Horoscop 21 martie 2020. Berbec

Felul în care ţi se adresează unii este nedrept, pentru că te critică, te judecă, te atacă agresivi cu vorbe dure, pe care e şi normal să le pui la inimă şi să suferi.

Gândeşte-te că relaţia cu aceşti oameni sunt sacrificiul pe care trebuie să-l faci pentru a-ţi atinge marile scopuri, deoarece drumul către succes nu e întotdeauna presărat de petale de trandafiri ci şi de dispute, controverse, duşmănii şi hopuri.

Ei sunt proba ta majoră de încercare, dar de care poţi trece cu brio!

Taur

Horoscop 21 martie 2020. Te remarci printr-o atitudine severă ce te va ajuta să-ţi atingi mai bine scopurile.

A fi amabil, a asculta părerile din jur cu un dram de supunere nu e în beneficiul tău, ca atare devino militantul agresiv dispus să facă orice pentru victoria pe care ţi-o doreşte.

Citeste si: Șase zodii care vor avea o primăvară de vis

Horoscop 21 martie 2020
Horoscop 21 martie 2020

Chiar dacă această atitudine autoritară ţi-ar putea crea neplăceri şi animozităţi în societate, merită să fii aşa până la capăt, ca să arăţi tuturor că eşti stăpân pe situaţie şi ştii ce vrei.

Horoscop 21 martie 2020. Gemeni

Eşti obligat să reacţionezi rapid în situaţii urgente.

Nu ai timp nici să analizezi situaţia, nici să stai să te gândeşti ce e mai bine pentru tine, deci fii pe fază şi nu pierde vremea meditând.

Dacă nu eşti suficient de spontan, altul va fi mai iute decât tine şi va obţine ceea ce ţi se oferă acum cu un mic efort de voinţă.

Orice competiţie cu tentă intelectuală te poate avea printre învingători, pentru că îţi merge mintea brici şi găseşti imediat răspunsurile sau soluţiile cele mai bune.

Horoscop 21 martie 2020. Rac

E posibil să dai piept cu greutăţi de netrecut, care te-ar putea obliga să-ţi schimbi radical modul de a privi unele lucrurile sau de a te comporta într-o anumită situaţie.

Poate accepţi, de voie sau de nevoie, o mare modificare în stilul tău de acţiune, şi de aici vor apărea şi rezultatele favorabile.

Citeste si: Horoscop. Zodia căreia nu-i place căsnicia. Nici nu vrea să audă de viața de familie

Nu e o zi propice reuşitelor, dar este favorabilă altor abordări decât înainte, deci e bine să te foloseşti o astfel de conjunctură pentru a descoperi o altă viziune necesară evoluţiei tale viitoare.

Leu

Relaţia de iubire capătă din ce în ce mai multă stabilitate.

Horoscop 21 martie 2020. A trecut vremea incertitudinii şi a tatonării, ajungi la un răspuns clar prin care ştii exact dacă poţi avea încredere în partener.

Horoscop 21 martie 2020
Horoscop 21 martie 2020

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta- wowbiz.ro

Ajungi la concluzia că e nevoie de un angajament oficial pentru a fi mai sigur de viitorul relaţiei, de aceea te gândeşti la un pas major: la logodnă, la căsătorie sau la o promisiune însoţită de dovezi palpabile prin care te arăţi dispus să vă

creaţi un drum comun împreună.

Horoscop 21 martie 2020. Fecioară

Eşti într-o pasă bună ce te avantajează, mai tonic şi mai optimist ca de obicei. Parcă ai fi la un început de drum într-o relaţie promiţătoare, pentru că ai în preajmă o persoană care va avea un efect foarte stimulativ asupra ta, jucând rol de „hei-rup” în cazul unei situaţii în care dai semne de oboseală sau de plictiseală.

Citeste si: Horoscop. Zodia care NU va iubi niciodată cu adevărat

Poate fi un coleg, din colaborarea cu el ieşind proiecte deosebite. Ai numai de câştigat de pe urma acestei cunoştinţe, deci fă tot posibilul să-i intri în graţii.

Ai contacte frecvente şi importante cu superiorii sau alte persoane din conducere, de parcă s-ar decide ceva major pentru cariera ta, deci fii atent la impresia pe care o laşi.

Horoscop 21 martie 2020. Balanță

Timpul care se scurge nu e în favoarea ta şi regreţi acum, privind înapoi, că nu ai intervenit mai devreme.

