Zodia Balanta - perioada, personalitate, caracteristici, compatibilitate cu alte zodii

Zodia Balanta - perioada, personalitate, caracteristici, compatibilitate cu alte zodii. Află tot ce nu știai despre zodia Balanță! Descoperă compatibilitățile zodiei balanță cu celelalte semne din zodiac!

Author: Alina Raducu marți 21 septembrie 2021 , 13:27

Zodia Balanta - perioada, personalitate, caracteristici, compatibilitate cu alte zodii
Zodia Balanta - perioada, personalitate, caracteristici, compatibilitate cu alte zodii[Sursa foto: PixaBay]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Zodia Balanță este o zodie cardinală, este guvernată de planeta Venus, iar elementul ei primordial este Aerul. Zodie aflată la mijlocul zodiacului aflată, începe odată cu echinocțiul de toamnă, când lumina zilei începe să fie egală cu întunericul.

Balanata mai este cunoscută ca semn al Judecătorului, având polaritate pozitivă şi fiind zodie de Aer. Aceasta guvernează cea de-a şaptea Casă a zodiacului, Casa Căsătoriei, a Parteneriatelor şi a Duşmanilor declaraţi. În această Casă se pot citi şi negocierile, problemele judecătoreşti şi contractele, fie ele favorabile sau nu.

Totodată, zodia Balanță este singura fără suflet din tot zodiacul, toate celelalte zodii fiind reprezentate prin fiinţe.

Astfel,  persoanele născute în zodia Balanţă se presupune că sunt obiective şi imparţiale. Ele sunt cei mai buni arbitri, judecători sau diplomaţi, aflaţi în căutarea echilibrului şi a păcii.

Zodia Balanta perioada

Perioada zodiei Balanței începe pe data de 22 septembrie, când este echinocțiul de toamnă și se încheie pe 20 octombrie, când zilele deja sunt tot mai întunecate și reci. Balanța este o zodie a roadelor, o zodie care echilibrează forțele naturii, lumina și întunericul, căldura și frigul, arșița din august cu ploile din septembrie. 

Zodia Balanta - perioada, personalitate, caracteristici, compatibilitate cu alte zodii
Zodia Balanta - perioada, personalitate, caracteristici, compatibilitate cu alte zodii[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Pastila de a doua zi: Administrare, eficienta si riscuri

Citeste si: Brigitte Pastramă, distrusă după ce și-a găsit soțul mort în pat. Nu-și poate scoate nici acum din minte ce au vorbit ultima oară- wowbiz.ro

Citeste si:  Zodiile care se vor căsători în 2021. Bat clopote de nuntă

Care este personalitatea unui nativ în Balanta?

Balanțele au o personalitate deschisă, fiind semne de Aer, și sociabilă. Deoarece este o zodie cardinală este deschisa către societate. Ei se numără printre cele mai plăcute personaje din zodiac, mereu echilibrate, atente cu cei din jur, concesive și dornice să facă lucrurile să meargă. Balanțele cântăresc foarte mult ceea ce fac, poate că uneori prea mult și pierd ocazia de a lua o decizie bună. Dar ele știu cum să echilibreze lucrurile și ajung la liman la timpul potrivit.

Caracteristici importante ale zodiei Balanta

Nativii acestei zodii sunt veseli, optimişti, fermecători şi foarte comunicativi. Dar au o trăsătură de caracter pe care şi ei încearcă să o ţină în frâu: indecizia. Se hotărăsc foarte greu ce cale să apuce, ce soluţie să adopte, până nu cunosc toate detaliile problemei şi toate consecinţele deciziei lor. În conflicte, nu le place să ia partea nimănui şi încearcă să găsească o cale de mijloc care să împace cele două forţe adversare. 

Femeia Balanta

Femeia din zodia Blanta este o femeie cultivată, care citeşte mult şi este atrasă atât de cultură, cât şi de noile descoperiri ştiinţifice. Are gusturi rafinate care, dacă sunt însoţite de câştiguri consistente şi o viaţă lipsită de griji, o pot conduce uşor spre lene şi indulgenţă, ceea ce se întâmplă rar.  

Femeia Balanță este o fire vibrantă, plină de viaţă, care te cucereşte dintr-un zâmbet. Prietenii ei au deplină încredere în ea şi o admiră pentru modul în care ştie să se poarte cu toată lumea la fel de frumos. La capitolul diplomație, este mult mai bine înzestrată decât bărbatul Balanță. 

