Horoscopul  pentru a treia zi de Crăciun, 27 decembrie 2020 arată că berbecii nu au o stare prea bună, tind să se enerveze la tot pasul și riscă să intre în conflicte, iar fecioarele au parte de o zi senină și au nevoie de o ieșire în mijlocul naturii. În schimb, balanțele vor întâlni acea persoană de care exact au nevoie pentru a le oferi o viziune imparţială, pe când pești nu stau preaa bine pe plan financiar, bugetul lor poate suferi un hop abrupt.

Horoscop 26 decembrie 2020 pentru toate zodiile

Iată horoscopul complet al zilei de 26 decembrie 2020 pentru toate semnele zodiacale!

Berbec

Nervii par să explodeze la tot pasul, dar tu eşti oala sub presiune care dă în clocot! Dacă tuturor te adresezi cu ton ridicat şi nu reuşeşti să te adaptezi la stilul fiecăruia, transformi ziua într-o furtună ce poate degenera uşor în conflicte majore. Chiar dacă toate te irită, chiar dacă eşti nervos la maximum, fă un efort să mai treci cu vederea fleacurile care te scot din sărite, pentru că nu are rost să le vezi ca pe nişte mai mici sau mai mari catastrofe. Vei vedea că lumea începe să te evite şi chiar să-ţi întoarcă spatele dacă le vorbeşti tuturor cu capsa pusă.

Taur

Ai putea fi invitat la o plimbare, la o cafea, la o petrecere chiar şi pe moment eşti tentat să refuzi, dar gândeşte-te mai bine înainte.

Profită de orice prilej de socializare, pentru că fiecare om cu care intri în contact are ceva să-ţi transmită. Părerile venite de le ceilalţi sunt complet diferite de ale tale, deci poţi afla o mulţime de lucruri noi, potrivite din cu totul altă perspectivă decât priveşti tu. Chiar ai nevoie de această ieşire din cotidian, departe de stresul de la serviciu sau nemulţumirile de acasă, de parcă într-un alt mediu îţi încarci cel mai bine bateriile.

Citeste si: Iarna 2020 şi Marea Conjuncție din astrologie: Ce trebuie să faci pe 21 decembrie 2020? Este Solstiţiu de iarnă

Gemeni

Ai mari rezerve dacă să crezi tot ce-ţi spune persoana iubită. Flerul îţi transmite că în spatele vorbelor frumoase s-ar ascunde şi un neadevăr care, mai devreme sau mai târziu, va ieşi la iveală. Mai bine staţi de vorbă faţă în faţă cu cărţile pe masă, ca nu cumva să se infiltreze între voi îndoiala care va şubrezi relaţia. Este o perioadă a deciziilor în cuplu, a instabilităţii sentimentale sau emoţionale, deci starea cu care începi ziua va fi complet diferită de cea cu care o vei încheia spre seară.

Horoscop, 27 decembrie 2020. O zi grea pentru aceste zodii
Horoscop, 27 decembrie 2020. O zi grea pentru aceste zodii

Rac

Nu te simţi bine în compania în care te afli azi. Ori ai nimerit într-un mediu ostil, în care planează neîncrederea, ostilitatea şi rivalitatea, ori printre străini cu care nu reuşeşti să găseşti nici un subiect comun de conversaţie. Mai bine stai în banca ta, fără să încerci să conversezi din lipsă de altă preocupare, nici să le fii lor pe plac, pentru că oricum relaţiile vor fi dificile şi obositoare. Sunt şi momente când tot arsenalul tău de succes în arta conversaţiei nu funcţionează, dar nu tu eşti vinovat de eşec, ci anturajul neadecvat în care ai nimerit.

Leu

Nu te aştepta ca toată lumea să fie de acord cu modul în care judeci tu unele situaţii, mai ales dacă au mai multe direcţii de interpretare.

Tu ai o anumită viziune asupra evenimentelor, or cei din jur au mari îndoieli cu privire la stilul tău de a aprecia situaţia, deci te poţi aştepta la controverse, dispute sau o atitudine ostilă la deciziile luate de tine. Continuă să-ţi susţii punctul de vedere cu argumente logice, raţionale, imparţiale, pentru că tu înţelegi situaţia cel mai corect. Într-o zi îşi vor da seama şi ceilalţi!

Citeste si: VIDEO- Astrologii spun că omenirea e la câteva zile de un nou început

Fecioara

Este o zi lejeră, în care trebuie să ieşi din casă să priveşti cerul, dacă ai norocul să fie senin, să umbli pe unde vezi cu ochii pentru a te aerisi, sau dacă mai ai şi șansa de a te afla în mijlocul naturii, atunci cu atât mai bine îţi merg toate. Ai multă energie ce se cere consumată în mod constructiv, de aceea jocul cu copiii, o zi petrecută afară s-ar potrivi de minune. Ai mare nevoie şi de mişcare, şi de aer proaspăt, ca atare caută să ajungi într-un loc unde aceste două nevoi principale ţi-ar fi pe deplin şi în mod fericit satisfăcute.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cosmin, descalificat din „Casa iubirii”. Ștefania nu l-a lăsat să o atingă- wowbiz.ro

Horoscop, 27 decembrie 2020. O zi grea pentru aceste zodii
Horoscop, 27 decembrie 2020. O zi grea pentru aceste zodii

Balanta

Întâlneşti exact persoana de care aveai nevoie pentru a-ţi oferi o viziune imparţială din afară. El vede lucrurile detaşat, de pe margine, fără implicaţii sentimentale şi cântăreşte situaţia corect. Te poţi baza întru totul pe sfatul oferit de acesta şi pe concluzia pe care o extrage la rece, şi dacă mai pui şi în practică soluţia oferită de el, ai numai de câştigat. Toate revin la normal şi se reinstalează echilibrul şi calmul peste situaţia care te stresa la maximum. De unde se vede câtă nevoie ai uneori de o părere avizată din afară!

