Comisarul Cătălin Bocai, de la centrul Infotrafic, a declarat la Digi24, că traficul este aglomerat pe sensul spre litoral și recomandă șoferilor prudență.

Patru mașini și zece persoane, implicate în accident

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe Autostrada Soarelui este aglomerat pe tronsonul Drajna Fetești, la kilometrul 104, pe sensul de mers către litoral, din cauza unei tamponări în care au fost implicate patru autoturisme.

Citeste si: Un microbuz cu mai mulți pasageri s-a răsturnat pe Autostrada Soarelui. Elicopterul SMURD, chemat de urgență

În accident au fost implicate 10 persoane, dintre care o victimă este rănită ușor, potrivit ISU Călărași. De asemenea, din cauza accidentului traficului este aglomerat pe sensul de mers înspre litoral.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Cosmin, descalificat din „Casa iubirii”. Ștefania nu l-a lăsat să o atingă- wowbiz.ro

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (07.15), pe Autostrada Soarelui, este aglomerat pe tronsonul Drajna Fetești, pe sensul de mers către litoral. În zona kilometrului 103+500, pe sensul către litoral, a avut loc o tamponare în care au fost implicate patru autoturisme. Autovehiculele au fost scoase pe banda de urgență", se arată într-o informare.

Aglomerație pe drumul către mare[Sursa foto: PixaBay]

Recomandări pentru șoferii care merg către mare

Citeste si: Coșmar de 30 de ore pentru copiii captivi în "trenul groazei" Mangalia- Timișoara

În cazul în care Autostrada Soarelui (A2) este extrem de aglomeată, centrul Infotrafic le recomandă tuturor conducătorilor auto care merg către litoral, să păstreze în mers o distanță corespunzătoare, care să le permită să oprească în condiții de siguranţă, să respecte limitele legale de viteză, să folosească luminile de întâlnire, să se asigure şi să semnalizeze când schimbă banda de circulaţie, să pună în funcţiune luminile de avarie când încheie o coloană care opreşte sau

încetineşte brusc, să acorde prioritate la ieşirea din spaţiile de servicii, să nu circule sau să oprească pe banda de urgenţă, exceptând cazurile justificate, iar, în cazul în care observă, la plecare, că numărul de autovehicule aflate în trafic este foarte mare, să aştepte până ce intensitatea circulaţiei mai scade.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si