Horoscop 2 aprilie 2020. Zodia care intră într-o nouă etapă a vieții

Horoscop 2 aprilie 2020. Află ce ți-au rezervat astrele pentru ziua de joi, 2 aprilie 2020! Zodia care intră într-o nouă etapă a vieții

A.M.S., miercuri 01 aprilie 2020 , 17:05

Horoscop 2 aprilie 2020
Horoscop 2 aprilie 2020
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Horoscop 2 aprilie 2020. Berbec

Nu ajunge doar să vorbeşti despre ceea ce vrei să atingi, nu ajunge doar să visezi cu ochii deschişi şi să spui ce bine vor ieşi toate (e bună şi această atitudine, fără îndoială, ca motor principal de acţiune), dar e vremea să îţi pui spiritul de întreprinzător mai serios la treabă.

Munceşte, pune umărul, transpiră, clădeşte, fă ceva, pentru că ţelul tău cel mai important poate fi atins numai prin muncă.

Nimeni nu vine să-ţi pună în traistă ce ai nevoie, ci totul se ridică prin eforturi proprii, şi pentru tine a venit vremea să faci! Eşti susţinut să duci la capăt ceea ce deja vezi materializat cu ochii minţii.

Taur

Horoscop 2 aprilie 2020. Unii ar putea sa se distreze pe seama viselor tale, dar ei nu stiu pe ce te bazezi si e normal sa te ironizeze.

Continua sa visezi, dar asigura-te mai intai ca nu sunt simple iluzii, ca nu sunt himere imposibile dupa care alergi la nesfarsit, deci revizuieste-ti din cand in cand orizonturile.

Citeste si: Horoscop. Zodia căreia nu-i place căsnicia. Nici nu vrea să audă de viața de familie

Mai bine iti alegi tinte mai accesibile, mai mici, si apoi treci la urmatoarea, si apoi la urmatoarea, pentru ca, din aproape in aproape, vei ajunge mult mai usor la marele scop, decat daca te-ai concentra asupra unuia singur, mult prea inalt pentru resursele tale actuale.

Horoscop 2 aprilie 2020. Gemeni

Nu eşti singur în acest univers şi, mai ales, ai un rol major în viaţa celor pe care îi ai alături. Viaţa e un continuu schimb de idei, de energii, de daruri, ca atare bucură-te de ceea ce primeşti de la ceilalţi şi oferă şi tu înapoi înzecit.

E imposibil doar să dai, sigur primeşti şi tu în aceeaşi măsură! Fiecare cadou pe care îl dai poate clădi o lume mai bună, deci nu te opri din procesul dăruirii.

Horoscop 2 aprilie 2020
Horoscop 2 aprilie 2020

Altruismul tău atrage alături de tine ca un magnet pe alţii care au şi ei ceva de oferit, căci schimbul de daruri e sincer! Dăruieşte şi primeşte, bucură-te de acest minunat schimb de daruri, pentru că sigur tu ai ce are nevoie cel de lângă tine iar el, la rându-ţi, te va răsplăti cu ce ştie el mai bine.

Horoscop 2 aprilie 2020. Rac

Intri într-o etapă nouă a vieţii tale, pe un nivel superior, ce implică, pe de o parte, curaj și schimbării, şi pe de altă parte, asumarea de noi responsabilităţi. Îţi dai seama că nu e un moment oarecare, deci fii pregătit să închizi o poartă în urma ta, pentru a urca la etajul următor.

Citeste si: Zodii care iubesc enorm, dar nu spun niciodată te iubesc

Eşti în plin proces de dezvoltare, de creştere, de ascensiune, iar acum eşti abia la începutul unui nou nivel, dar ceea ce se prefigurează la orizont e motiv de maximă bucurie.

Zâmbeşte, celebrează bucuria cu cei din jur, şi mai ales fii tu exemplul de urmat pentru cei care încă îşi mai caută nesiguri calea. Tu ai atins un punct de reper al evoluţiei tale prin viaţă, dar nu se opreşte nimic aici: e startul către nivelul următor!

Leu

Horoscop 2 aprilie 2020. Nu te juca aşa cu orele pe care le ai la dispoziţie, pentru că fiecare minut care trece contează în situaţia de faţă.

Nici nu-ţi dai seama când trece timpul, deci, a-l risipi pe nimicuri nu e în avantajul tău. Acum ai o relaţie specială cu timpul, eşti eficient, organizat, îţi administrezi bine resursele de timp, dar de data aceasta ai impresia că ai tot timpul din lume pentru a te mişca din voie.

Ei, nu e chiar aşa, vei ajunge în faţa unui impas în care îţi vei da seama că nu ai folosit orele cu înţelepciune, că le-ai lăsat să treacă sigur că îţi ajunge cât ai, intri în criză de timp şi începi să faci gafe şi regreţi că nu ţi-ai organizat mai bine sarcinile înainte.

Acum e deja prea târziu, dar înveţi din toate!

Horoscop 2 aprilie 2020. Fecioară

E foarte motivant să vezi că ţelul pentru care munceşti cu atâta sârg este din ce în ce mai bine conturat la orizont.

Nu mai e decât o chestiune de zile sau de săptămâni până vei ajunge acolo, dar nu renunţa la luptă acum, când eşti atât de aproape.

