“Hercai” are premiera mâine, 9 februarie, de la ora 20:00, la Kanal D

Mâine, 9 februarie, de la ora 20:00, are loc premiera serialului turcesc de succes ”Hercai” (titlul original: „Hercai”), o nouă producție impresionantă, care spune povestea tulburatoare a unei tinere și frumoase fete, Reyyan, care, deși își dorește o viață liniștită, plină de iubire, ea este nevoită să plătească pentru greșelile din trecut ale familiei sale.

Author: Andreea Bolocan luni 08 februarie 2021 , 14:42

hercai serial nou turcesc kanal d
Hercai are premiera marți, 9 februarie 2021, la Kanal D
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Protagoniștii fascinantului serial ”Hercai” sunt Reyyan (interpretată de Ebru Şahin) și Miran (Akın Akınözü), doi tineri ale căror vieți, pline de traume din copilărie, ajung să se întâlnească, să se îndrăgostească, pentru ca apoi ei să lupte pentru dragostea lor, în ciuda tuturor obstacolelor vieții.

Cine sunt personajele principale ale serialului ”Hercai”

Reyyan face parte din familia Șadoğlu, una dintre cele mai proeminente din Midyat, un orășel de provincie, din Turcia. Dintotdeauna Reyyan a considerat locul în care trăiește ”închisoarea” ei, nicidecum căminul cald ce-l poate oferi o familie iubitoare. Cu toate că tatăl ei vitreg, Hazar (Serhat Tutumluer), și unchiul Cihan (Serdar Özer) sunt figuri importante în marea familie, dar și oameni de temut, adevăratul lider este bunicul tinerei, Nasuh (Macit Sonkan). Nimic nu se întâmplă fără voia acestuia și, cu toate că mama ei, Zehra (Feride Çetin), a protejat-o cât de mult a putut în fața greutăților vieții, și a crescut-o cu multă dragoste, Reyyan a resimțit presiunea uriașă a familiei. Unul dintre cei care și-au pus amprenta într-un mod negativ asupra destinului fetei este nimeni altul decât bunicul ei, Nasuh.

Citeste si: Kanal D, primul loc la nivelul întregii țări, cu emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Ce dorință are Reyyan

Reyyan are o singură dorința, să plece din locul care i-a adus atâta suferință și să-și găsească ”casa”.

Citeste si: ”Hercai”, din 9 februarie, la Kanal D. Serialul va fi difuzat trei zile pe saptamana, de luni pana miercuri, de la ora 20:00

Destinul i-l va scoate în cale, frumoasei Reyyan, pe Miran, un tânăr chipeș si ambițios. Deși face parte dintr-o familie înstărită, Miran are, și el, o poveste de viață tulburătoare. O serie de evenimente dramatice decurg din încercarile celor doi tineri de a fi împreună, în ciuda tuturor greutăților.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si