Barbatul Balanta

Bărbatul Balanță este un prieten de încredere. Firea lui amabilă iese în evidenţă în orice împrejurare. Nu va rămâne niciodată insensibil la apelul disperat al unei rude sau al unui prieten. Poţi avea încredere în el că te va ajuta cu tot ce poate. Nativul zodiei devine uşor popular, oriunde s-ar duce. Spre deosebire de femeia Balanţă, bărbatul din acest semn este mai puţin studios și un pic mai leneș, deşi este înzestrat cu o inteligenţă vie. El compensează lipsa cunoştinţelor cu o imaginaţie sclipitoare. 

Totodată, două dintre cele mai îndrăgite pasiuni ale nativilor zodiei sunt creaţia de bijuterii şi de haine. Datorită gusturilor sale rafinate, bărbatul Balanţă este un creator de obiecte frumoase care îl ajută să atragă atenţia lumii şi admiraţia femeilor.

Zodia Balanta - perioada, personalitate, caracteristici, compatibilitate cu alte zodii
Zodia Balanta - perioada, personalitate, caracteristici, compatibilitate cu alte zodii[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: „Au fost foarte multe momente urâte” Vica Blochina, copilărie de coșmar! Cum a fost umilită ani la rând fosta balerină de la Melody- kfetele.ro

Citeste si: Cristina Ciobănașu, detalii neașteptate din viața sa. Ce a simțit când a fost adoptată de Ruxandra Ion: "Eu nu am realizat cu ce vine asta la pachet. M-am mutat în casa unor oameni pe care nu îi cunoșteam"- radioimpuls.ro

Citeste si: Horoscop. Zodia care NU va iubi niciodată cu adevărat

Compatibilitate balantei cu alte zodii Balanta

Balanţă – Berbec

Pe harta zodiacului, cele două semne sunt opuse, ceea ce se reflectă şi în firile nativilor. O relaţie de dragoste sau o căsnicie între Balanta si Berbec are şanse mici să reziste.

Balanţă – Taur

Balanta si Taurul ar putea fi ca două jumătăţi ale unui întreg. Din punct de vedere karmic, cele două zodii se completează perfect. Dar supărarea şi discuţiile frecvente nu vor lipsi din casa lor.

Balanță – Gemeni

Semn guvernat de Aer, Gemenii pot fi parteneri foarte buni pe placul Balanţelor. Nativii din cele două zodii seamănă foarte mult, ba chiar au aceleaşi concepţii despre căsătorie. 

Balanţă – Rac

Partenerul Rac are nevoie de stabilitate şi de o familie împlinită, ceea ce nu coincide cu planurile de viaţă ale Balanţei. Sunt mai degrabă buni prieteni, decât soţi iubitori. 

Balanţă – Leu

Leul este bătăios, îndrăzneţ, certăreţ, ceea ce contravine naturii iubitoare de pace a Balanţei. O asemenea relaţie poate fi frumoasă numai la început, până când se vor cunoaşte mai bine. 

Balanţă – Fecioară

Fecioarele au nevoie de stabilitate şi de fidelitate, ceea ce Balanţele nu pot oferi. Relaţia lor nu va fi nici frumoasă, nici fericită, deoarece partenerul Balanţă se va plictisi repede.

Balanţă – Balanţă

Este una dintre cele mai nefericite relaţii de iubire. De fapt, rareori ajung să se iubească. Se suportă o vreme, se pot căsători dintr-un sentiment al datoriei, dar vor fi nefericiţi. 

Balanţă – Scorpion

Iniţial, dragostea posesivă a Scorpionului poate fi interpretată drept un semn de romantism de către Balanţă. Curând, se va convinge că nu poate trăi între barierele impuse de el.  

Balanţă – Săgetător

Balanţa se va simţi în paradis, deoarece Săgetătorul ştie cum să o farmece şi să îi menţină interesul treaz. Dar nu vor lipsi infidelităţile, nici de o parte, nici de cealaltă. 

Balanţă – Capricorn

Este greu de găsit ceva în comun între cele două zodii. Capricornul este riguros şi calculat, în timp ce Balanţa se plictiseşte lângă asemenea oameni. 

Balanță – Vărsător

Vărsătorii sunt cei mai potriviţi parteneri să împlinească viaţa emoţională a Balanţelor. Atracţia fizică dintre cele două semne este intensă. Se admiră unul pe celălalt şi sunt convinşi că pot avea aceleaşi scopuri în viaţă. Rareori vor exista momente plictisitoare între cei doi.

Balanţă – Peşti

Nativul din Balanţă poate fi atras de idealismul Peştilor, dar până la căsătorie au un drum lung de parcurs. Amândoi se feresc de responsabilităţile pe care le implică o familie. 

Citeste si: Fazele lunii septembrie 2021: Când este Lună Nouă şi Lună Plină şi cum ne afectează?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si