Horoscop 30 mai 2020. Zodia care își dă viața peste cap. Totul se întoarce împotriva ei

Horoscop 30 mai 2020. Află ce ţi-au rezervat astrele pentru ziua de sâmbătă, 20 mai 2020! O zodie va avea parte de o situaţie neprevăzută care dă peste cap toată liniştea familiei tale

Author: A.M.S. vineri 29 mai 2020 , 14:40

Horoscop 30 mai 2020
Horoscop 30 mai 2020
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Horoscop 30 mai 2020. Berbec

O situaţie neprevăzută dă peste cap toată liniştea familiei tale, dar trebuie să vă adunaţi repede cu toţii ca să găsiţi o soluţie salvatoare.

E ca şi cum planurile făcute împreună cu cei dragi sunt stricate de o surpriză neplăcută ce vă obligă pe toţi să modificaţi totul într-o cu totul altă direcţie decât aţi sperat.

O defecţiune în casă, un musafir nedorit, o ceartă aprigă între partenerii de viaţă sau între părinţi şi copii sunt câteva din momentele tensionate care agită spiritele între pereţii locuinţei, cerând de la toţi mai mult calm şi toleranţă decât de obicei.

Taur

Cu alte ocazii te-ai fi comportat ceva mai lejer decât acum, când ai mereu impresia că eşti obligat de împrejurări defavorabile să te mişti doar cum ţi se spune.

Libertatea ta de acţiune este mult diminuată de prezenţa unor limite sau a unei autorităţi superioare care trasează principalele direcţii de evoluţie. Nu încerca să le ignori sau să nu le iei în serios, pentru că cel care dictează legea, are şi puterea de a te sancţiona dacă nu i te supui.

Citeste si: Horoscop. Cele mai puternice semne zodiacale

Nu merge să scapi cu o glumă de reguli severe şi nici de sarcinile care îţi revin!

Horoscop 30 mai 2020
Horoscop 30 mai 2020

Horoscop 30 mai 2020. Gemeni

Ai stat ca pe ghimpi în aşteptarea unui eveniment demult anunţat, dar care tot întârzia să apară. Aproape că nici nu-l mai credeai posibil, dar iată că azi primeşti unele semnale că acesta e din ce în ce mai aproape!

Foloseşte fiecare clipă care te mai desparte de acel moment, nu lăsa timpul să se scurgă doar stând şi aşteptând, deoarece vei vedea cât de important e fiecare minut care duce într-acolo!

Toată investiţia ta de zile şi luni întregi se va materializa într-o reuşită de proporţii ce te va determina să spui mulţumit că a meritat aşteptarea!

Horoscop 30 mai 2020. Rac

Cel mai bine ar fi să pleci cât mai departe de casă, pentru că surprizele zilei vin de la distanţă.

Călătoreşte, umblă unde vezi cu ochii, ia legătura cu persoane de departe, pentru că de acolo vor sosi azi veştile excelente care au un rol pozitiv asupra ta.

Chiar dacă pleci la drum cu oarecare teamă, neştiind ce te aşteaptă la destinaţie, pe parcurs starea ta se va ameliora şi vei reuşi să descoperi şi plăcerea călătoriei, pentru că întâlneşti peste tot doar oameni amabili, comunicativi, care te primesc cu braţele deschise.

Horoscop 30 mai 2020. Leu

Ţi-e dor de lucruri frumoase din trecut şi ai dori cumva să te întorci în acele timpuri, când era iubire în viaţa ta, când te simţeai răsfăţat şi ocrotit, când totul părea idilic.

Nu exagera cu nostalgiile, pentru că şi prezentul are multe de oferit, dar nu te poţi abţine să nu compari mereu cu vremuri mult mai frumoase din trecut. Adu după tine, din amintiri, ce e mai bun şi mai motivant pentru ceea ce faci acum, pentru că din trecut poţi extrage o resursă excelentă de energie pozitivă, pentru că, dacă atunci lucrurile au mers bine, le poţi repeta şi acum.

Citeste si: Horoscop. Top 3 cele mai bune soții, în funcție de zodie

Scoate de la naftalină motivaţia de a mai trăi totul odată ca atunci, nu regretul că s-a dus!

Fecioară

Ai sperat mult de la un eveniment spre care ţi-ai canalizat toată energia şi, când colo, rezultatele sunt mult sub aşteptări. Eşti dezamăgit, desigur, pentru că la cât de mult ai muncit, ai fi dorit cu totul alte rezultate. Nu trebuie să renunţi, nici să te opreşti din elan.

Sunt hopuri inerente în orice proiect important, iar tu dai azi piept cu o astfel de piedică în care îţi sunt puse la încercare rezistenţa, răbdarea, voinţa de a trece peste orice!

Nu te lăsa păgubaş de la un banal impas, ci adună-ţi forţele pentru etapa următoare. Acum iei doar o mică pauză!

