Horoscop 25 octombrie 2022. Vezi horoscopul zilei de marți, 25 octombrie! În această zi, în gradul 2 de Scorpion, are loc prima eclipsă a acestui al doilea sezon. Eclipsă din 25 octombrie are loc împreună cu Venus, planeta iubirii și a plăcerii, care se află și în Scorpion, semnul exilului său.

Mai mult, această perioadă poate semnala un risc mai mare de apariție a neînțelegerilor în cuplu.

De asemenea, este posibil ca intențiile și sentimentele celorlalți să fie înțelese greșit. Ambii vor fi mai indeciși și mai volubili din punct de vedere emoțional. Acest lucru îi va afecta cel mai mult pe cei care au puncte sensibile în primele grade ale axei fixe:  Scorpion, Taur, Leu și  Vărsător.

Horoscopul zilei de 25 octombrie 2022 pentru toate zodiile

Iată horoscopul zilei de 25 octombrie pentru toate semnele zodiacale!

Berbec

Este posibil ca gelozia și emoțiile puternice să apară în această zi, odată cu eclipsa și ar putea provoca unele conflicte în relațiile tale amoroase. Nu este nevoie să forțezi lucrurile, ci mai degrabă să canalizezi puterea dorinței tale de a te reînnoi.

Citeste si: Venus intră în Scorpion începând cu 23 octombrie 2022. Cum sunt influențate zodiile

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Horoscop 25 octombrie 2022. Două zodii încep un nou capitol în dragoste

Horoscop 25 octombrie 2022. Două zodii încep un nou capitol în dragoste

[Sursa foto: PixaBay]

Taur

Ai parte de o perioadă de reînnoire și schimbare în relațiile sentimentale. Totodată, devii conștient că anumite atitudini aspre și posesive nu au nimic în comun cu dragostea. Așadar, îți vei lua adio de la relațiile toxice.

Gemeni

Este un cadru astral bun pentru a lăsa în urmă obiceiurile care nu îți aduceau niciun beneficiu și pentru a face o schimbare asupra stilului tău de viață.

Mai mult, mediul tău zilnic va fi potrivit pentru a întâlni oameni noi și a avea discuții interesante. 

Citeste si: Saturn în Vărsător. Ce semnificație are acest aspect astrologic în harta ta natală

Horoscop 25 octombrie 2022. Două zodii încep un nou capitol în dragoste

Horoscop 25 octombrie 2022. Două zodii încep un nou capitol în dragoste

[Sursa foto: PixaBay]

Rac

În plan amoros, pasiunile sunt mai puternice. S-ar putea să trăiești o experiență intensă, dar nu te aștepta ca totul să fie un pat de trandafiri. Iar dacă ai copii, va fi o bună oportunitate de a întări legătura cu partenerul.

Leu

Este un moment bun pentru clarifica ceea ce te deranjează în ultima vreme în relația cu rudele tale și să scoți la iveală tot ceea ce nu ai avut curajul să dezvălui. De asemenea, este un bun prilej de a-ți reînnoi decorul în locuință.

Fecioară

Cineva îți va trezi interesul pentru a citi despre subiecte de psihologie. Mia mult, cuvintele tale vor fi unele puternice care vor stârni o putere de seducție și s-ar putea chiar să te simți inspirat să scrii declarații de dragoste. Excursiile și ieșirile vor facilita întâlnirea cu o persoană specială.

Balanță

S-ar putea să obții o poziție economică mai bună și asta datorită pozitivismului tău.

Dorința de a-ți crește puterea de cumpărare va deveni practic o obsesie. Instinctul tău pentru afaceri va crește în această zi.

Citeste si: Venus in Scorpion. Ce semnificatie are acest aspect astrologic in harta ta natala

Scorpion

În ultima perioadă, în relația de dragoste ai simțit un sentiment de frustrare. Însă, odată cu intrarea lui Venus, planeta iubirii, în zodia ta, vei elibera toate acele emoții pe care nu le puteai exprima. 

Săgetător

Este un moment bun să vă întâlniți anumiți oamenii pe care i-ați iubit și să lămuriți problemele nerezolvate. În curând vei începe un nou ciclu și tot ce ai dezvoltat în ultima vreme va ieși la lumină,.

Capricorn

Socializarea cu ceilalți va înflori în această zi. Sunt șanse mari să faci o legătură romantică la un eveniment sau întâlnire. O persoană pe care până acum îl considerați doar un prieten, vă va trezi emoții intense.

Vărsător

Este un cadru astral potrivit pentru noi legături profesionale, a extinde portofoliul de clienți și a crește gradul de expunere publică. Legăturile sociale vor fi cheia pentru atingerea obiectivelor tale profesionale. 

Citeste si: Culiță Sterp a apelat de urgență la mama Geta! Cu ce bunătăți s-a dus femeia la fiul său: „Mamă, adu-mi ceva de mâncare că nu mai pot de foame și n-am timp să mă mai duc să mănânc.”- kfetele.ro

Citeste si: "Țipete foarte puternice, mobilă răsturnată".Crimă șocantă în Sibiu! O tânără de 21 de ani, ucisă cu bestialitate de iubitul ei- radioimpuls.ro

Citeste si: Horoscop bani noiembrie 2022: Zodia care pierde o sumă importantă

Horoscop 25 octombrie 2022. Două zodii încep un nou capitol în dragoste

Horoscop 25 octombrie 2022. Două zodii încep un nou capitol în dragoste

[Sursa foto: PixaBay]

Pești

Începeți să vă faceți planuri pentru viitor, deoarece veți avea o intuiție foarte dezvoltată care vă va ajuta să decideți ce drum să mergeți. În plus, o persoană importantă va deveni o piesă cheie și îți va deschide uși pentru a crește și a te extinde.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si