S-ar fi cerut un gest mai prompt din partea ta, dar ai tot stat şi ai căutat nod în papură, ceea ce a consumat mari resurse de timp din partea ta.

Acum se pare că e prea târziu să mai intervii, ocazia a cam trecut pe lângă tine, dar e o lecţie bună pentru tine să nu mai stai atât de gânduri atunci când ţi se oferă o şansă rară.

Horoscop 21 martie 2020
Horoscop 21 martie 2020

Ba mai mult, e posibil ca şansa să fi trecut pe lângă tine de două ori şi de fiecare dată ai alungat-o, dar crezi că vine şi a treia oară?

Scorpion

Horoscop 21 martie 2020. Dacă vezi că planurile făcute pentru azi nu înaintează orice ai face, nu insista. Schimbă imediat macazul spre o altă activitate, care ar putea avea rezultate mult mai bune.

Te simţi blocat într-un punct mort din care nimic nu se mai urneşte, dar, decât să pierzi vremea căutând explicaţii, mai bine ai renunţa, deocamdată, la tot, şi te-ai apleca asupra altor proiecte de care nu ai avut timp înainte.

Citeste si: Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 23- 29 martie 2020. O perioadă dezechilibrată, ies la iveală secrete, lucrurile pot evolua haotic

Când o uşă ţi se trânteşte în nas, undeva, sigur se deschide o fereastră în altă parte şi trebuie să profiţi imediat de alternativele pe care le ai la dispoziţie.

Horoscop 21 martie 2020. Săgetător

Primeşti un semn care are un efect benefic asupra psihicului tău, de parcă era exact răspunsul de care aveai nevoie urgentă.

Totul poate reveni acum la normal, pentru că stresul aşteptării dispare odată cu acea ştire care soseşte, deci te poţi relaxa şi tu, după ce ai stat o vreme ca pe jăratec, în aşteptare.

Găseşti soluţia pe care o căutai, apare persoana pe care o aşteptai sau un simplu telefon de la un prieten, care vă oferă amândurora şansa de a relua o relaţie eşuată cândva.

Capricorn

Horoscop 21 martie 2020. Eşti vesel şi te bucuri de tot ceea ce vezi şi îţi încântă inima.

Dragostea este una din preocupările preferate ale acestei zile şi faci tot posibilul să fii mereu în compania persoanei iubite care te răsfaţă, pur şi simplu, de atâta afecţiune.

Citeste si: Zodii care se îmbogățesc în 2020. Se anunță a fi anul lor glorios

Spiritul jucăuş care încă te cuprinde are totuşi şi o latură superficială, şi anume te face să te comporţi ca un adolescent în relaţia cu sexul opus, încât faci declaraţii de dragoste fără consistenţă, doar de dragul iubirii.

Horoscop 21 martie 2020. Vărsător

Ai o presimţire ciudată că ceva nu tocmai plăcut urmează să se întâmple.

Intuiţia îţi atrage atenţia asupra unor eventuale riscuri sau asupra adevăratului caracter al unui prieten fals, care promite multe, dar nu se va ţine de cuvânt în cele din urmă.

Citeste si: Teoria Ștefaniei cu privire la descalificarea iubitului ei din Casa Iubirii. “Este cineva.”- kfetele.ro

Citeste si: Principala ipoteză a anchetatorilor în cazul tragediei din Cluj. O familie întreagă, descoperită moartă în curtea din spatele casei- radioimpuls.ro

Horoscop 21 martie 2020
Horoscop 21 martie 2020

Ascultă-ţi vocea interioară care te avertizează asupra acelui punct vulnerabil care va ieşi la iveală mai devreme sau mai târziu.

Dacă nu ţii cont de ce-ţi transmite intuiţia, vei regreta mai apoi că te-ai lăsat înşelat de aparenţe mincinoase.

Horoscop 21 martie 2020. Pești

Te afli în compania unei persoane care te intimidează, poate pentru că are o personalitate puternică sau o funcţie suspusă şi nu ştii cum să te comporţi în faţa sa.

Preferi să taci sau mai bine zis laşi faptele să vorbească în locul tău, deoarece trebuie să te prezinţi înaintea sa cu o sarcină îndeplinită perfect.

Citeste si: Horoscop. Aceste două zodii se vor îmbogăţi în următorii cinci ani

Dacă nu o vei îndeplini cum trebuie, te vei simţi vinovat şi oarecum ruşinat, tocmai de aceea faci un efort să îţi îndeplineşti misiunea ireproşabil pentru imaginea ta.

Citește horoscopul complet pe acvaria.com

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si