Horoscop 30 mai 2020. Balanţă

Nu te crampona de fleacurile care nu-ţi convin, pentru că de acestea nu scapi niciodată. Abordează o atitudine veselă, indiferentă la ceea ce altădată te-ar fi supărat.

Prefă-te că nu vezi sau nu auzi nimic din ceea ce te-ar putea deranja, pentru că aceasta e atitudinea perfectă pentru a face din această zi una excelentă.

Dacă stai şi diseci firul în patru, descoperind ceea ce nu-ţi place, vei bate pasul pe loc, fără să simţi că trece ziua. Or, un zâmbet pe buze şi o glumă te ajută să te bucuri de orice.

Horoscop azi - Horoscop zilnic
Horoscop azi - Horoscop zilnic

Horoscop 30 mai 2020. Scorpion

Nu sta în aşteptare sperând că se iveşte de undeva un miracol, pentru că nu apare! Numai de tine depinde cum depăşeşti acel hop în care te simţi blocat: e o chestiune de voinţă, de liber arbitru, deci ai curajul schimbării chiar acum!

Citeste si: Horoscop. Trei zodii care provoacă dezastre în urma lor

A continua să te complaci în rutină, comoditate şi monotonie nu e soluţia cea mai bună pentru tine, ca atare caută de undeva acel cârlig de salvare care să te scoată din această pasivitate şi să te împingă într-o direcţie nouă mult mai activă.

Ai să vezi cât de uşor e să depăşeşti un hop doar prin ambiţie, deci spune-ţi chiar acum cu încredere şi curaj, ţie însuţi: da, pot!

Săgetător

Unde e veselia ta caracteristică, optimismul tău debordant, energia ta pozitivă? Azi parcă ţi s-au înecat toate corăbiile şi aluneci pe o pantă a tristeţii care nu ţi se potriveşte deloc.

Sigur că ai şi tu problemele tale, dar nu merită atâta atenţie cât le oferi. Cu o atitudine tonică, pe care tu o cunoşti foarte bine, cu o viziune optimistă asupra viitorului, nimic nu merită atâta încrâncenare.

Lasă cuvintele cu tentă negativă la o parte, gen nu pot, nu vreau, nu ştiu, nu merge… Ba da, toate au soluţii dacă nu te învălui în această haină tristă şi sumbră care nu-ţi vine bine. Luptă împotriva acestei stări emoţionale: trece!

Horoscop 30 mai 2020. Capricorn

Nu vrei să te mai implici în activitatea unui prieten care nu ştie să-şi arate recunoştinţa pentru faptul că cei de lângă el îi sunt aproape.

Ai făcut-o de atâtea ori şi nu l-ai mulţumit niciodată şi nici măcar nu a ştiut să aprecieze ce au făcut alţii pentru el, ca atare azi nu mai vrei să participi.

De ce să-ţi consumi timpul şi energia pentru binele lui? Mai bine îţi vezi de ale tale şi refuzi cât poţi de elegant, căutând scuze. Nu mai pune atâta suflet în problemele altora, când ei nu ştiu decât să profite de bunăvoinţa ta!

Horoscop 30 mai 2020
Horoscop 30 mai 2020

Vărsător

Visul tău cel mai important se construieşte sub ochii tăi, din mâinile tale, deci depinde doar de investiţia ta de energie şi timp. Nimic nu ţi se oferă pe tavă, deci nu pretinde ca alţii să-ţi ofere pe gratis ceea ce vrei să obţii, pentru că doar tu eşti cel care conduce această maşinărie spre succes.

Citeste si: Horoscop. Zodia care are întotdeauna succes în carieră

Deţii toate resursele pentru a clădi ce ţi-ai propus, dar trebuie să fii realist şi conştient că nimeni nu va face ceva în beneficiul tău, ci numai tu însuţi.

Fiecare cu interesele proprii, deci să nu te mire că ceilalţi rămân surzi la cerinţele tale. Tu personal, pe cont propriu, poţi face orice, deci nu te baza pe alţii!

Horoscop 30 mai 2020. Peşti

Stai de vorbă cu familia şi faceţi planuri în detaliu pentru perioada următoare. Sunteţi cu toţii entuziasmaţi de ceea ce vreţi să realizaţi împreună şi intraţi în cele mai mici amănunte când discutaţi despre ceea ce vă aşteaptă.

Planificaţi totul zi cu zi, oră de oră, pentru că aveţi mari speranţe de la sensul spre care v-aţi canalizat cu toţii atenţia.

Optimismul, entuziasmul, motivaţia care vă împinge pe toţi de la spate sunt combustibilul perfect pentru a vă aduna cu toţii forţele în acelaşi sens şi să ajungeţi cu brio la rezultatele visate. Dialogul trebuie să stea la baza acestor mari planuri comune, deci discutaţi clipă de clipă.

Sursa: acvaria.com

 

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si