Horoscop. Cele mai nefericite cupluri din zodiac. Combinațiile care nu aduc fericirea

Horoscop. Fericirea în cuplu este greu de atins şi depinde, de cele mai multe ori, şi de compatibilitatea dintre parteneri, întrucât, potrivit astrologilor, atunci când neînţelegerile sunt prea frecvente, acestea pot să fie determinate şi de astre ori de zodiile lor.

Author: R.B. marți 21 aprilie 2020 , 16:22

Horoscop
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Horoscop. Berbec şi Scorpion

Aceşti doi nativi sunt atât de diferiţi încât nu îşi pot închipui cum s-au înţeles până acum.

Cu toate acestea, au reuşit să formeze un cuplu interesant, chiar şi pentru o perioadă scurtă de timp. Au trăit momente pasionale, intense, de care s-au bucurat la maximum.

Horoscop

Citeste si: Lună Plină aprilie 2020. Suprize pentru trei zodii

S-au îndrăgostit de la prima vedere, dar au trecut şi prin drame pe care le duceau de fiecare dată la un alt nivel. Berbecul este o fire libertină, independentă şi care nu suportă să dea explicaţii pentru tot ce face, iar Scorpionul adoră să deţină controlul şi să îşi acapareze partenerul, indiferent de situaţie.

Horoscop. Taur şi Vărsător

Deşi cei doi se atrag ca magneţii, lucrurile merg pe dos de fiecare dată. Echilibrul lipseşte total între cele două semne zodiacale, tocmai de aceea conflictele nu vor înceta să apară nici după nenumăratele împăcări prin care au trecut. Taurul îşi doreşte o relaţie liniştită, fără drame, alături de un partener care este dispus să îl asculte şi să se supună cerinţelor sale.

Horoscop

Citeste si: Horoscop martie 2020. Se anunță o primăvară mirifică pentru 6 zodii

În schimb, Vărsătorul nu are nici cea mai mică intenţie să cedeze în faţa presiunilor şi nu se fereşte să îşi arate firea nonconformistă. Va face întotdeauna doar ce va vrea, indiferent dacă va fi sau nu pe placul partenerului.

Horoscop. Săgetător şi Capricorn

Cei doi nativi pot avea o relaţie, dar nu una care să dureze toată viaţa. Nu s-ar putea spune că vor fi fericiţi împreună, dar nici că vor avea parte de cele mai urâte experienţe. Cu toate acestea, dramele vor fi la ordinea zilei, ceea ce va reuşi să îi epuizeze complet. Săgetătorul este genul de persoană nonconformistă, căreia îi place libertatea şi independenţa, aşa că trăieşte cum vrea, fără să se supună vreunei reguli.

Horoscop

Citeste si: 3 zodii care vor trece cu bine peste luna aprilie

La polul opus este Capricornul, cea mai stabilă zodie şi care se concentrează foarte mult pe ascensiunea profesională, pe bani, dar şi pe întemeierea unei familii. Acest lucru îl sperie pe Săgetător, tocmai de aceea viitorul lor împreună nu arată prea bine.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si