Horoscop 24 martie 2020. Berbec

Un prieten bun ştie când ai nevoie de ajutor şi va interveni în favoarea ta chiar şi fără a-i cere sprijinul.

Azi poţi descoperi cine ţine la tine cu adevărat, pentru că vei primi sfaturi bine documentate şi argumentate de la un om inteligent care chiar îţi vrea binele.

Trebuie să ţii cont de părerile acestuia şi eventual să-i ceri şi mai multe informaţii suplimentare, pentru că te poţi baza întru totul pe ceea ce îţi transmite.

Şi tu ai face la fel dacă ţi-ar cere ajutorul.

Taur

Horoscop 24 martie 2020. Viaţa de familie este fericită şi plină de duioşie, pentru că au loc evenimente direct dedicate inimii tale.

Te simţi bine printre cei dragi, copiii sunt cea mai mare preocupare a ta şi faci tot posibilul să staţi cât mai mult timp împreună.

Citeste si: Horoscop. Zodiile care scapă de sărăcie în 2020

Veştile care vin de la rudele tale sunt şi ele motiv de bucurie, dar şi de emoţie maximă, pentru că auzi despre momente cu o semnificaţie specială pentru cei la care ţii: căsătorii, naşteri, botezuri etc.

Horoscop 24 martie 2020
Horoscop 24 martie 2020

Horoscop 24 martie 2020. Gemeni

Unii nu vor aprecia modul tău mai independent de a rezolva problemele, deci să nu te mire că vor apărea critici şi dispute aprinse împotriva ta.

Tu vezi-ţi de treaba ta aşa cum consideri că e mai bine pentru tine, fără să pleci urechea la sămânţa de scandal care planează în jur.

Du ce ai început la îndeplinire şi le vei demonstra prin exemplu personal că ideile tale sunt mai bune şi că metoda ta e cea mai potrivită.

Citeste si: Zodii care iubesc enorm, dar nu spun niciodată te iubesc

Dacă îi laşi să te oprească din elan, şansa ta de afirmare scade! Fii tu însuţi, chiar dacă nimeni nu te aprobă!

Rac

Horoscop 24 martie 2020. Nu ai parte de colaboratori de încredere, de parcă ai fi nimerit într-un grup de persoane aiurite, superficiale, care fac tot posibilul să scape de responsabilităţi cât mai repede.

Cum să te bazezi pe sprijinul lor când ei nu se gândesc decât la distracţie, la concediu, la orice, numai la muncă nu? N-ai cu cine lucra!

Ori îi obligi să se apuce serios de treabă, ori îţi vezi singur de sarcinile asumate, pentru că, alături de ei, ai putea avea şi tu de suferit. Neseriozitatea lor ar putea afecta şi reputaţia ta.

Horoscop 24 martie 2020. Leu

Ajungi la capătul unui proiect care te-a solicitat la maximum şi acum poţi culege roadele finale.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: IMAGINI EXCLUSIVE: Irinel Columbeanu își ia fiica în brațe, pe aeroport! Irinuca a sosit în România, din SUA!- wowbiz.ro

Eşti mulţumit de nivelul la care ai ajuns şi simţi nevoia să sărbătoreşti reuşita alături de cei care au lucrat cot la cot alături de tine.

Citeste si: Cele mai diabolice zodii. Dacă observi semnele astea, fugi și nu te uita înapoi!

Nu te grăbi deja spre ceva nou, ci bucură-te cât mai mult timp de senzaţia de bucurie care se instalează încet-încet în inima ta.

Vei auzi multe cuvinte elogioase la adresa ta, semn că ţi se recunoaşte valoarea şi contribuţia la succesul repurtat.

Horoscop 24 martie 2020. Fecioară

Cariera ta poate cunoaşte azi un moment de apogeu, de parcă toate eforturile depuse în ultimele luni primesc acum o recompensă de zile mari.

Ai toate motivele să fii fericit şi mândru de tine însuţi, pentru că ai muncit mult ca să ajungi aici şi când observi respect, admiraţie şi apreciere în ochii celor din jur, inclusiv ai profesorilor sau superiorilor tăi, e şi normal să te umfli un pic în pene.

Horoscop 24 martie 2020
Horoscop 24 martie 2020

Citeste si: Șase zodii care vor avea o primăvară de vis

Ai de ce să fii lăudat şi eşti mulţumit de nivelul la care ai ajuns prin forţe proprii, ceea ce te motivează să urci şi mai sus.

Balanță

Horoscop 24 martie 2020. Prezenţa ta e benefică unor persoane care trec prin momente dificile. Tu reuşeşti să le inspiri încredere, siguranţă, de parcă garanţiile pe care le oferi le alungă lor starea de teamă care i-a copleşit.

