Horoscop 2022 Leu. O nouă poveste de iubire și succes în carieră

Horoscop 2022 Leu. Iată horoscopul complet al zodiei leu pentru anul 2022! Descoperă ce îi așteaptă pe nativii leu în 2022!

Author: Alina Raducu joi 30 septembrie 2021 , 15:38

Horoscop 2022  Leu. O nouă poveste de iubire și succes în carieră

Horoscop 2022 Leu. O nouă poveste de iubire și succes în carieră

[Sursa foto: PixaBay]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Horoscop 2022 Leu. Pentru zodia Leu, anul 2022 este un an cu rezultate foarte bune, care implică dezvoltare spirituală, dezvoltarea relațiilor, succes în planul carierei, exprimarea puterii de lider care le

caracterizează zodia, dar și savurarea momentelorromatice alături de persoana iubită.

Horoscop general 2022 pentru zodia Leu

Anul 2022 pentru Leu va fi plin de experiențe intense și interesante. Acest an este excelent pentru a vizita locuri noi și de a te apropia de oameni la care nu te aștepți, poate cineva care părea imposibil de abordat înainte. Ar fi bine să nu te opui acestor conexiuni, ele te pot ajuta considerabil să înaintezi. Leii urăsc rutina, astfel că imprevizibilitatea anului acesta li se va potrivi de minune.

Sănătate

Nativii Leu se pot simți suprasolicitați și uneori copleșiți din punct de vedere energetic de lucrurile pe care intenționează să le finalizeze cu succes.

Poate că ai așteptări prea mari la propria persoană sau este timpul să faci unele schimbări în viața ta, schimbări care necesită ceva timp și trebuie să accepți acest lucru. Dar, având în vedere că toate zilele au un număr egal de ore, este posibil să simți că nu vei termina niciodată sarcina pe care ai planificat să o finalizezi, așa cum ai făcut anterior. O reevaluare a vieții tale, a dorințelor și aspirațiilor tale pentru acest an, precum și reorganizarea listei de priorități ți-ar face foarte bine. Deși începutul de an se simte ca unul puternic, pentru că ești plin de entuziasm, în curând vei simți nevoia să pui o ordine asemănătoare, poate chiar să faci curățenie în cercurile tale de prieteni.

Astfel, dacă pe plan mental te confrunți cu unele tulburări, în ceea ce privește sănătatea fizică, putem spune că începutul anului nu prevede nicio boală severă în cazul tău. Cu toate acestea, în ciuda ritmului rapid al vieții tale, nu ar trebui să-ți neglijezi propriul corp, în schimb, ar trebui să faci programări la medic atunci când le vine vremea pentru controale de rutină, să adopți un stil de viață echilibrat și, de asemenea, nu ar trebui să-ți neglijezi orele de somn. 

Horoscop 2022  Leu. O nouă poveste de iubire și succes în carieră

Horoscop 2022 Leu. O nouă poveste de iubire și succes în carieră

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Horoscop octombrie 2021. O lună plină de provocări și mult romantism

Bani și Carieră

În anul 2022, casa muncii și a sănătății Leului sunt activate în continuare de Pluton (până în 2023), iar casa carierei Leului este activată de Uranus (până în 2026). Astfel, va fi în continuare posibil să te confrunți cu o anumită instabilitate în plan profesional și cu necesitatea de a face schimbări importante, poate chiar radicale. S-ar putea să constați că este nevoie de o reorientare, de o revizuire a planurilor de viitor sau de recalibrarea așteptărilor tale de la anumite proiecte dar, pe de altă parte, este de așteptat să apară și oportunități pentru a-ți cultiva un talent, un hobby etc. Conjunctura astrală a anului 2022 îi îndeamnă și îi ajută pe Lei să elimine din viața lor acele scopuri, proiecte și obiceiuri care nu îi mai reprezintă (sau care, poate, nu i-au reprezentat niciodată) și să se orienteze spre lucruri în care cred cu adevărat. Leii care nu reușesc să se debaraseze de anumite obiceiuri vechi și/sau să se desprindă de anumite anturaje care nu îi avantajează, riscă să se confrunte cu probleme de sănătate, anxietate și un sentiment general de neîmplinire.

