Principalele aspecte astrologice ale lunii mai 2022. Luna mai 2022 aduce multă iubire și compasiune. Iată care sunt cele mai importante evenimente astrale ale lunii mai!

Cele mai importante aspecte astrologice ale lunii mai 2022

01 mai — Venus în Pești sextil Pluto în Capricorn 

Acest aspect ludic ne încurajează să ne lăsăm deoparte responsabilitățile și să facem ceva creativ și distractiv cu oamenii pe care îi iubim.

2 mai- Venus intră în Berbec 

Dragostea este roșie atunci când planeta iubirii este în Berbec de foc. În următoarele câteva săptămâni, relațiile noastre vor fi pasionale și entuziaste. Această combinație ne oferă încrederea de a chema oamenii să iasă și să fim îndrăzneți cu afecțiunile noastre.

3 mai — Jupiter în sextilul Pești Pluto în Capricorn

Schimbările pozitive aduc un succes major datorită acestui aspect puternic. Lucrurile pentru care am lucrat încep să se concretizeze. 

4 mai — Marte în Pești sextil Uranus în Taur 

O dorință puternică de petrecere a timpului liber și distracție colorează ziua, încurajându-ne să facem prima mișcare sau să facem schimbări majore în viață. Nu vă faceți griji, totul va merge bine.

5 mai — Soarele în Taur conjunc cu Uranus în Taur 

Așteptați-vă la neașteptat în timpul acestui aspect o dată pe an. O zi de schimbări pozitive și o pauză atât de necesară.

6 mai — Mercur în Gemeni sextil Venus în Berbec 

Continuă să ieși în afara zonei tale de confort în timpul acestui aspect iubitor, făcând prima mișcare când vine vorba de relații.

Fii curajos.

7 mai — Soarele în Taur sextil Marte în Pești 

O zi de aventură și explorare. Ideal pentru călătorii, dar nu ideal pentru a face comisioane.

8 mai — Mercur retrogradează în Gemeni 

Pe măsură ce Mercur retrogradează pe planeta sa guvernantă, planurile noastre atent stabilite ies rapid de la cale pentru restul lunii. Deoarece ne vom lupta cu comunicarea greșită și ceața creierului, nu este un moment bun pentru a face mișcări mari până în iunie.

10 mai- Jupiter intră în Berbec 

În timpul acestui tranzit, suntem cu toții încurajați să îmbrățișăm puterea noastră personală și să realizăm cât de mult control avem asupra destinelor noastre. Este timpul să ne facem singur norocul când planeta optimismului și succesului este în Berbec ultra-încrezător. Asumați-vă riscuri cu idei inovatoare- pot fi suficient de nebuni pentru a funcționa.

15 mai — Eclipsa de Lună cu Lună Plină în Scorpion

O eclipsă puternică care ne poate lăsa epuizati din punct de vedere emoțional și deconectați. Folosește această lună plină pentru a renunța la trecut și a merge înainte; mai ales când schimbările au loc brusc.

15 mai — Ceres intră în Rac 

Acest asteroid matern aduce valuri de confort și vibrații de acasă. Este un moment pentru a rămâne aproape de familie și de cei dragi.

15 mai — Soarele în pătratul Taurului Saturn în Vărsător  

O combinație încăpățânată cu care poate lucra foarte greu pe oameni. Încercați să găsiți evadare citind, vizionați filme sau vizitând muzee. 

5 mai — Soarele în Taur sextil Neptun în Pești 

Un aspect idealist care scoate în evidență umanitarul din noi toți. A ajuta o cauză demnă poate crește stima de sine.

17 mai- Marte în Pești în conjuncție cu Neptun în Pești 

O zi pentru a trage după stele în timp ce ne atingem obiectivele mai înalte cu pasiune și efort. Urmăriți visele artistice și vedeți unde ajung.

19 mai — Soarele în Taur trigon Pluto în Capricorn 

O zi bună pentru a vă concentra asupra chestiunilor financiare, echilibrând bugetele și căutând modalități de a câștiga mai mulți bani.

19 mai — Mercur în Gemeni sextil Jupiter în Berbec 

În ciuda faptului că Mercur este în retrograd, este o zi grozavă să te gândești la viitor și să vizualizezi rezultatul perfect, deoarece va fi mai ușor să iei decizii și să te concentrezi astăzi.

