VIDEO - Haos la granițe. Infern pentru românii care revin în țară

Frontierele țării sunt scena unei revolte până la cer, după ce românii care se întorc de la muncă din străinătate se văd forțați să stea și câte 4-5 ore la cozi kilometrice. Se întâmplă asta pentru că mulți vin din zone roșii - nu au vaccin și trebuie să stea în carantină. Suferă și ceilalți - căci controalele sunt făcute la fiecare autoturism în parte!

Author: Razvan Ilie sâmbătă 31 iulie 2021 , 19:09

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Ce spun oamenii care așteaptă ore întregi la granițe

„Suntem vaccinați, venim din Italia. Nu intrați în carantină? Nu intrăm în carantină!”, „Ce carantină e asta..... gripă grea peste noi!”. „Nesimțire curată aici.... ne bagă pe carantină- dar nu înțeleg de ce!”, sunt câteva dintre părerile celor care așteaptă multe ore la intrarea în țară.

Explicația e una singură. Toți vin din Anglia- țară aflată pe lista roșie și nici nu sunt vaccinați- astfel că vor trebui să stea în izolare bună parte din concediul pe care-l plănuiseră în țară. „Intrați în carantină.... toți din Anglia!”

Mutația Delta face ravagii în toată Europa

Fie că vin din zone roșii sau nu, românii îndură chinul în mod egal la granița cu Ungaria, deoarece triajul trebuie făcut ca la carte- spun autoritățile- având în vedere că mutația Delta face ravagii deja în toată Europa și se răspândește rapid. Astfel că s-a stat mult și bine în coloană la intrarea în țară!

„De două ore stăm, mai bine de două ore... aici în România ce stăm!”
„De trei ore și jumătate... am avut Covid, am avut în aprilie!”
„Am stat multe ore, nu, nu sunt vaccinat!”, spun oamenii.

8 kilometri parcurși în 8 ore la Nădlac

O porțiune de 8 kilometri a fost parcursă în opt ore, spun șoferii. Cum afară e o căldură năucitoare, multă lume s-a revoltat

„Foarte frumos.... asta e răsplata! Muncim în Franța, aducem toți banii în România și așa suntem primiți ...”„Vai ce e în spatele nostru.... nu intrați în carantină? nu!”

Iar la frontierele din sudul țării au făcut coadă turiștii care se grăbesc să vină acasă din vacanță din Grecia- țară care intră mâine pe lista roșie- și toți cei care vor veni de acolo- vor trebui să stea în carantină!

VIDEO AICI


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si