21 decembrie 2020 - Marea Conjuncție din astrologie: Totul se va schimba după Solstiţiul de iarnă

21 decembrie 2020 - Marea Conjuncție din astrologie. Suntem in pragul unui nou început pentru întreaga omenire. Asta prevăd astrele prin fenomenele rare care se vor petrece pe 21 decembrie 2020. Tot atunci are loc şi solstiţiul de iarnă 2020.

Author: Andreea Stoica duminică 20 decembrie 2020 , 16:43

21 decembrie 2020 - Marea Conjunctie din astrologie
21 decembrie 2020 - Marea Conjunctie din astrologie
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

21 decembrie 2020- Marea Conjuncție din astrologie: Data de 21 decembrie este una marcanta pentru anul 2020. Este vorba despre conjunctia la grad zero intre planetele in Jupiter si Varsator si Saturn in Varsator. Tot la această dată are loc şi Solstiţiul de iarnă 2020.

„Este un moment de rasunet, un moment pe care il asteptam cu totii mai ales ca acest aspect se formeaza odata la 20 de ani”, spun astrologii.

21 decembrie 2020- Marea Conjuncție din astrologie. Ce este Steaua Crăciunului?

Jupiter şi Saturn vor fi atât de aproape încât vor părea o planetă dublă.

Fenomenul mai este cunoscut drept „Steaua Crăciunului”.

„Aceasta conjunctie din 21 decembrie in Varsator va marca un nou univers, o noua vibratie care va fi mai aproape de sufletul nostru. A unei lumi spirituale care se vrea cu o deschidere pe tot ce inseamna partea de informatie, informatica, o era a digitalului, a tot ceea ce inseamna un om nou, modern si a unei perioade avangardiste care va fi un rasunet in tot ceea ce inseamna inovatie”, spun astrologii.

Citeste si: Când are loc solstițiul de iarnă. Va fi cea mai lungă noapte din an

21 decembrie 2020 - Marea Conjunctie din astrologie
21 decembrie 2020 - Marea Conjunctie din astrologie

Un nou început pentru întreaga omenire după Marea Conjuncție din 21 decembrie 2020. Horoscop

Iata cum va influenta aceasta conjunctie spectaculoasa fiecare semn zodiacal.

BERBEC

„Pentru berbec acestă conjunctie Jupiter Saturn va insemna foarte multe lucruri pozitive, ei vor fi incurajati si vor fi determinati sa faca lucruri alaturi de oameni dragi, vor fi inconjurati de oameni de baza, care ii vor sprijini si ii vor ajuta in demersurile lor.

TAUR

Pentru Taur e un moment profesional. aceasta conjunctie Jupiter Saturn in Varsator marcheaza un debut in actvitatea lor profesionala. pe foarte multi tauri ii pune pe ganduri, ii poate reaseza pe drumul lor, legat de acvitatile lor de suflet profesionale si ii vor determina sa isi gaseasca cele mai bune solutii penru ca viata lor sa ia cel mai bun fagas.

Citeste si: Solstițiu de iarnă 2020: Când este cea mai scurtă zi din an? Superstiţii

21 decembrie 2020 - Marea Conjunctie din astrologie
21 decembrie 2020 - Marea Conjunctie din astrologie

21 decembrie 2020- Marea Conjuncție din astrologie pentru GEMENI

„Pentru gemeni aceasta conjunctie Jupiter in Saturn in Varsator este un moment de rasunet, un moment important in care ii vor ajuta pe gemeni sa faca calatorii importante sufletului lor, ii vor umple de pozitivism, optimism, ii vor aduce mai aproape de realitatea lor, de destinul lor si ii vor incuraja sa faca lucruri marete care vor avea aplom si rasunet pentru oamenii din jurul lor”

RAC

„Pentru Rac aceasta conjunctie Jupiter Saturn in Varsator este un moment important, un moment care ii apropie de destin, un moment de suflet care pentru raci va insemna un nou confort, o noua locatie poate pentru unii, poate pentru altii vor insemna raspunsuri pentru framantari sufletesti, iar pentru foarte multi raci va insemna un moment de liniste, de solitutdine in care se vor regasi.

