Horoscop. Trei zodii care provoacă dezastre în urma lor

Horoscop. ”După mine potopoul”, se spune că ar fi zis Regele Franței, Ludovic al XV-lea. Că îi este atribuită pe bună dreptate sau nu această zicală este încă un subiect dezbătut de istorici, însă există trei semne în zodiac care, cu siguranță, s-ar potrivit de minune celebrei fraze a monarhului francez.

R.B., vineri 01 mai 2020 , 11:04

Horoscop
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

  Horoscop. Așadar, iată care sunt semnele zodiacale care distrug totul în calea lor și provoacă numai dezastre!

  Citeste si: Horoscop. Care sunt cele mai mincinoase zodii

  Horoscop

  Horoscop. Rac

  Conform statisticilor FBI, cei mai mulți criminali de pe teritoriul Statelor Unite sunt născuți în zodia Rac. Este un semn negativ, feminin, acționează sub imperiul impulsului, este pesimist, iar atunci când este scoasă din sărite, această zodie își arată latura întunecată în toată splendoarea. Nu va încerca să ascundă absolut nimic și va acționa ca un tsunami contra celor care i-au făcut rău. Dacă în cazul altor semne zodiacale răzbunarea nu este cruntă, Racul are grijă lase urme, să vadă ca trecut el pe aoclo. Pentru că are ca planetă guvernantă Luna, acesta plănuiește din timp un plan atât de mare, încât numele său să nu fie uitat prea ușor. Inimi vor fi zdrobite, cariere terminate și familii distruse, atunci când Racul a încheiat în termeni mai puțin amiabili o relație cu cineva. Așadar, nu vor avea de suferit doar cei care au interacționat în mod direct cu ei, ci vor fi și victime colaterale.

  Horoscop

  Citeste si: Horoscop. Trei zodii cu lipici la bani în luna mai

  Horoscop

  Citeste si: Horoscop. Două zodii care pot cuceri lumea dacă își unesc forțele

  Horoscop. Săgetătorul

  Este o zodie al cărei element dominant este Focul. Cu toate că este în general o zodie pasivă, care nu este predispusă la conflicte, Săgetătorul poate provoca o adevărată calamitate în urma sa. Motivul pentru care Săgetătorul se poate supăra și dezlănțui atunci când intră în contact cu persoanele șirete. Viclenia este ceva ce nu poate suporta, așa că și arma cu care va plăti celor care îl înșală nu va fi o monedă asemnătoare. Săgetătorul provoacă un incendiu devastator în urma sa, așadar lovește direct la țintă și puternic, atunci când vrea să dea o lecție cuiva.

  Citeste si: Horoscop luna mai 2020 - Previziunile astrologice ale lunii mai

  Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
  Te-ar putea interesa si