Horoscop 2018: zodiile care divorteaza in primavara
Life

Horoscop 2018: zodiile care divorteaza in primavara

V.P.
20 feb 2018

Horoscopul 2018 anunta ca acest an va fi unul destul de zbuciumat pentru unele zodii, care decid sa puna punct unei relatii sau sa divorteze.

Desi se intrevad despartiri in aceasta prima parte a anului, horoscopul 2018 vine si cu cateva vesti bune pentru cei care se separa. Zodiile care divorteaza in primavara vor avea parte de un an frumos.

Pana aproape de jumatatea anului 2018, Uranus se afla in Berbec, astfel berbecii vor fi protagonistii unui mare eveniment astral. Aceste semne zodiacale vor avea prilejul sa puna in aplicare ce au invatat in ultimi 7 ani. Vor trebui sa se schimbe si sa profite de oportunitatile care se ivesc. Poate fi vorba despre sanse financiare sau sanse legate de domeniul sentimental. Jupiter retrogradeaza din februarie pana in iunie in casa casatoriei si este posibil ca berbecii sa se intoarca la fosta iubire.

Zodiile care divorteaza in primavara

Taur - In perioada de retrogradare a lui Saturn, Taurii vor avea discutii aprinse cu partenerul de viata care ar putea duce la certuri si chiar la despartire. Horoscopul 2018 nu vine cu vesti bune pentru aceste semne zodiacale. Fiind greu de multumit, mai ales la nivel sexual, Taurii s-ar putea desparti sau divorta de partenerul lor.

Balanta - La fel ca si in cazul Taururului, si Balantele nu se simt multumite in relatie si ar putea lua decizia sa puna punct. Dupa ce vor lua acesta decizie, se vor simti foarte bine, de parca ar fi scapat de o mare povara, insa apoi vor regreta. S-ar putea totusi sa fie prea tarziu. De aceea, sfatul nostru este sa sa gandeasca de 3 ori pana sa ia o decizie.

Capricorn - Capricornul trece printr-o perioada foarte solicitanta, se intrevad multe schimbari, mai ales la nivel personal. Horoscopul 2018 arata ca acest semn zodiacal va avea perioade de crize, care se vor rasfrange asupra relatiei. Aceste criza pot sa il conduca pe Capricorn spre o maturizare sau poate sa il determine sa se desparta sau sa divorteze de partener.
 

viewscnt
TAGURI: horoscop 2018

Urmareste-ne pe Facebook