Horoscop 2019. Cine va avea noroc cu carul la bani în luna octombrie?

Horoscop 2019. Pe 2 octombrie, Marte se transformă în mișcare retrogradă, în Taur și nu va mai reveni la mișcare directă decât în a doua săptămână a lunii decembrie. Apoi pe 3 octombrie, Soarele este eclipsat de Luna nouă în Balanță, vestind o perioadă a noilor începuturi.

Author: G.B. sâmbătă 28 septembrie 2019 , 16:03

Horoscop 2019. Cine va avea noroc cu carul la bani în luna octombrie?
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

BERBEC

Horoscop 2019. Cine va avea noroc cu carul la bani în luna octombrie?

Este probabil să fie o lună extrem de semnificativă pentru tine! În primul rând, timpul și atenția ta au fost în ultima perioadă asupra finanțelor sau chestiunilor legate de proprietate. Acum te poți aștepta la o încetinire a planurilor. Poate că ești înclinat să pedalezi înapoi puțin, ceea ce nu este nimic rău, mai ales că ai ocazia să faceți un nou început în ceea ce privește parteneriatele.

TAUR

Horoscop 2019. Cine va avea noroc cu carul la bani în luna octombrie?

Așteaptă-te la unele retrageri sau întârzieri în proiectele curente. Probabil că ai fost foarte ocupat în ultima vreme și acum te poți simți puțin amețit. Problemele de sănătate sau de sănătate îți ocupă cea mai mare parte a atenției.
Acum ai șansa de a face un nou început în ceea ce privește modul de lucru și, de asemenea, în ceea ce privește sănătatea sau dieta ta. Dacă nu ai profitat încă de oportunitățile care s-au ivit, fie locul de muncă, fie legat de sănătate, este timpul să o faci!

GEMENI

Horoscop 2019. Cine va avea noroc cu carul la bani în luna octombrie?

Este posibil să fi acordat o mare parte din timp pentru a ajuta pe alții mai puțin norocoși decât tine.

Sau este posibil să fi adus multă energie într-un proiect care încă nu a fost dezvăluit. Acum, există o încetinire a planurilor tale sau mai puțină cerere pentru timpul tău de la alții.
Ți se oferă oportunități de a crește și a te dezvolta creativ. Acum ai șansa unui nou început în orice aventură creativă, chiar și pentru să încerci ceva nou care îți oferă plăcere, care ar putea varia de la jocuri de orice fel la romantism.

Citeste si: Răzvan Ciobanu a fost executat silit după ce a murit! Deşi era îngropat de aproape 3 luni, a fost înştiinţat că nu mai are nici o cale de atac! EXCLUSIV

RAC

Până acum ai fost împins să lucrezi cu alții și încurajat să acorzi timp obiectivelor pe termen lung. Dacă ai reușit să găsești oameni cu minte cu care să lucrezi, atunci vor fi înregistrate progrese, dar acum, te poți aștepta la o încetinire a planurilor tale.
Între timp, pe data de 3, se anunță noi noi începuturi în zona de casă și familie. Se prevăd și multe oportunități de creștere sau extindere aici. Octombrie este momentul oportun să faci acel pas înainte!

LEU

Horoscop 2019. Cine va avea noroc cu carul la bani în luna octombrie?

Până acum, legat de cariera ta ai fost cel mai ambițios, dar pentru a menține lucrul în armonie cu colegii va fi nevoie de ceva efort din partea ta. În octombrie te relaxezi puțin, ești mai puțin competitiv și mai ușor de înțeles.
Între timp, acele oportunități pe care le-ai întâmpinat de-a lungul ultimului an în ceea ce privește o schimbare de locație sau să ajungeți la abordarea noilor modalități de comunicare, chiar de a învăța noi abilități, sunt iarăși fiind înghesuit în fața nasului!
Se întrevăd noi începuturi, trebuie doar să ai răbdare.

FECIOARA

Horoscop 2019. Cine va avea noroc cu carul la bani în luna octombrie?

O bună parte din timpul și energia ta s-au consumat în jurul problemelor străine, indiferent dacă este vorba de călătorii sau oameni, sau poate chiar afaceri.
Acum, în octombrie vei avea nevoie de toată răbdarea, deoarece poate exista o încetinire sau întârziere în planurile tale. În același timp apar noi oportunități de a vă majora veniturile sau de a îmbunătăți locuința. Acesta este momentul oprotun pentru un nou început – vei avea curajul să pornești pe acest drum?