Citeste si: Legătura neștiută dintre Alex Pițurcă și avocata sa. Cine este, de fapt, Silvia Uscov, cea care îl reprezintă în dosarul în care este cercetat- kanald.ro

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”- wowbiz.ro

Sectorul financiar și cel profesional se numără printre domeniile de viață de interes maxim pentru tine în 2022. Acest lucru s-a prefigurat de la mijlocul anului trecut încolo, dar de data aceasta, trebuie să iei măsuri clare pentru a-ți putea atinge obiectivele. Înarmează-te așadar cu multă putere de muncă și răbdare, pentru că este nevoie de investiții mari de timp și energie. În primele trei luni ale lui 2022, nativii(ele) implicați(te) în parteneriate profesionale pot experimenta probleme în lunile ianuarie și februarie. Se conturează comportamente autoritare din partea lor sau a colaboratorilor lor, ceea ce poate afecta destul de mult echilibrul de forțe în acest relații. De asemenea, nu ajută nici faptul că apar la suprafață probleme de comunicare importante. În al doilea trimestru al anului, dar mai ales din aprilie încolo, poți face mai greu față stresului de la serviciu, dar în anumite situații, te motivezi mai ușor să mergi înainte. Dacă nu ești atent(ă), din mai începând se pot acutiza dezechilibrele în relația de putere din parteneriate. Astrodex.ro prognozează să nu iei angajamente financiare pe termen lung, ce implică riscuri mari. În următoare trei luni ale anului, se arată o perioadă propice să lucrezi la ceea ce te ține în loc în plan profesional. Poate reușești să schimbi anumite atitudini păguboase în relații, să comunici mai eficient în raport cu cei alături de care urmărești să te dezvolți și să realizezi profituri. 

Horoscop 2022  Leu. O nouă poveste de iubire și succes în carieră

Horoscop 2022 Leu. O nouă poveste de iubire și succes în carieră

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Fazele lunii octombrie 2021: Când este Lună Plină şi Lună Nouă?  

Dragoste

La începutul anului 2022, această parte a vieții tale continuă să se deruleze dramatic. Noile alianțe și întoarcerea vechilor iubiri din trecut fac parte din posibilități. Această întreagă perioadă din ultimii 6 ani a lucrat încet, și uneori nu atât de lent, în modul în care abordezi dragostea, ceea ce îți dorești de la ea, ceea ce ai nevoie de la ea până la cele mai profunde niveluri. Focurile de artificii fără substanță durează puțin în timp ce înaintezi către o atitudine și o conștientizare mai plină de satisfacție, mai completă în jurul intimității. Cu un Venus retrograd care adaugă aromă și intensitate în octombrie și noiembrie (în zodiac Scorpionului pentru început), te poți aștepta la începutul toamnei să vezi câteva momente dinamice, interesante, care pot schimba viața.

Citeste si: “Era nehotărâtă.” Gheorghe Turda, declarații despre relația eșuată cu Elena Merișoreanu- kfetele.ro

Citeste si: Un purtător de cuvânt de la Graceland face primele dezvăluiri despre intențiile Lisei Marie Presley în legătură cu averea ei- radioimpuls.ro

Totodată, este o șansă perfectă să privești înapoi la pasiunile tale, să onorezi ceea ce a fost și să eliberezi ceea ce nu mai funcționează în timp ce îmbrățișezi ceea ce încă merge. Destinul și soarta care stârnesc sufletul în acest fel, pot fi unele dintre plăcerile acestui tranzit. Așteaptă cu nerăbdare ultimele două și trei luni ale anului, se va întâmpla ceva miraculos.

Citeste si: Horoscop 2022 Rac. Nativii zodiei Rac își vor regăsi calea și echilibrul interior


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si