Horoscop săptămânal 5- 11 septembrie 2022. Descoperă ce ți-au pregătit astrele pentru următoarea perioadă și vezi ce te așteaptă în dragoste, carieră sau în sectorul banilor!  

Horoscop săptămânal 5- 11 septembrie 2022 pentru toate zodiile

Iată horoscopul săptămânal 5- 11 septembrie 2022  pentru toate semnele zodiacale!

Zodia Berbec

Berbecii sunt foarte energici și nimeni nu le va sta în cale în această perioadă.

Nu așteaptă ca cineva să facă pentru ei ceva, dar se apucă de lucru foarte repede. La mijloc de săptămână, primesc o noutate, care îi pun în situația în care să își schimbe câteva planuri. Iar împărtășirea ideilor și credințelor poate duce la noi prieteni importanți.

Citeste si: Lună Plină septembrie 2022: Schimbări majore pentru aceste zodii

Horoscop 5 - 11 septembrie 2022: Zodiile care vor avea o perioadă de vis

Horoscop 5 - 11 septembrie 2022: Zodiile care vor avea o perioadă de vis

[Sursa foto: PixaBay]

Zodia Taur

Astrele spun că în această perioadă poate dezvolta o pasiune arzătoare. Mai mult, acest nativ este extrem de atent la completarea documentelor, deoarece își dă seama că unele erori pot influența rezultatul final. În a doua parte a săptămânii, Taurii se dezvoltă spiritual și intelectual.

Zodia Gemeni

Gemenii își îndeplinesc dorințele în această perioadă și sunt gata să privească diferit unele lucruri.

Viața lor sentimentală are parte de multă energie rebelă și neobișnuită. Gemenii își ascultă inima și fac doar lucrurile care îi aduc plăcere și îi încarcă pozitiv emoțional. La finalul săptămânii, acest nativ este gata să facă un pas important legat de viața lor personală.

Zodia Rac

Racii iau măsuri în privința unui anumit domeniu și încearcă să schimbe cât mai multe lucruri.

De asemenea, dezvoltă încrederea în ei și comunică cu foarte mulți oameni. Se simt importanți și apelează la soluții neobișnuite. În a doua jumătate a săptămânii, se pot confrunta cu o problemă legată de viața lor personală.

Zodia  Leu

Leii se concentrează pe planurile legate de carieră. De asemenea, acest nativ are o tactică ideală de a atrage atenția unui om și știe când trebuie să vorbească. Conjuncția astrelor arată că în a doua parte a săptămânii, vor fi suficiente oportunități pentru a-și îmbunătăți imaginea și abilitățile.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Citeste si: Mercur retrograd în septembrie 2022: Cum sunt afectate zodiile?

Zodia Fecioară

Fecioarele pot interacționa cu oameni dificili și extrem de agitați. Astrologii menționează că acest nativ nu se așteaptă la anumite reacții și este pus în situația în care să facă schimbări chiar în ultimul moment. Conjuncția planetelor mai arată că Fecioarele vor încerca să intre de două ori în același râu și s-ar putea să găsească aceleași probleme.

Zodia Balanță

În această săptămână, Balanțele își folosesc la maxim inteligența, prudența și curiozitatea. Astfel, obțin succese atât în zona profesională, cât și pe plan personal. La mijloc de săptămână, întâlnesc niște oameni importanți, care îi pot deschide ochii la unele lucruri. De asemenea, este posibil ca o prietenie să evolueze până la o relație amoroasă.

Zodia  Scorpion

Scorpionii își schimbă planurile, deoarece la început de săptămână intervine ceva spontan. Astrele spun că își extind o afacere sau un proiect și vor fi mândri pentru succesele obținute. Se abțin de la achiziții mari, pentru că știu că vor avea nevoie de bani în viitorul apropiat. De asemenea, sunt extrem de atenți cu concurenții și rivalii care apar la final de săptămână.

Citeste si: Fazele lunii septembrie 2022: Pe ce dată este Lună Plină şi Luna Nouă?

Horoscop 5 - 11 septembrie 2022: Zodiile care vor avea o perioadă de vis

Horoscop 5 - 11 septembrie 2022: Zodiile care vor avea o perioadă de vis

[Sursa foto: PixaBay]

Zodia Săgetător

Astrele arată că în prima parte a săptămânii, Săgetătorii au parte de multe evenimente de lucru. În această perioadă, se pot epuiza din punct de vedere emoțional, deoarece lucrurile în jurul lor se schimbă cu o viteză prea mare. Astrologii spun că acest nativ este mai temperamental și combativ decât de obicei, așa că apelează la activități fizice pentru a se descărca.

Zodia Capricorn

Capricornii pot lua o decizie drastică pe plan profesional și sunt gata să facă un pas important pentru a opri valul de probleme care vin spre ei. În a doua parte a săptămânii, se întâmplă multe lucruri în interiorul lor, mai ales că există și o provocare pentru a depăși trecutul. Orice se întâmplă în această perioadă, Capricornii își păstrează rațiunea și picioarele pe pământ.

Zodia Vărsător

Vărsătorii simt că au ultima șansă pentru a corecta ceva sau a schimba. În prima jumătate a săptămânii, acest nativ se înarmează cu mult curaj pentru a spune ce gândește și a lua inițiativa în propriile mâini. Iar la locul de muncă se implică în proiecte de echipă și ascultă fără panică și atent ce au de spus cei din jur.

Citeste si: Horoscop septembrie 2022: Totul se schimbă în plan financiar pentru aceste zodii

Citeste si: Veste importantă pentru femei! Cine sunt pensionarele care trebuie să se prezinte la casele teritoriale de pensii- kfetele.ro

Citeste si: Regele Charles, acuzat de genocid de o senatoare indigenă în timpul vizitei oficiale în Australia: „Ne-aţi distrus pământul”- radioimpuls.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu vedeta care a decis să „păstreze tumoarea” după ce a aflat că are cancer. A refuzat operația- antena3.ro

Zodia Pești

Peștii simt nevoia de o schimbare în sfera iubirii și încearcă să nu agraveze lucrurile, fiindcă totul poate să se dărâme în câteva secunde. Acest nativ este foarte atent în acțiunile sale și își selectează cuvintele atunci când abordează un subiect. Pe plan profesional totul merge destul de bine, chiar foarte bine, deoarece a câștigat încrederea unui om important.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si