Horoscop 17 ianuarie 2020. Zodiile care au o zi plină de ghinion: Totul le merge pe dos!

Horoscop 17 ianuarie 2020. Află ce ți-au rezervat astrele pentru ziua de vineri, 17 ianuarie 2020!

A.M.S., vineri 17 ianuarie 2020 , 09:40

Horoscop 17 ianuarie 2020
Horoscop 17 ianuarie 2020
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Horoscop 17 ianuarie 2020. Berbec

Nu poţi colabora eficient cu persoanele bosumflate şi reticente la orice propunere, ca atare primul pas e să-ţi alegi cu mai multă grijă tovarăşii de echipă.

Ai ghinionul de a atrage alături de tine oameni pesimişti din fire care spun nu la orice şi nu vei avea parte de prea multe rezultate alături de ei.

Mai degrabă te descurci singur decât cu asemenea companie! Dacă însă reuşeşti să aduci aproape un grup cu interese similare şi cu aceeaşi motivaţie spre succes, lucrurile vor evolua ca la carte.

Taur

O veste proastă îţi strică toată ziua şi nu mai găseşti în tine forţa sau motivaţia de a duce mai departe un plan care deja scârţâie.

Ai impresia că ţi s-au înecat toate corăbiile, că nu se mai poate face nimic şi fiecare nou element negativ care apare te întristează din ce în ce mai mult până ajungi în faţa renunţării.

Citeste si: 3 zodii care se despart în 2020! Vor avea parte doar de lacrimi și suspine

Din păcate, nu toate merg perfect, ci priveşti cu ochii tăi cum se duce de râpă un proiect de la care aveai mari speranţe, dar trebuie să-l abandonezi, pentru că nu mai ai încredere în el.

O schimbare majoră de direcţie te ia prin surprindere şi, pe moment, nu ştii de ce să te agăţi.

Horoscop 17 ianuarie 2020. Gemeni

Deşi erai foarte concentrat la un proiect ce părea să meargă bine, azi apare o altă variantă la fel de tentantă care-ţi dă peste cap toată organizarea iniţială.

Eşti foarte derutat, pentru că acum nu mai ştii pe ce cale să mergi, de vreme ce ambele opţiuni merită atenţie. Ar fi perfect dacă ai duce totul la capăt în varianta de pornire, lăsând al doilea plan în aşteptare.

Nici nu ştii cum, din ambele idei, se pot naşte succese complet diferite şi separate, de aceea e bine să păstrezi în minte alternativa tocmai apărută ca să o pui în practică altădată.

Rac

Tu eşti, de felul tău, ceva mai prudent şi nu te aventurezi într-un proiect nou fără măsuri de precauţie şi o organizare atentă în prealabil.

Citeste si: Trei zodii cu destin de aur. Ei sunt trimişii lui Dumnezeu pe pământ

Totuşi, cineva te stimulează să te implici mai mult, că merită să laşi la o parte suspiciunile sau teama de eşec, deci molipseşte-te de la el de entuziasm şi energie.

Eşti în faţa unui eveniment care te solicită la maximum iar pasivitatea nu pare a fi cea mai bună soluţie.

Fiecare intră în această combinaţie cu alte calităţi: tu cu maturitatea şi organizarea, celălalt cu stimulentele şi energia.

Horoscop 17 ianuarie 2020. Leu

Eşti de mare ajutor unor persoane aflate într-o călătorie simbolică spre o destinaţie care, deocamdată, le este neclară.

Tu eşti consilierul lor de nădejde, sursa lor de energie, stimulentul perfect pentru a merge mai departe chiar şi când îşi pierd speranţa sau curajul.

Ei au numai de învăţat de la tine, deci ar trebui să fie recunoscători pentru că au ghid sau un însoţitor atât de bun ca tine, pentru că tu ai pentru ei numai sfaturi practice eficiente, deja verificate, bine documentate, le-ai încercat pe tine şi au funcţionat, deci le vorbeşti din proprie experienţă. Ar face bine să te asculte!

Fecioară

Un proiect ce evolua extrem de repede, aproape mult prea repede pentru puterea ta de acceptate, pare să se liniştească din senin.

Eşti luat prin surprindere de această lentoare neprevăzută, pentru că abia te obişnuisei şi tu cu viteza ameţitoare în care înaintau toate.

Citeste si: Horoscop 2020. Zodii blestemate să le meargă prost anul acesta

E dificil acum să treci de la viteza luminii la viteza melcului, dar lasă un pic lucrurile să se mai aşeze înainte de a stabili care e ritmul optim de înaintare în acest demers.

Poate era prea repede înainte, poate e prea lent acum, dar vei vedea că se vor echilibra toate astfel încât să faci paşii potriviţi acestei etape.

