Horoscopul pentru luni, 14 noiembrie 2020, arată că berbecii se află faţă în faţa cu un eveniment important, taurii sunt extrem de entuziasmaţi, iar gemenii au parte de o zi frumoasa. Ce născuţi în zodia fecioarei au parte de un mare hop, în timp ce scorpionii trebuie să pună accent mai mult pe cooperare.

Horoscop 14 decembrie 2020 pentru toate zodiile

Iată horoscopul complet al zilei de luni, 14 decembrie 2020, pentru toate cele 12 semne zodiacale!

Berbec

Ai aşteptat multă vreme acest eveniment căruia îi acorzi o importanţă cu totul specială, de parcă ar fi un miracol! Eşti atât de aproape de el, încât aproape că îl poţi atinge, dar nu trebuie să te culci încă pe laurii victoriei, sigur pe reuşită. Ţi se mai cer unele eforturi, încă mai ai de muncit, pentru că da, e o şansă excelentă şi foarte clară, dar nu ţi se oferă pe tavă.

Eşti pe ultima sută de metri, când pui toate detaliile la locul lor înainte de a extrage o concluzie ce va genera ulterior rezultatul mult aşteptat care te va face fericit.

Taur

Eşti în faţa unui proiect nou care te entuziasmează la maximum. Nu eşti aşa de obicei, nu te aprinzi atât de repede, dar de data aceasta eşti extrem de motivat să te apuci repede de treabă, să baţi fierul cât e cald.

Cineva este alături e tine şi te încurajează, ceea ce îţi este de mare ajutor, pentru că ai de multe ori nevoie de o susţinere de pe margine.

Visul care se conturează te încântă, te înflăcărează, te atrage ca un magnet, şi când ai un scop atât de frumos la orizont, cum să nu tragi tare ca să-l atingi mai repede?

Citeste si:   Cele mai diabolice zodii. Dacă observi semnele astea, fugi și nu te uita înapoi!

Gemeni

Visele tale cele mai frumoase sunt legate de viaţa de familie, de relaţia ta cu oamenii pe care-i îndrăgeşti cel mai mult. Când discuţi cu ei despre ceea ce vrei de la perioada care vine, descoperi că şi ei au aceleaşi aşteptări, deci vă puteţi combina forţele pentru a ajunge la acelaşi rezultat care să vă satisfacă pe toţi deopotrivă.

Eşti un visător, aşa e, dar încurajările care vin de la cei dragi te fac să ţinteşti şi mai sus, să speri şi mai mult de la ziua de mâine, tocmai pentru că ştii că te vor sprijini şi ei.

Horoscop azi - Horoscop zilnic
Horoscop azi - Horoscop zilnic

Rac

Culmea că exact persoanele cele mai apropiate se dovedesc azi a fi cei mai dificili inamici, care se opun cu tărie ideilor tale, dar înainte de a te supăra pe ei, ar fi bine să te gândeşti dacă nu cumva au dreptate. Dacă spun nu, poate că refuzul lor e în beneficiul tău şi, mai devreme sau mai târziu, îţi vei da seama că era un fel de a te opri să faci vreo prostie.

Nu te încăpăţâna să mergi mai departe pe drumul tău făcând abstracţie de prieteni sau de familie, pentru că ai putea să greşeşti şi să regreţi că nu i-ai ascultat. Ei privesc lucrurile din altă perspectivă, conform horoscopului pentru 14 decembrie 2020.

Leu

Banalul acestei zile nu-ţi displace deloc, pentru că este exact atmosfera tihnită şi plăcută după care tânjeai.

Te bucuri de prezenţa celor dragi care te învăluie în gesturi calde de afecţiune. Treceţi prin locuri pe care le ştii pe din afară, în care îţi place de obicei să-ţi petreci zilele libere, şi te ocupi de lucruri minore, dar tocmai prin firescul lor îţi fac plăcere.

Te întâlneşti cu oameni de care îţi era dor, chiar dacă nu te aştepţi la discuţii savante, dar orice conversaţie, oricât de comună ar fi, face parte din programul perfect pentru această zi.

Citeste si:   Horoscop. Cât de răi sunt oamenii în funcție de zodie

Fecioară

Un mare hop apare în calea ta şi nu te lasă să duci mai departe ce ai început. Culmea e că piedica nu depinde absolut deloc de tine, ci e o intervenţie nefastă din partea unei persoane ce se va dovedi a fi un inamic de temut pentru tine. Spune nu la orice, îţi taie aripile spre ceea ce ţi-ai propus, şi tot ce poţi face e să priveşti neputincios cum îţi strică toate planurile.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cosmin, descalificat din „Casa iubirii”. Ștefania nu l-a lăsat să o atingă- wowbiz.ro

Consideră ziua ca o probă de încercare, dar să nu crezi că o vei depăşi uşor, pentru că starea negativă pe care o revarsă inamicul ascuns în calea ta va fi mai puternică decât voinţa ta de a-l ignora.

