Horoscop. Care sunt cele mai mincinoase zodii

Horoscop. Sunteți curioși să descoperți care sunt cele mai mincinoase zodii din horoscop? Ei bine, a venit momentul adevărului. Uite cine sunt marii mincinoși ai zodiacului!

Author: R.B. luni 27 aprilie 2020 , 16:53

Horoscop
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

  Horoscop. Gemenii

  Sunt printre cei mai mincinoși nativi ai zodiacului. Și, ceea ce este și mai rău de-atât, este că uneori nici nu o fac pentru a ascunde anumite lucruri, ci mai mult pentru distracția lor.

  Horoscop

  Citeste si: Horoscop. Cele trei zodii cu cele mai urâte caractere

  Horoscop. Fecioarele

  Chiar dacă vor să păstreze aparențele și se descriu a fi oameni onești, nativii din fecioară mint uneori foarte mult. Adesea e vorba de lucruri mărunte, iar minciunile lor nu fac nimănui rău, însă o fac doar pentru a ieși mai mult în evidență…

  Horoscop

  Citeste si: Horoscop. Trei zodii cu lipici la bani în luna mai

  Horoscop.

  Săgetătorii

  Dacă ai crezut că săgetătorii sunt oameni sinceri, te-ai înșelat amarnic. Săgetătorii mint pentru a părea mai interesanți. O fac din obișnuință adesea, pentru că mulți au acest prost obicei încă din copilărie.

  Horoscop

  Citeste si: Horoscop. Zodia care are întotdeauna succes în carieră

  Horoscop. Capricornii

  Ei bine, ei chiar “mint de îngheață apele”. Cumva, le place să mintă despre familia lor, despre viața lor, despre educație… Pur și simplu vor să pară alte persoane!

  Citeste si: Zodia care este cea mai afectată de pandemie. Blocaj timp de 18 luni

  Horoscop. Peștii

  Peștii sunt un caz special – ei nu mint decât atunci când pot obține beneficii din minciunile lor. Adică la job, în viața amoroasă etc. Din păcate, mai devreme sau mai târziu minciunile ies la suprafață și pot suferi mult din această cauză.


  Abonează-te pe


  Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
  Te-ar putea interesa si