Horoscop 19 iunie 2020. Zodia care are noroc la bani

Horoscop 19 iunie 2020. Află ce ţi-au rezervat astrele pentru ziua de vineri, 18 iunie 2020! O zodie are noroc la bani. Iată despre cine e vorba

Author: A.M.S. joi 18 iunie 2020 , 15:34

Horoscop 19 iunie 2020
Horoscop 19 iunie 2020
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Horoscop 19 iunie 2020. Berbec

Sursa cea mai puternică de energie pozitivă pentru tine, acum, e familia. De acolo primeşti toate resursele de care ai nevoie: şi iubire, şi susţinere, şi optimism, şi bucurie, cam tot ce ai nevoie pentru o viaţă armonioasă şi împlinită.

Familia este în centrul universului întotdeauna, dar azi parcă se petrece ceva şi mai deosebit! Ocupă-te şi tu mai mult de cei dragi, pentru că orice sursă de energie trebuie şi ea alimentată, nu-i aşa? Dacă ei te încarcă pe tine de atâtea lucruri minunate, la fel trebuie să oferi şi tu înapoi. Schimbul de energie pozitivă este susţinut reciproc şi fiecare se bucură astfel de darurile celuilalt.

Horoscop 19 iunie 2020. Taur

Eşti stresat, dar nu cumva exagerezi gravitatea unor lucruri? Prea le iei la bani mărunţi şi diseci firul în patru fără rost, prea stai şi analizezi fiecare chichiţă când lucrurile ar putea reveni mult mai uşor la normal.

Fă-le şi tu mai relaxat, chiar şi cu un dram de superficialitate, pentru că a le lua pe toate atât de în serios nu e în beneficiul tău. Calmează-te şi ocupă-te de ce ai de făcut cu un soi de amuzament, ca şi cum ar fi o distracţie, nu ceva atât de grav! Pas cu pas, le vei aranja pe toate mult mai bine dacă abordezi un zâmbet pe figură şi le vezi ca pe o joacă.

Gemeni

Horoscop 19 iunie 2020.  Nu le poţi controla chiar pe toate în viaţă, ca atare evenimentele care se anunţă la orizont vin ca un tăvălug spre tine, nu te poţi opune lor. Lasă garda jos şi acceptă lucrurile aşa cum vin, pentru că ar putea fi mult mai bune decât ai putea tu crede.

Citeste si: Horoscop. Cele mai puternice semne zodiacale

Ştii prea bine că nu eşti cel mai bun la luat decizii şi, dacă ai vrea să le aşezi pe toate la locul lor cu atâta rigurozitate, s-ar putea să nu iasă chiar aşa cum visezi. Schimbările care se anunţă vor fi mai bune decât crezi, deci lasă-le să se manifeste, dă-le voie să se instaleze în viaţa ta, cu încredere deplină că sunt în avantajul tău. Acceptă noutatea!

Horoscop 19 iunie 2020
Horoscop 19 iunie 2020

Horoscop 19 iunie 2020. Rac

Nu vrei nimic altceva decât să te bucuri de liniştea casei tale. Preferi să-ţi petreci ziua în familie, în mediul cu care eşti obişnuit, fără a visa la nimic care ţi-ar putea strica pacea care te copleşeşte. Chiar dacă sunt aceleaşi lucruri de zi cu zi pe care le ştii pe din afară şi care te plictisesc, preferi să te ocupi de ele, din puţină comoditate.

Dacă ar apărea altceva mai interesant, ai respinge din start oferta, pentru că nu dai semne că ai avea chef de ceva. Orice activitate statică, sedentară, pasivă, îţi e pe plac, de parcă nu ai vrea să te deranjeze nimeni şi nimic din lenea instalată. Meriţi şi tu o zi de totală detaşare!

Horoscop 19 iunie 2020. Leu

Nu te simţi bine într-un mediu în care planează o stare de tensiune. Parcă ai nimeri printre străini, deşi sunt persoane cu care ai ceva de împărţit, fie în plan familial, fie în plan profesional. Pentru că ei între ei nu se înţeleg deloc, nici tu nu îţi găseşti locul printre aceştia.

