Horoscop 20 mai 2022. Iată horoscopul zilei de vineri, 20 mai 2022! Care sunt cele mai norocoase zodii?

Horoscopul zilei de 20 mai 2022 pentru toate zodiile

Iată horoscopul zilei de 20 mai 2022 pentru toate semnele zodiacale!

Zodia Berbec

Pentru berbeci, contextul astral favorizează relațiile amoroase. Acești nativi pot simți nevoia de a petrece mai mult timp cu partenerul de viață.

În prima parte a zilei, se pot gândi la un cadou sau chiar pot cumpăra ceva pentru persoana dragă. Nu este exclus să poată primi și o surpriză, care îi motivează să fie mai deschiși și mai îndrăzneți.

Zodia  Taur

Pentru tauri pot apărea unele schimbări în relația de cuplu și își dau seama că lipsa de comunicare aduce foarte multe neînțelegeri. În prima parte a zilei, caută soluții pentru a repara o anumită greșeală. Taurii vor avea ocazia să cunoască un om mai deosebit, care are o altfel de atitudine și observă niște detalii care îi aduce aminte de ceva important.

Zodia Gemeni

Nativii zodiei gemeni și planifică mai multe detalii pentru o călătorie sau un eveniment cu o persoană importantă. În a doua jumătate a zilei, se relaxează și se bucură de compania unor oameni.

Nu sunt excluse surprize și răsturnări de situație în plan amoros. S-ar putea ca acest nativ să reacționeze mult prea emoțional la o noutate.

Citeste si: Horoscop: Zodiile care vor primi o cerere în căsătorie în curând! Bat clopote de nuntă!

Horoscop 20 mai  2022. Schimbări majore în plan sentimental pentru trei zodii. Vești extrem de bune

Horoscop 20 mai 2022. Schimbări majore în plan sentimental pentru trei zodii. Vești extrem de bune

[Sursa foto: PixaBay]

Zodia Rac

În această zi, racii pot aduce ceva nou în viața lor amoroasă.

Sunt flexibili și gata să încerce ceva ce până acum ignora sau poate chiar le era rușine. În a doua jumătate a zilei, acest nativ primește câteva propuneri legate de un nou job sau chiar un lucru suplimentar pentru a-și mări veniturile.

Zodia  Leu

Nativii zodiei leu pot flirta cu cineva special și își fac o anumită impresie despre o persoană. Astrele arată că acest nativ se simte mai sigur și mai relaxat, din acest motiv atrag oamenii în jurul lor. Nu este exclus că se poate trezi cu câteva cuvinte destul de acute în direcția lor. De asemenea, se pot certa cu cineva din cauza lipsei de responsabilitate și respect.

Citeste si: Horoscop iunie 2022: Noroc la bani şi în dragoste pentru aceste zodii

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Horoscop 20 mai  2022. Schimbări majore în plan sentimental pentru trei zodii. Vești extrem de bune

Horoscop 20 mai 2022. Schimbări majore în plan sentimental pentru trei zodii. Vești extrem de bune

[Sursa foto: PixaBay]

Zodia Fecioară

Fecioarele pot întâlni o persoană care poate deveni foarte importantă pentru ele. Nu este exclus faptul că ar vrea să ducă relația la un nou nivel. În a doua jumătate a zilei, Fecioarele sunt mai deschise și mai curajoase. Pot face unele lucruri pe care în mod normal nu le fac. Este  o zi mai specială, în care Fecioarele găsesc motivația de a se perfecționa.

Zodia Balanță

Balanțele pot descoperi că le place un nou domeniu de muncă sau on alt hobby. Este o zi interesantă pentru acest nativ, fiindcă obțin informațiile de care au nevoie și se implică în unele activități, care îi pot mări salariul sau îi pot aduce acum niște bani în plus. Iar mai aproape de seară, Balanțele sunt determinate să își construiască noi planuri.

Zodia  Scorpion

Scorpionii s-ar putea să primească o sumă de bani neașteptată, întrucât contextul astral arată că au mai mult noroc, în special cu banii. Astrele scot în evidență că acest nativ își stabilește un buget mai clar decât anul trecut. De asemenea, astrele spun că în această zi, scorpionii pot observa un comportament mai ciudat la o persoană pe care o cunoaște de ceva timp.

Zodia Săgetător

În această zi, acești nativi pot fi mai agitați, iar reacțiile lor pot scăpa de sub control. Astfel, în jurul lor se pot crea situații mai dificile. Astrele arată că în a doua parte a zilei, lucrurile se mai calmează și acest nativ este liniștit de o noutate mai bună. Iar mai aproape de seară gemenii pot pleca într-o vizită sau chiar își pot organiza o mini vacanță într-un loc mai deosebit.

Citeste si: Mercur retrograd intră în zodia Taurului, începând cu 23 mai. Cum vor fi afectate zodiile în perioada 10 mai- 3 iunie

Horoscop 20 mai  2022. Schimbări majore în plan sentimental pentru trei zodii. Vești extrem de bune

Horoscop 20 mai 2022. Schimbări majore în plan sentimental pentru trei zodii. Vești extrem de bune

[Sursa foto: PixaBay]

Zodia Capricorn

Nativii născuți în zodia capricornului pot fi mai excentrici în această zi și totodată sunt mai deschiși către activități noi. Știu să intervină în momentul potrivit și unde apar în această zi, vine împreună cu ei și dispoziția bună. În a doua parte a zilei, capricornii petrec foarte mult timp alături de prieteni sau rude. Se bucură de mâncare și de o companie perfectă, care îi aduce motivația de a continua unele lucruri.

Zodia Vărsător

Vărsătorii pot ieși în evidență cu ușurință fiindcă sunt creativi și ingenioși. Totodată, pot rezolva în această zi o problemă pe care de mult timp încercau să o clarifice, dar nu reușea.

Citeste si: Horoscop săptămânal 16- 22 mai 2022. Noroc pe toate planurile pentru trei nativi

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Atrele mai arată că se pot implica în proiecte online și pot aduce noi idei, pentru a dezvolta ceva important. Iar mai aproape de final de zi, Vărsătorii se bucură de o cină excelentă.

Zodia Pești

Pești au parte de mult succes. Acești nativi au suficient curaj să iasă din zona de confort, astfel pot câștiga mai mulți bani. În prima parte a zilei, acest nativ întâlnește o mulțime de oameni și abordează subiectele care sunt actuale în viața lor. Poziția planetelor arată că Peștii pot gusta un preparat mai deosebit, care o să-i rămână foarte mult timp în minte.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si