Descindere ca-n filme, astazi, in Constanta. Comisar-sef  judetean si director al Oficilui pentru Protectia Consumatorului (OPC) Constanta, Horia Constantinescu, a efectuat controle inopinate, vizati fiind soferii microbuzelor de calatori care circula dintr-o statiune in alta. Cu riscul de a fi snopit in bataie de calatori nervosi sau de a fi lovit cu microbuzul, Horia Constantinescu a impiedicat delasarea vehiculelor de calatori care i se pareau suspecte.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

WOWbiz.ro

a reusit sa obtina o filmare realizata de un turist chiar in timpul contrulului desfasurat de Horia Constantinescu. Din imagini se poate vedea cum comisarul sef OPC se pune in fata microbuzului si refuza sa elibereze soseaua, filmand cu telefonul personal microbuzul incarcat cu calatori peste limita legala admisa. Comisarul sef a solicitat telefonic ajutorul colegilor sai, moment in care a inceput scandalul, calatorii fiind nemultumiti ca microbuzul lor nu-si continua drumul.

Ajunsi la fata locului, politistii il legitimeaza pe Horia Constantinescu, afla ca acesta este indreptatit sa faca acest control. Speriat ca s-a trezit cu OPC-ul pe cap, soferul microbuzului telefoneaza altei persoane, probabil superiorului sau, si isi intreaba cum sa scape de necaz.

                                                                                                        Citeste continuarea in pagina urmatoare 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si