Poate chiar prezenţa ta va fi cheia problemei, pentru că devii liantul central care apropie taberele adverse ca să facă iar pace, deci nu te retrage din acest mediu. Dimpotrivă, intră cu inima deschisă şi cu multă toleranţă faţă de toanele lor, pentru că tocmai tu îi poţi readuce la masa tratativelor în mod fericit pentru a restabili armonia.

Fecioară

Horoscop 19 iunie 2020.  Lucrurile cele mai bune sunt şi cele mai simple, de aceea azi găseşti un motiv de bucurie chiar şi în cele mai mărunte preocupări. Nu ai pretenţii imense de la ceea ce întâlneşti pe parcursul acestei zile, ci reuşeşti să zâmbeşti de la un fleac dar care apare într-un ambalaj atât de plăcut, încât ţi se pare fantastic!

Citeste si: Horoscop. Cele mai nefericite cupluri din zodiac. Combinațiile care nu aduc fericirea

Nu pretinde lucruri ieşite din comun pentru a fi fericit, ci poţi descoperi un motiv să te simţi bine chiar şi în cele mai comune aspecte cu care te întâlneşti azi: o vizită la magazin, un film la televizor sau o cafea băută în familie pot avea efecte binefăcătoare!

Horoscop 19 iunie 2020. Balanţă

Te întâlneşti cu un vechi amic despre care probabil nu mai ştiai nimic şi revederea este emoţionantă şi amuzantă. Este o ocazie excelentă de a lega din nou relaţia care, în trecut, ţi-a făcut mare plăcere, încât profiţi de această ocazie pentru a vorbi despre tot ce s-a întâmplat în vieţile voastre în ultimii ani şi a reînnoda prietenia de odinioară.

Trecutul revine în actualitate printr-un moment aparent neînsemnat, dar care, mai devreme sau mai târziu, îşi va arăta utilitatea, ca atare, dacă acest om revine în calea ta după atâta vreme, e semn că mai are încă un rol de jucat în destinul tău, deci reprimeşte-l în viaţa ta!

Horoscop 19 iunie 2020
Horoscop 19 iunie 2020

Horoscop 19 iunie 2020. Scorpion

Dacă pleci la drum astăzi, stai cu urechile pâlnie la tot ce se petrece în jurul tău, pentru că informaţiile interesante vin de pretutindeni. Fii receptiv la sfaturi, la idei, la cuvintele care se aud în preajmă, pentru că, printre ele, se află şi unele informaţii care se vor dovedi a fi esenţiale pentru planurile tale.

Cele mai bune veşti nu sunt accesibile aici, alături de tine, ci la o oarecare distanţă de casă. Ori iei legătura prin telefon sau alte mijloace de comunicare cu acele zone, ori ajungi personal pe acolo datorită deplasărilor de azi, dar te întorci acasă cu încă o experienţă acumulată. Dacă ai sta pe loc, nu ar apărea această ocazie minunată de a mai învăţa ceva util.

Săgetător

Horoscop 19 iunie 2020.  Adevărul poate reveni la lumină după o luptă întreagă cu minciuna. Poate ai comis o eroare cândva care acum îşi arată efectele nedorite şi trebuie să te grăbeşti, măcar acum, după atâta vreme, să restabileşti ordinea corectă.

Citeste si: Horoscop. Zodia care are întotdeauna succes în carieră

Dacă altcineva ţi-a înşelat aşteptările, trebuie să i-o spui direct, pentru că nici nu şi-a dat seama că a greşit faţă de tine dar, dacă va afla că te-a supărat. Va face tot posibilul să îndrepte lucrurile. Parcă se face lumină, se reaşează lucrurile pe făgaş normal şi te linişteşti şi tu, pentru că neregulile nu pot dura la nesfârşit: tot se clarifică odată şi-odată situaţia!

Horoscop 19 iunie 2020. Capricorn

Cineva îţi oferă o informaţie care devine de fapt o garanţie că eşti pe calea cea bună spre un succes la care visezi. Aveai nevoie de această confirmare, care sună ca o aprobare, ca un stimulent să nu te opreşti din drum, pentru că nu mai e mult şi vei ajunge acolo unde ţi-ai propus.