BALANȚĂ

Citeste si: Avertizare pentru șoferii din România! Asigurările auto se vor scumpi serios în perioada următoare

Octombrie îți aduce o șansă pentru un nou început, o oportunitate de a-ți schimba atitudinea sau viața într-un mod major și avantajos.
Mai târziu în lună, accentul se deplasează către veniturile și bunurile tale, unde ești înclinat să fii generos și chiar extravagant. Se pare că ești pregătiți să lupți pentru ceea ce consideri că este pe deplin al tău, în ceea ce privește bunurile sau locuința. Cu toate acestea, s-ar putea să fii convins să te mulțumești cu mai puțin decât ai sperat.

SCORPION

Horoscop 2019. Cine va avea noroc cu carul la bani în luna octombrie?

Există semne de tensiune cu partenerul în relație. Dacă aveți o legătură foarte bună și puternică, cu toate obstacolele apărute, în acest moment se pot realiza multe lucruri. Munca pe proiectele voastre comune încetinește puțin. Și în cazul în care tensiunea dintre voi persistă, esți înclinat să te depărtezi oarecum de poziția ta de non-compromis, îmbunătățind astfel comunicarea dintre voi.
Vei constata la sfârșitul lunii, spre încântarea și mulțumirea dvs. că intri într-o fază cu totul nouă de creștere personală și dezvoltare proprie, care te poate pune pe calea cea bună pentru următorii doisprezece ani!

SĂGETATOR

Este posibil să fi suferit de o anumită tensiune, fie la locul de muncă, fie în ceea ce privește sănătatea și starea ta de spirit. Fără îndoială, ai lucrat din greu în ambele domenii, dar ai experimentat și unele frustrări în acest timp.
Acum, în timp ce continui să depui efort, tensiunea ar trebui să se ușureze treptat. Între timp, ai o ocazie minunată de a-ți revizui și reevalua obiectivele pe termen lung și de a găsi un grup de oameni cu gândire similară care să te ajute să îți atingi idealurile.​

CAPRICORN

Horoscop 2019. Cine va avea noroc cu carul la bani în luna octombrie?

Ai petrecut aproape un an în zona de cariera și în acest timp orice eforturi pe care le-ai depus pentru a înainta ar fi trebuit să conducă la progrese considerabile, finalizate cu recunoaștere sau promovare. Acum ai șansa de a valorifica tot efortul acela, de a arăta lumii un nou tu sau de a lua o direcție complet nouă cu cariera sau obiectivele tale.
Din octombrie ar trebui să fii capabil să pui dorința de a te distra pe plan secund și să te concentrezi asupra carierei și reputației tale în acest moment foarte important.

VĂRSĂTOR

Horoscop 2019. Cine va avea noroc cu carul la bani în luna octombrie?

Casa și familia ți-au solicitat o mare parte din energie, timp și atenție. Acum, însă, planurile tale suferă o încetinire care va fi în avantajul tău pe termen lung. Între timp vei avea ocazia unui nou început în ceea ce privește călătoriile, educația sau chiar chestiunile legale.
Acest lucru continuă în octombrie care îți oferă oportunități de a-ți lărgi orizonturile într-un fel, poate învățând mai multe despre lume, oamenii și limbile sale. Deoarece astfel de ingrediente majore pentru schimbare se întâmplă rar, n-ar trebui să ratezi peste această șansă.

PEȘTI

Citeste si: „Mi se pare ceva făcut pe furiș”- declarația uluitoare a tatălui lui Dani Vicol, tânărul mort în accidentul provocat de Mario Iorgulescu

Luna octombrie anunță noi începuturi în ceea ce privește bunurile și locuința pentru nativii din această zodie. Poate fi o șansă minunată de a îți restructura bugetul comun cu partenerul și poate să vă regândiți prioritățile.
În orice caz, mai aveți încă trei săptămâni pentru a vă gândi. Începând cu data de 17 perioada rămasă indică în sfârșit, că poate exista o rezoluție la dilema ta financiară.

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si