Sagetator

Un mic drăcuşor te îmboldeşte să spui lucruri care nu te caracterizează şi pe care s-ar putea să le regreţi mai târziu. Rezistă acestei ispite negative, pentru că nu e genul tău să fii răutăcios sau să arunci vorbe grele în spatele altora, fără să le merite. Poţi descoperi efectele nefaste ale intervenţiei unui inamic asupra ta şi, în loc să ierţi şi să tolerezi, aşa cum faci de obicei, eşti gata să întorci armele. Poate vei avea câştig de cauză, în cele din urmă, pentru că te prinde într-un moment agresiv în care îţi canalizezi toată energia spre un singur scop: răzbunarea.

Citeste si: Horoscop 2021: Este anul lor! Zodiile privilegiate de astre. Vor avea un an perfect!

Capricorn

Eşti extrem de emoţionat înaintea unui eveniment cu un impact emoţional major asupra ta. Simţi că nu te mai poţi controla, că trăirile tale devin din ce în ce mai intense şi se schimbă de la o oră la alta, ca valurile: ba sus, ba jos. Acum eşti bine şi zâmbeşti, peste o oră deja aluneci spre nesiguranţă. E un trac din ce în ce mai puternic ce pune stăpânire pe tine, la fel cum simte actorul înaintea premierei. Nu ştii sigur ce aduce viitorul pentru tine, de aceea stai ca pe ghimpi şi tremuri ascuns cu fiecare clipă care te apropie mai mult de punctul culminant. Va fi bine, nu te mai perpeli atâta!

Varsator

Nu te aştepta ca lucrurile abia începute să meargă atât de uşor, fără să le împingi tu cumva de la spate, ca atare acceptă faptul că e nevoie să pui serios umărul la treabă. Ai putea primi suficiente oferte să fii ajutat, susţinut, completat, şi chiar dacă orgoliul îţi spune să nu primeşti ajutor de la alţii, ar fi bine să-l accepţi. Chiar dacă nu e ceea ce ai fi dorit tu cel mai mult, tot e ceva, deci acceptă sfaturi, idei, chiar şi îndrumare de la cei care vor să ţi se alăture. Poate aveţi un interes comun şi merită să vă puneţi laolaltă energiile pentru a ajunge acolo, deci fii atent la ce au ceilalţi să ofere în această situaţie.

Horoscop, 27 decembrie 2020. O zi grea pentru aceste zodii
Horoscop, 27 decembrie 2020. O zi grea pentru aceste zodii

Pesti

Se termină brusc o sursă de venit pe care te-ai bazat o perioadă. Bugetul tău poate suferi un hop abrupt, de parcă ieri aveai suficient cât să te simţi în siguranţă, iar azi te trezeşti în faţa unui portofel gol! Posibil ca la originea acestei situaţii să se afle şi unele decizii greşite pe care le-ai luat de curând cu privire la banii personali, cheltuind în neştire sau pe ceva ce nu s-a dovedit a fi atât de util pe cât credeai. Fii mai drastic în cheltuieli, renunţă la unele cumpărături dacă nu sunt necesare în acest moment, pentru că eşti gata să faci o nouă prostie financiară!

Citeste si: Cosmin din Casa Iubirii a fost descalificat! Vestea care i-a lăsat pe concurenți cu gura căscată. „Ștefania, dacă mă crezi, eu te aștept!”- kfetele.ro

Citeste si: Câţi bani a încasat Babasha la concertul Coldplay?! Invitatul trupei britanice lămureşte orice speculaţie: "Sunt niște idioețenii foarte mari"- radioimpuls.ro

Citeste si: Copilul-astrolog din India care a prezis pandemia anunță o altă "nenorocire". Totul începe în 20 decembrie 2020

Scorpion

Cel mai mare duşman al zilei e în mintea ta, pentru că de acolo vin tot felul de semnale negative care te opresc înaintea oricărei iniţiative. Ai vrea să faci multe, dar mereu ceva te ţine pe loc şi acestea sunt fricile şi slăbiciunile tale pe care le laşi să se manifeste în voie. Luptă cu ele, nu le lăsa să te domine, pentru că vei bate pasul pe loc fără să duci la îndeplinire ceea ce ai decis. Chiar dacă ai spune că e vocea intuiţiei cea care te mai trage de mânecă, dacă depăşeşti aceste obstacole, vei vedea că eşti capabil de mai multe lucruri decât ai putea crede! Da, poţi, deci luptă cu propriile limite!

Sursa: acvaria.com


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si