Nici ţie nu-ţi vine a crede să vezi că lumea te aprobă de pe margine şi te împinge de la spate să duci la îndeplinire ceea ce ai început, semn că a fost un ţel bine ales cu mari şanse de reuşită. E o plăcere să lupţi mai departe când te ştii susţinut în acest fel!

Horoscop 19 iunie 2020. Vărsător

Iubirea este la cote maxime azi, pentru că persoana iubită te aşează în centrul universului său şi te simţi foarte bine în această postură. Iubirea îţi dă energie, curaj, încredere, pentru că atunci când te ştii susţinut necondiţionat, eşti capabil de adevărate miracole.

Veştile bune vin direct către inima ta şi motivele de fericire apar valuri-valuri, încât ai putea spune că este una dintre cele mai grozave zile în plan sentimental. Poate fi momentul de top al unei poveşti de iubire, cum ar fi prima întâlnire cu cel de care te-ai îndrăgostit, o cerere în căsătorie sau… chiar ziua nunţii!

Peşti

Horoscop 19 iunie 2020.  Joci rolul central într-o acţiune ce entuziasmează pe toată lumea, dar marea ta bucurie e că la originea acestui succes a fost ideea ta. Ai avut un moment de inspiraţie pe care l-ai expus şi altora şi s-au adunat repede şi alţi adepţi care au considerat că ideea ta e profitabilă şi merită pusă în practică.

Totul evoluează bine, i-ai dat startul într-un moment potrivit şi acum vă uniţi cu toţii forţele, încât rezultatele se vor arăta foarte repede. Toţi au de câştigat de pe urma iniţiativei tale, dar satisfacţia ta majoră e că ţi se recunoaşte rolul cheie iar mulţumirile tuturor se îndreaptă cu recunoştinţă spre tine. Cum să nu fii mândru?

Sursa:  acvaria.com

 

 

 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Imaginile de la priveghiul lui Ion Șmecherul! Unde va fi înmormântat trupul... Imaginile de la priveghiul lui Ion Șmecherul! Unde va fi înmormântat trupul neînsuflețit al ciobanului!
spotmedia.ro
A fost descoperită o exoplanetă extremă, din multe puncte de vedere. Din păcate, e... A fost descoperită o exoplanetă extremă, din multe puncte de vedere. Din păcate, e sortită pieirii
spotmedia.ro
Jurnaliştii şi studenţii sunt ţintele unui nou sistem de supraveghere cu recunoaștere... Jurnaliştii şi studenţii sunt ţintele unui nou sistem de supraveghere cu recunoaștere facială din China
b1.ro
Ionuț Dolănescu a luat o decizie radicală cu casa moştenită de la Ion Dolănescu, pentru... Ionuț Dolănescu a luat o decizie radicală cu casa moştenită de la Ion Dolănescu, pentru care s-a judecat cu fratele Dragoş
infoactual.ro
Previziunile lui Nostradamus îngrozesc. Anul în care începe Al Treilea Război Mondial Previziunile lui Nostradamus îngrozesc. Anul în care începe Al Treilea Război Mondial
infoactual.ro
Urmează 13 ani cruciali. Carmen Harra: În calendarul mayaş se spune că e sfârşitul lumii Urmează 13 ani cruciali. Carmen Harra: În calendarul mayaş se spune că e sfârşitul lumii
evz.ro
E descoperirea momentului. O plantă otrăvitoare, leacul pentru COVID-19. Rezultatele... E descoperirea momentului. O plantă otrăvitoare, leacul pentru COVID-19. Rezultatele din laborator sunt promițătoare
doctorulzilei.ro
Ceaiuri pentru somn liniștit. Au efect sedativ, de scădere a tensiunii și anxiolitic Ceaiuri pentru somn liniștit. Au efect sedativ, de scădere a tensiunii și anxiolitic
romaniatv.net
A murit Chelu! Cântăreţul suferea de o boală teribilă A murit Chelu! Cântăreţul suferea de o boală teribilă
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si