20 mai — Soarele intră în Gemeni

În următoarele patru săptămâni, accentul se mută de la muncă la joacă sub energia plină de spirit și versatilă Gemeni. Este un moment bun pentru a vizita prietenii, a discuta cu toți cei pe care i-am întâlnit și pentru a învăța lucruri noi.

21 mai — Soarele în Gemeni împreună cu Mercur în Gemeni

O zi socială pentru a ajunge din urmă cu prietenii noștri fără nicio stangacie retrogradă.

22 mai — Mercur retrograd intră în Taur 

Mercur intră în Taur pentru a doua oară în acest an, făcând retrogradul să se simtă și mai lent. O perioadă dificilă pentru a lua decizii și pentru a te simți inflexibil în orice situație. Acest tranzit poate fi foarte frustrant, deoarece ne putem simți „blocați” în următoarele două săptămâni.

22 mai — Marte în Pești sextil Pluto în Capricorn 

Acest aspect orientat către obiectiv oferă puterea și rezistența necesare pentru a face chiar și cea mai nerealistă sarcină realizabilă.

23 mai — Soarele în Gemeni sextil Jupiter în Berbec 

O zi de noroc cu această energie optimistă. Un moment ideal pentru a începe proiecte, a atinge obiective și chiar pentru a avea oportunități de călătorie. Totul tinde să meargă astăzi!

23 mai — Mercur în Taur sextil Marte în Pești 

O zi bună pentru a rezolva lucrurile cu o comunicare sinceră și sprijinul celorlalți.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: O româncă l-a păcălit pe iubitul italian să-și vândă casa și să-i dea toți banii. L-a părăsit și și-a deschis un magazin în Focșani- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

Citeste si: Horoscopul săptămânii

24 mai- Marte intră în Berbec 

Într-unul dintre semnele sale dominante, Marte este chiar acasă în Berbec de foc, dând un impuls major de putere și curaj. În următoarele șase săptămâni, energia este spontană, orientată spre acțiune și gata de luptă. Jucăm să câștigăm cu orice preț chiar acum.

24 mai — Vesta intră în Pești 

Un timp altruist, dar dezorganizat, în care este important să hrănești sufletul ajutându-i pe ceilalți.

25 mai — Mercur în Taur trigon Pluto în Capricorn 

O zi de cercetare în timp ce căutăm adevărul, deși răspunsurile ar putea să nu fie satisfăcătoare.

26 mai — Venus în pătratul Berbecului Pluto în Capricorn 

Emoțiile sunt fierbinți și sunt greu de controlat în acest aspect temperamental. Este ușor să lăsăm oamenii să ne intre sub piele sau să ne manipuleze.

28 mai — Venus intră în Taur 

Într-unul dintre semnele sale dominante, planeta iubirii este fericită în Taur senzual și stabil. În următoarele patru săptămâni, chestiunile romantice și financiare devin răbdătoare, afectuoase și puțin posesive, deoarece Venus în Taur nu se teme să devină fizic.

29 mai- Marte în Berbec conjuncţionează cu Jupiter în Berbec 

Acest aspect intens ne dezlănțuie războinicul interior în timp ce ne acționăm cu îndrăzneală spre obiectivele noastre. Mergeți spre glorie, dar alegeți-vă bătăliile cu grijă. Temperaturile trebuie ținute sub control, deoarece nimănui nu-i place un câștigător dureros.

Citeste si: Pluto se află în retrograd în zodia Capricorn începând cu 29 aprilie 2022. Află cum e influențată zodia ta de acest tranzit

30 mai — Lună nouă în Gemeni

Cu luna nouă singuratică în Gemeni sociabili, aceasta este o noapte ideală pentru a petrece timp cu prietenii, familia și chiar cu vecinii tăi, pentru a discuta bine și a afla cele mai recente bârfe.

Citeste si: Anunț important pentru elevele și studentele din țară! Noi tichete sociale de la Guvern- kfetele.ro

Citeste si: Horoscop zilnic, 25 octombrie 2024: Berbecii sunt hotărâți să își facă ordine în viață. Scorpionii se confruntă cu probleme de sănătate - radioimpuls.ro

Citeste si: O tânără a dispărut misterios după o petrecere din Spania. Poliția crede că a fost zdrobită și incinerată din greșeală- antena3.ro

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si