Horoscop 2 aprilie 2020
Horoscop 2 aprilie 2020

Interesul tău trebuie să rămână ridicat, energia la cote maxime, deci nu deveni comod tocmai acum, când eşti pe ultima sută de metri!

Citeste si: Zodii care se îmbogățesc în 2020. Se anunță a fi anul lor glorios

Dacă micşorezi ritmul înainte de finish, s-ar putea ca rezultatele să nu fie chiar cele scontate şi ai putea da rasol, doar pentru că ai obosit sau nu mai eşti la fel de bine stimulat. Luptă, nu te lăsa!

Horoscop 2 aprilie 2020. Balanță

Faci echipă foarte bună cu persoana iubită, dar, indiferent din ce tabără faci parte – adică eşti ea sau el – trebuie să accepţi faptul că azi femeia este capul tuturor acţiunilor interesante.

Femeia trebuie să spună încotro e mai bine să mergeţi împreună, deci las-o pe reprezentanta sexului frumos să-ţi exprime părerea, pentru că are cea mai bună soluţie pentru cuplul vostru.

Horoscop 2 aprilie 2020. Mama sau soţia este azi în centrul tuturor acţiunilor pozitive, din care fiecare membru al familiei are de câştigat sau de învăţat.

Dacă femeia eşti tu, fă un pas în faţă şi spune mai clar ce intenţii sau dorinţe ai, atrăgându-i şi pe cei dragi în proiectele tale.

Horoscop 2 aprilie 2020. Scorpion

Cei care apelează azi la tine au nevoie de capacitatea ta de a analiza lucrurile profund, serios, pe toate feţele, pentru a oferi o concluzie justă şi imparţială.

Joci rol de negociator sau arbitru într-o situaţie cu mai multe direcţii de interpretare, dar tu eşti cel care vede cel mai bine lucrurile de pe margine şi eşti capabil să le oferi tuturor o viziune limpede şi corectă.
Eşti încântat să vezi că lumea ţine cont de sfaturile tale şi că preia informaţiile tale ca pe literă de lege, semn că ţi se apreciază judecata, inteligenţa şi înţelepciunea. Mulţi au ceva de învăţat azi de la tine!

Săgetător

Horoscop 2 aprilie 2020. Azi te simţi complet în largul tău, liber, poţi pluti încotro doreşti, fără să ţii cont, nicio clipă, de ceea ce se petrece în jur.

Chiar dacă se mai nasc tensiuni prin preajmă, chiar dacă mai auzi pe unii că ridică tonul şi abia aşteaptă motiv de ceartă, tu eşti atât de liniştit şi de netulburat ca un lac de munte…

Citeste si: Horoscop. Zodiile care duc totul la extrem

Nimic agresiv nu te poate atinge. Dai dovadă de o fantastică flexibilitate, ca apa care se scurge printre pietre, eşti o formă de energie care nu poate fi nici ţinută pe loc, nici blocată, nici capturată, în continuă scurgere lină.

Horoscop 2 aprilie 2020. Capricorn

Nu eşti singurul în această situaţia de astazi. Spune şi altora prin ce ai trecut până ai ajuns la nivelul actual, pentru că pot învăţa şi ei din eforturile altora.

Nu a fost o ascensiune lină, ci una plină de hopuri şi amânări, dar pe care le-ai depăşit cu brio.

Dacă tot ai trecut peste toate cu succes, împărtăşeşte-le şi soluţiile la acest gen de piedici.

Nu te încăpăţâna doar să-i avertizezi că există şi să nu le dai şi sfaturile de rigoare cum să le rezolve, pentru că ar fi o mare dovadă de egoism.

Dacă tot ai reparat problema, ce te costă să le dai şi câteva informaţii ajutătoare celor care urmează să îţi repete experienţa?

Vărsător

Horoscop 2 aprilie 2020. Ieşi cumva din mediile în care planează ostilitatea, agresivitatea de orice natură sau un spirit de competiţie folosit greşit, pentru că nu prea îi vei face faţă!

Fii cu mare băgare de seamă în discuţiile aprinse pe care le porţi azi cu un adversar, pentru că lucrurile ar putea ajunge într-un punct critic, din care nu va ieşi nimic bun.

Citeste si: SINGURA zodie protejată de Univers, conform profețiilor lui Nostradamus

Ori scandalul ajunge la cote alarmante, ori descoperi, cu această ocazie, câtă invidie sau răutate este în celălalt, dar fă tot posibilul să nu pici în capcana energiilor negative declanşate de rivalul tău, pentru că nervii nu vor scoate din tine ce ai mai bun, ci îi vei da apă la moară acestuia.

Horoscop 2 aprilie 2020. Pești

Poate acum da, stai pe loc, dar e doar o perioadă de platou care, deşi nu aduce nimic nou, e răgazul ideal pentru un respiro, pentru a mai acumula energie, ca să te pregăteşti pentru ceea ce urmează.

Horoscop 2 aprilie 2020
Horoscop 2 aprilie 2020

Vei vedea că exista un plan undeva acolo sus în care era decis momentul cel mai potrivit pentru ce e mai bun în viaţa ta, ca atare ceea ce tu consideri acum a fi un blocaj, nu e decât liniştea de dinaintea furtunii.

Curând, totul va reporni în forţă, descoperind că timpul însuşi e o energie şi trebuie să te foloseşti de ea în mod constructiv. Stai pe loc, dar nu stai degeaba!

Citește horoscopul complet pe acvaria.com

 

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si