Citeste si: Horoscop 2021: Este anul lor! Zodiile privilegiate de astre. Vor avea un an perfect!

LEU

„Pentru Leu aceasta conjunctie Jupiter Saturn in Varsator este un moment important pentru relatiile lor, este un momen tcare marcheaza pentru unii decizii pozitive, in proiecte in toate solutiile legate de procesele pe care unii le pot avea in instanta, iar pentru alti lei poate fi un nou debit in ceea ce priveste viata lor amoroasa, poate chiar si casatoria.

FECIOARA

„Pentru fecioare aceasta conjunctie Jupiter Saturn in Varsator este un moment foarte important pentru cariera lor, pentru munca, pentru decizii luate de santate, pentru cresterea imunitatii, pentru decizii profesionale si pentru tot ceea ce inseamna reorganizarea vietii lor de suflet si a carierei.

21 decembrie 2020 - Marea Conjunctie din astrologie
21 decembrie 2020 - Marea Conjunctie din astrologie

BALANTA

„Pentru Balanta aceasta conjunctie Jupiter Saturn in Varsator este un moment important pentru sufletul lor. Balantele se regasesc, se aduna si isi pun in valoare intregul lor talent artistic pentru a realiza lucruri de mare valoare.

Citeste si: VIDEO- Astrologii anunță schimbări majore în viața noastră în 2021

21 decembrie 2020- Marea Conjuncție din astrologie  pentru SCORPION

Pentru scorpioni aceasta conjunctie Jupiter Saturn in Varsator este un moment creativ, un moment intim, un moment de debut pentru a-si pune in valoare talentele lor legate de casa, camin, pentru a putea sa desfasoare cele mai bune activitati in cadrul unei familii, iar la unii inseamna a-si gasi stabilitatea.

SAGETATOR

Pentru Sagetatori aceasta conjunctie Jupiter Saturn in Varsator este un moment pentru care este importanta comunicarea pentru debutul lor in activitatile care inseamna libertate, care inseamna discutii cu prietenii, cu cei dragi, pentru gasirea unor solutii avangardiste care sa ii promoveze si care sa ii ajute pentru tot cee ace inseamna realizarea planurilor lor de viitor.

21 decembrie 2020 - Marea Conjunctie din astrologie
21 decembrie 2020 - Marea Conjunctie din astrologie

CAPRICORN

Pentru Capricorn aceasta conjunctie Jupiter Saturn in Varsator este un nou debut in viata lor financiara, in toate proiectele pe care le au de debutat pentru urmatorii ani pentru a gasi cele mai bune solutii, cele mai pragmatice practice care sa ii poata sa se realizeze si sa poata gasi slutii mai bune privind un nou loc de munca.

Citeste si: Anul Nou Chinezesc 2021. Pe ce dată începe Anul Boului de Metal? Horoscop chinezesc complet pentru 2021

VĂRSĂTOR

„Pentru Varsator in acest moment al conjunctiei Jupiter Saturn in zodia lor este un moment de inceput, un moment foarte important care ii ajuta pe Varsator i sa se regaseasca, sa inceapa lucruri noi, sa aiba un nou inceput, sa aiba o noua energie, mult mai productiva care sa le asigurare investitie de mare forta.

PESTI

„Pentru Pesti conjunctia Jupiter Saturn in Varsator este foarte importanta pentru destinul lor pentru a-i ajuta sa se regaseasca, pentru a-si face un bilant asupra vietii lor si pentru a-si gasi credinta, rugaciunea, meditatia, forta de a merge mai departe.

„Conjuncția Jupiter Saturn in Varsator este un moment relevant pentru noi toti pentru intreg universul, este un moment creator, un moment plin de schimbari care ne aduce in fata cu o energie noua, o energie optimista mult mai focusata pentru a ne transorma si a ne regasi pe fiecare”, spun astrologii.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si