Horoscop 28 mai 2022. Iată horoscopul zilei de sâmbătă, 28 mai 2022! Care sunt zodiile favorizate de astre?

Horoscopul zilei de 28 mai 2022 pentru toate zodiile

Iată horoscopul zilei de 28 mai 2022 pentru toate semnele zodiacale!

Zodia Berbec

Berbecii au o zi liniștită și își vor petrece majoritatea timpului alături de persoanele dragi.

În prima jumătate a zilei, acest nativ poate testa ceva nou, care o să rămână foarte mult timp în creierul lor. Astrele mai arată că berbecii pot face niște cumpărături importante, pe care nu le reușea să le facă din cauza lipsei de timp.

Zodia  Taur

Cei născuți în zodia taur sunt preocupați mai mult de sănătatea lor și a persoanelor apropiate. Vor face mai multe proceduri și activități care presupun îmbunătățirea sănătății.Totodată, mai aproape de final de zi se vor clarifica și în problemele lor sentimentale. Nu este exclus ca o persoană să le aducă vești bune despre un eveniment sau călătorie.

Zodia Gemeni

Gemenii au tendința să fie impulsivi în această zi. Aceștia s-ar putea să pună punct unor discuții sau chiar unei relații cu o persoană, fiindcă lucrurile evoluează foarte rău în ultima perioadă.

Acest nativ, nu mai vrea să accepte unele condiții sau reguli, care în prezent îi aduc multe neplăceri. Iar mai aproape de final de zi, gemenii iau o decizie spontană legată de viața lor personală și chiar profesională.

Citeste si: Horoscop dragoste iunie 2022: Zodiile care se îndrăgostesc în prima lună de vară

Horoscop 28 mai 2022. Noroc pe toate planurile pentru aceste zodii. Vești excelente

Horoscop 28 mai 2022. Noroc pe toate planurile pentru aceste zodii. Vești excelente

[Sursa foto: PixaBay]

Zodia Rac

Racii se vor distra la maxim cu prietenii sau rudele în această zi de weekend. Sunt plini de energie și vor să facă diferite nebunii amuzante. În prima parte a zilei, Racii s-ar putea să își găsească o persoană care are aceeași energie și dorințe. De asemenea, acest nativ poate crea câteva situații ciudate, dar extrem de amuzante. O zi care va rămâne în memoria zodiei rac.

Zodia  Leu

Leii sunt puși pe treabă și vor să rezolve unele lucruri cât mai repede. S-ar putea să apară oameni care le pot pune bețe în roate și vor arăta prin diferite semne că sunt extrem de invidioși. Acest nativ poate ieși la o plimbare sau poate vizita un loc cu o persoană deosebită, care o să-i aducă zâmbetul pe buze.

Citeste si: Horoscop pentru a doua jumătate a anului 2022: Zodiile cu mare noroc în viaţă

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Horoscop 28 mai 2022. Noroc pe toate planurile pentru aceste zodii. Vești excelente

Horoscop 28 mai 2022. Noroc pe toate planurile pentru aceste zodii. Vești excelente

[Sursa foto: PixaBay]

Zodia Fecioară

Fecioarele au curajul să ceară ajutorul unei anumite persoane importante. Este o zi în care va avea de câștigat, deoarece este informat și pregătit pentru diferite informații. În a doua parte a zilei, acest nativ poate petrece foarte mult timp cu o persoană, care îi impresionează prin alegerile neobișnuite pe care le face.

Zodia Balanță

Balanțele au parte de o zi specială, în care se ocupă doar cu ce le aduce plăcere și împlinire sufletească. Acest nativ poate descoperi un produs nou, care îi poate schimba viața și chiar poate renunța la ceva. Persoanele din jur îi susțin și îi permit să facă tot ce vor. La final de zi pot primi un cadou sau chiar pot face o surpriză unui om apropiat.

Citeste si: Principalele aspecte astrologice din iunie 2022. Saturn retrogradează Vărsător

Zodia  Scorpion

În această zi, scorpionii își pun mai multe întrebări pentru a face lumină într-o anumită situație. În prima parte a zilei, vor fi extrem de ocupați și încărcați cu diferite lucruri, care nu pot aștepta mult timp. De asemenea, pot pregăti un proiect, o lucrare, o strategie sau un plan pentru studii sau job.

Zodia Săgetător

Săgetătorii au parte de momente pline de romantism, fiindcă primesc atenția de care au nevoie. În prima jumătate a zilei, pot face mai multe cumpărături legate de haine sau de lucruri de casă. De asemenea, se pot implica într-o discuție și pot obține informații noi. Iar în a doua parte a zilei, Săgetătorii pot pleca să se distreze într-o locație specială sau la un eveniment important.

Zodia Capricorn

Nativii din zodia capricorn rezolvă mai multe probleme neplăcute din trecut. Sunt implicați și serioși atunci când este vorba de cuplu și viitor. Au parte de mult calm și acest lucru îi permite să analizeze mai bine relațiile cu o persoană. Iar la final de zi își pun gândurile în ordine și sunt extrem de sinceri atunci când vorbesc despre viitor și vise.

Citeste si: Venus intră în Taur începând cu 28 mai 2022. Zodiile vor fi influențate enorm de acest aspect, deoarece planeta se află în domiciliu

Citeste si: Veste importantă pentru femei! Cine sunt pensionarele care trebuie să se prezinte la casele teritoriale de pensii- kfetele.ro

Citeste si: Regele Charles, acuzat de genocid de o senatoare indigenă în timpul vizitei oficiale în Australia: „Ne-aţi distrus pământul”- radioimpuls.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu vedeta care a decis să „păstreze tumoarea” după ce a aflat că are cancer. A refuzat operația- antena3.ro

Horoscop 28 mai 2022. Noroc pe toate planurile pentru aceste zodii. Vești excelente

Horoscop 28 mai 2022. Noroc pe toate planurile pentru aceste zodii. Vești excelente

[Sursa foto: PixaBay]

Zodia Vărsător

Vărsătorii visează cu ochii deschiși în această zi, fiindcă le apar o mulțime de idei în cap și sunt motivați să își schimbe viața. Este o zi plină de schimbări în special pe plan personal. Astrologii spun că în această zi, Vărsătorii pot stabili niște reguli sau condiții pe viitor. Vor găsi un echilibru în legătură cu bani și cumpărăturile necesare.

Zodia Pești

Peștii se pot ocupa de casă, familie și gospodărie în această zi. Astrele mai arată că vor discuta foarte mult despre diferite subiecte privind relația de cuplu. De asemenea, nu este exclus că vor înțelege mai bine o temă legată de bani. Este o zi în care au nevoie de dragoste și afecțiune mai mult decât în mod normal.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si