumite taxe.

Citește și: Cum evităm cozile de la taxe și impozite

Cozi interminabile la ghișee

Românii s-au prezentat la ghișee cu diferite probleme. Unii au venit să-și scoată documentele doveditoare că și-au plătit taxele, alții au venit în privința autovehiculelor, iar ceilalți au dorit să-și înregistreze anumite imobile.

Supărarea românilor vine și din faptul că la unele ghișee se poate plăti doar cu cardul, iar unii folosesc doar bani cash.

Cei mai mulți s-au adunat în prima zi lucrătoare a acestui an pentru că nu au timp să plătească taxele pe viitor, iar cei care au vrut să plătească la sfârșitul anului trecut, au găsit ghișeele închise.

Citește și: VIDEO- Românii preferă să primească ajutor social, în loc să muncească


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si