Horoscop 17 ianuarie 2020
Horoscop 17 ianuarie 2020

Horoscop 17 ianuarie 2020. Balanță

Se naşte alt om acum sub ochii tăi şi acela eşti tu! E o renaştere benefică, deci acceptă cu bucurie şi entuziasm noua viziune care ţi se deschide în faţa ochilor, chiar dacă nu eşti cel mai mare iubitor de nou şi schimbare.

De data aceasta, a aborda o astfel de strategie, modernă, diferită, poate chiar ciudată pentru mulţi, se va dovedi a fi exact ce aveai nevoie pentru a te scoate din rutină, din banal, din penumbră.

Nu-i aşa că visai o astfel de renaştere? Nu aveai curaj s-o declanşezi chiar tu, acum trebuie doar să o laşi să te conducă, e în faţa ta.

Scorpion

Sărbătoreşte aventura în care ai pornit, bucură-te de fiecare nou episod din filmul de acţiune în care eşti chiar protagonist. Nu eşti spectator la ce se petrece, ci chiar tu eşti implicat în această poveste şi aştepţi, cu un copil curios, să descoperi pe parcurs.

Abia aştepţi să vezi ce urmează, ce se va întâmpla mâine, spre ce te îndrepţi, iar această curiozitate te ajută să menţii ritmul alert, tonusul pozitiv şi dorinţa vie de a merge mai departe.

Citeste si: Horoscop. Zodii care vor avea parte de schimbări radicale în 2020

Nu te teme de nimic, ci fii sigur că scenaristul eşti chiar tu, deci, evident, poţi să-ţi brodezi povestea aşa cum ţi-ar plăcea tu să continue.

Horoscop 17 ianuarie 2020. Săgetător

E momentul tău de glorie când te poţi afirma uşor prin ceea ce reprezinţi. De fapt, eşti la capătul unui proces îndelungat de perfecţionare, la finalul unui curs, la culegerea roadelor unui efort îndelungat, şi eşti mândru de tine.

Dacă tot eşti atât de mulţumit de tine, fă un pas în faţă şi arată ce ştii, la ce eşti cel mai bun, care îţi este valoarea, pentru a descoperi şi alţii cine eşti şi ce poţi.

Meriţi felicitări şi laude, ca atare lasă modestia deoparte şi acceptă faptul că eşti cel mai bun.

Nu te culca însă pe laurii victoriei, ci continuă-ţi drumul spre desăvârşire, pentru că poţi şi mai bine de atât. Ţinteşte şi mai sus!

Horoscop 17 ianuarie 2020
Horoscop 17 ianuarie 2020

Capricorn

Priveşte lucid situaţia în care te afli şi, mai ales, lasă acea voce interioară să spună ce este mai bine pentru tine.

Intuiţia ta nu dă greş niciodată, deci fă puţină linişte în mintea ta pentru a auzi ce-ţi transmite cel mai bun profesor de viaţă: conştiinţa ta, raţiunea ta, subconştientul tău.

Citeste si: Horoscop. Zodia pe care NU o iubeşte nimeni

Ştii deja ce ai de făcut, dar trebuie doar să scoţi la lumină soluţiile pe care le-ai învăţat deja, le-ai descoperit mai demult, dar nu aveai starea potrivită pentru a le pune în practică.

Nu întreba, tu ştii deja, iar răspunsul e chiar în interiorul tău: ascultă-te!

Horoscop 17 ianuarie 2020. Vărsător

Pentru a avea o zi eficientă, alege cu grijă anturajul în care lucrezi astăzi, pentru că nu eşti în cea mai bună formă emoţională şi absorbi imediat energiile negative din jur.

Dacă atragi alături de tine pesimişti, depresivi, oameni care se lamentează la orice nimic, te vor influenţa şi pe tine şi te vor trage în jos.

Tu eşti cel care îi poate ridica şi pe ei, eşti cârligul de care se agaţă cei trişti sau nemulţumiţi, dar nu trebuie să-ţi asumi şi responsabilitatea problemelor lor, altfel abia aşteaptă să ţi le arunce pe toate în cârcă.

Ajută-i cu un sfat detaşat, dar nu face nimic în locul lor şi, mai ales, nu te lăsa copleşit de necazurile altora.

Pești

Îţi găseşti armonia şi bucuria împărtăşind altora această stare de bine care te cuprinde.

Înconjoară-te de oameni care simt la fel ca tine, care sunt pe aceeaşi lungime de undă, deci lasă feelingul tău special să te ducă exact spre oamenii potriviţi acestei stări.

Fugi de cei agresivi sau invidioşi, care pot privi ciudat starea ta de bine, deci ascultă-ţi inima înainte de a te apropia de ceilalţi.

Parcă e un clopoţel acolo care te avertizează dacă vine cineva care nu-ţi împărtăşeşte calmul şi starea de bine şi ţi le-ar putea strica pe ale tale.

Sursa: acvaria.com

 

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si