Probabil participi concret la rezolvarea problemelor lor actuale, ceea ce le dă lor curajul de a se lupta în continuare cu piedicile care îi tot ţin pe loc.

Cu tine alături, parcă nu mai sunt la fel de neputincioşi, deci oferă-le sfaturi şi susţinere cu toată fiinţa ta, pentru că tu devii punctul lor de sprijin într-o mare de nesiguranţă.

Horoscop 24 martie 2020. Scorpion

Conflictele cu tentă financiară sunt la ordinea zilei azi, fie că e vorba de recuperarea unor bani, fie că e vorba de discuţii strict familiale cu privire la sumele pe care le manipulaţi fiecare acasă.

Merită să te lupţi pentru drepturile tale băneşti, chiar dacă ar însemna să-ţi faci inamici peste tot.

Citeste si: Trei zodii care nu iartă și nu uită nimic, niciodată! Ai mare grijă cum te porţi cu ele

Dacă ştii că meriţi o anumită sumă de bani pentru un serviciu prestat în beneficiul altuia şi acesta nu te-a plătit aşa cum se cuvenea, adu-i aminte, chiar cu un dram de tupeu, pentru că de bună voie nu va scoate banii din buzunar.

Horoscop 24 martie 2020. Săgetător

Dacă ai adunat o sumă de bani şi eşti mulţumit de nivelul pe care te afli, nu te avânta deja în cumpărături mai mult sau mai puţin necesare, pentru că vei regreta mai apoi atracţia spre risipă.

Uneori trebuie să te gândeşti şi în perspectivă mai îndepărtată, pentru că banii pe care îi deţii acum vor fi folositori cândva în viitor pentru un scop mult mai important decât cel care îţi face astăzi cu ochiul.

Ar fi bine să dai dovadă de mai multă prudenţă în chestiuni financiare!

Capricorn

Te simţi bine în legătură cu oamenii care ţin la tine orice ai face şi, cu asemenea suport, prinzi şi mai mult curaj să te implici în activităţi cu un consum emoţional maxim.

Horoscop 24 martie 2020. De dragul lor, eşti capabil de orice şi, dacă mai primeşti şi din partea lor aceleaşi gesturi de prietenie şi afecţiune, puteţi construi împreună planuri măreţe.

Citeste si: Cum a început povestea de dragoste dintre Maria Cârneci și soțul său, Romulus Petrescu: „Cam așa a început povestea noastră. Nu frumoasă, cea mai frumoasă.”- kfetele.ro

Citeste si: Momente memorabile pe Arena Națională. Membrii trupei Coldplay, gest inedit pentru Babasha, în a doua seară de concert- VIDEO- radioimpuls.ro

Horoscop 24 martie 2020
Horoscop 24 martie 2020

Citeste si: Horoscop. Aceasta este zodia în care se nasc cei mai mulți miliardari!

Uneori ajunge doar să ştii că eşti susţinut, că eşti apreciat indiferent ce ai face, pentru că prezenţa celor dragi, a familiei, a prietenilor, este cea care te împinge de la spate. Ei îţi oferă mult, la fel oferi şi tu în schimb.

Horoscop 24 martie 2020. Vărsător

Ai o relaţie cu totul aparte cu trecutul, de parcă de acolo ţi-ai extrage toată energia, dar de data aceasta trecutul e mai degrabă o povară, un blocaj, decât o sursă de energie pozitivă, de aceea e nevoie uneori şi de uitare.

Eşti încă blocat într-o situaţie din trecut de care nu te poţi rupe, încât a devenit o obsesie.

Citeste si: Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 23- 29 martie 2020. O perioadă dezechilibrată, ies la iveală secrete, lucrurile pot evolua haotic

Amintirile neplăcute de demult trebuie să dispară, deci fă un efort să le închizi acolo unde le e locul, aducând la lumină doar ceea ce îţi face bine.

Horoscop 24 martie 2020. Pești

Situaţia financiară cunoaşte o clarificare, printr-o strategie nouă pe care o pui singur la cale.

Nu neapărat o şi pui în practică tot acum, ci mai mult schiţezi direcţiile de abordare pentru perioada următoare ca să ştii pe ce poţi să te bazezi.

Îţi pui mintea la contribuţie ca să găseşti soluţii salvatoare pentru a ţine sub control bugetul şi se pare că ai calităţile necesare pentru a face faţă cu brio!

Citeste si: 5 zodii care te rănesc din plăcere. Îți fac rău cu zâmbetul pe buze

Poţi încheia noi contracte în avantajul afacerilor tale, poţi face o analiză retroactivă ca să ştii de unde vii şi încotro te îndrepţi.

Citește horoscop complet pe acvaria.com

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si