Horoscop 14 decembrie 2020
Horoscop 14 decembrie 2020

Balanţă

Ieşi din mediile în care planează ostilitatea, agresivitatea de orice natură sau un spirit de competiţie folosit greşit, pentru că nu prea îi vei face faţă! Fii cu mare băgare de seamă în discuţiile aprinse pe care le porţi azi cu un adversar, pentru că lucrurile ar putea ajunge într-un punct critic, din care nu va ieşi nimic bun.

Ori scandalul ajunge la cote alarmante, ori descoperi, cu această ocazie, câtă invidie sau răutate este în celălalt, dar fă tot posibilul să nu pici în capcana energiilor negative declanşate de rivalul tău, pentru că nervii nu vor scoate din tine ce ai mai bun, ci îi vei da apă la moară acestuia,  arată horoscopul pentru 14 decembrie 2020

Scorpion

Nu e recomandabil azi să lucrezi pe cont propriu, pentru că ai ajuns într-un punct în care contează enorm cooperarea, lucrul în echipă, comunicarea permanentă cu tovarăşii tăi. Fiecare are ceva de spus sau un rol de jucat în acest proiect, ca atare nu e momentul cel mai potrivit pentru a-ţi recăpăta independenţa sau pentru a face opinie separată.

Pune-ţi şi tu în joc energiile şi cunoştinţele pentru acest scop comun, din care în final, are toată lumea de câştigat. Vei fi susţinut, ajutat, completat perfect de oameni care au interese similare, deci daţi-vă mâna pentru acel ţel pe care îl visează toată lumea.

Citeste si:   Horoscop. Zodia care are întotdeauna succes în carieră

Săgetător

Azi eşti în centrul atenţiei unui grup mai amplu de persoane care te laudă sincer pentru un succes pentru care ai muncit serios. Ai ajuns la capătul unui efort şi culegi roadele, dar ar trebui să recunoşti faptul că au participat şi alţii la acest succes. Fără ei nu ar fi mers lucrurile la fel de uşor şi de bine, deci este momentul ideal să scoţi în evidenţă şi contribuţia acestora.

Ar fi încântaţi să vadă recunoştinţa ta pentru contribuţia adusă la reuşita ta, deci fii generos în cuvinte de apreciere şi de mulţumire!

Capricorn

Chiar dacă vezi cu ochii tăi că nu poţi duce chiar acum la îndeplinire un plan în care ţi-ai pus atâtea speranţe, hei, nu abandona! Ce-i cu figura asta lungă şi bosumflată? Totul va merge ca pe roate altădată, dar nu azi şi nu în aceste condiţii, ca atare vezi ce ai scăpat din vedere, de ce nu merg lucrurile aşa cum ai dorit, pentru că sigur ai uitat să rezolvi ceva la timpul potrivit.

Uneori, un hop, chiar dacă pe moment de demoralizează, se va dovedi a fi cel mai bun lucru pentru a te motiva să te apuci de altceva. Aşteaptă, mai caută şi alte variante, pentru că cea pe care te-ai fixat nu e nici singura şi nici cea mai bună cale de a ajunge acolo unde visezi,  spune horoscopul zilei de 14 decembrie 2020.  

Horoscop 14 decembrie 2020
Horoscop 14 decembrie 2020

Vărsător

Starea neplăcută în care te afli azi nu e legată de vreo situaţie din exterior care să-ţi provoace aceste emoţii, ci de lipsa anumitor informaţii de care ai mare nevoie. Cât timp nu ştii clar încotro te îndrepţi şi pe ce resurse te poţi baza, e normal să calci grijuliu, ca pe coji de ouă. Tocmai pentru că nu eşti încă foarte bine edificat în privinţa rezultatelor care te aşteaptă la final, fii foarte prudent, nu te avânta în direcţii neverificate şi stai cu ochii la factorii de risc.

Citeste si: Cosmin din Casa Iubirii a fost descalificat! Vestea care i-a lăsat pe concurenți cu gura căscată. „Ștefania, dacă mă crezi, eu te aștept!”- kfetele.ro

Citeste si: Câţi bani a încasat Babasha la concertul Coldplay?! Invitatul trupei britanice lămureşte orice speculaţie: "Sunt niște idioețenii foarte mari"- radioimpuls.ro

Nici să exagerezi nu e bine, ca şi cum ar fi peste tot doar piedici şi inamici, pentru că atunci chiar că se termină altfel decât ai fi dorit! Cineva te-ar putea ajuta în această situaţie, dacă ai lăsa orgoliul şi ai cere sfaturi!â

Citeste si:   Horoscop. Top 3 cele mai bune soții, în funcție de zodie

Peşti

Mare grijă la tranzacţiile financiare ale acestei zile, pentru că trece un oarecare risc prin portofelul tău. Ori eşti chiar tu pe cale să închei o afacere proastă, să cumperi un obiect care, mai târziu, se va strica, ori trebuie să deturnezi o sumă mai mare de bani într-o direcţie neplăcută, cum ar fi o amendă, repararea unui obiect de care ai mare nevoie şi care s-a defectat, o factură uitată.

Ai fi avut nevoie de acei bani pentru cu totul alte scopuri şi când acolo trebuie să-i direcţionezi spre acest scop deloc plăcut. Surprizele de natură financiară au o tentă negativă, ca atare calculează fiecare bănuţ cu prudenţă.

Sursa: acvaria.com

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si