Horoscop 6 mai 2020. Mare grijă la tentaţiile acestei zile pentru că eşti gata să faci o mare greşeală!

Horoscop 6 mai 2020. Află ce ţi-au rezervat astrele pentru ziua de miercuri, 6 mai 2020! Este o zi în care riscul îşi bagă coada în treburile tale şi, dacă nu eşti prudent sau atent la semnalele negative care vin din toate părţile, ai putea strica totul,

A.M.S., marți 05 mai 2020 , 13:40

Horoscop 6 mai 2020 zodii
Horoscop 6 mai 2020 zodii
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Horoscop 6 mai 2020. Berbec

Te îndoieşti că lucrurile bune care au loc azi îţi sunt dedicate şi rişti să dai cu piciorul la un mare noroc. Suspiciunea nu e bună, deci încearcă să-ţi recapeţi, pe cât posibil, încrederea în lume, în tine însuţi, în noroc, chiar dacă eşti tentat să spui că ţie îţi merg toate prost.

Nu e deloc aşa iar evenimentul care urmează să se întâmple ţi-ar putea schimba complet părerea despre cât de norocos eşti, dar totul depinde de atitudinea ta în faţa şansei!

Dacă tu însuţi o refuzi, nimeni nu ţi-o oferă cu de-a sila. Primeşte tu norocul cu inima deschisă: e pentru tine!

Horoscop 6 mai 2020. Taur

Ieşi foarte bine dintr-o confruntare de forţe, pentru că te foloseşti de argumente logice, corecte, fără să te abaţi de la reguli şi legi, ceea ce te aşează într-o poziţie favorizată faţă de rivalii tăi.

Aproape că jubilezi în faţa celor pe care îi vezi acum daţi la o parte pentru că nu au urmat căile cele mai bine.

Citeste si: Horoscop. Top 3 cele mai bune soții, în funcție de zodie

Acum vezi, pentru a câta oară, că adevărul învinge, că nu se poate ajunge la succes fără să urmezi linia dreaptă, deci fă tot posibilul să te comporţi ireproşabil şi să acţionezi ca la carte. Dacă greşeşti, ştii că plăteşti, deci mai bine evită astfel de gesturi!

Gemeni

Nu te grăbi să treci repede peste un nivel foarte bun la care ai ajuns prin eforturi susţinute. Deja vrei să treci la etapa următoare, fără să savurezi succesul actual.

Ceilalţi vor şti să extragă din acest moment tot ce e mai bun cât mai mult timp posibil, dar tu te foloseşti de acest nivel doar pentru a te propulsa spre scopurile următoare.

Horoscop 6 mai 2020 zodii
Horoscop 6 mai 2020 zodii

După ce se va termina actuala etapă, vei privi înapoi şi aproape că nici nu îţi vei mai aminti emoţiile plăcute de acum, ca atare ia şi tu o pauză, alături de ceilalţi, pentru a descoperi gustul dulce al momentul de faţă.

Horoscop 6 mai 2020. Rac

Mare grijă la tentaţiile acestei zile pentru că eşti gata să faci o mare greşeală, împins de cineva care, sub aparenţa unui prieten, caută să te inducă în eroare.

Sunt doar rele intenţii şi, dacă le asculţi, ai putea ajunge în faţa unui eşec imposibil de reparat. Este o zi în care riscul îşi bagă coada în treburile tale şi, dacă nu eşti prudent sau atent la semnalele negative care vin din toate părţile, ai putea strica totul, fără a mai recupera ceva după aceea.

Poate e chiar ispita de a face tu singur un rău, de a comite o infracţiune, cu speranţa că nu se va observa, dar de aici nu poate ieşi nimic bun, decât o complicaţie şi mai mare. Nu face nimic ilegal, riscant sau maliţios!

Horoscop 6 mai 2020. Leu

Te ocupi de un proiect care consumă mari resurse de timp şi energie, dar a venit vremea unei alegeri. Nu poţi continua pe aceeaşi cale ca înainte, ci ar fi nevoie de o atitudine diferită.

Momentan, eşti un pic cam obosit, nu prea ai starea potrivită pentru a schimba lucrurile, preferând să le duci mai departe în acelaşi stil. Nu ai curajul să alegi acum altă cale, dar fii totuşi pregătit pentru o modificare!

Citeste si: Horoscop. Trei zodii care provoacă dezastre în urma lor

Chiar dacă o mai amâni, tot va veni ziua în care va trebuie să schimbi direcţia, dar poţi folosi acest răgaz pentru a trece în revistă nivelul la care ai ajuns şi să revizuieşti strategia pentru ceea ce va urma.

Fecioară

Veştile care ajung azi la urechile tale nu sunt prea bune, dar, dacă te-ai preface că nici nu le-ai auzit, ai putea trece mai uşor peste efectele lor negative.

Afli lucruri triste despre prieteni care suferă, care trec prin momente dificile în cuplu, despre eşecuri profesionale. Deşi nu sunt ale tale, personal, nu poţi rămâne de piatră fără să reacţionezi cumva la tot ce auzi, dar încearcă să nu te încarci de aceste energii negative.

Nu-i poţi ajuta, nu poţi prelua pe umerii tăi ceea ce îi chinuie pe alţii, deci tot ce poţi face e să rămâi detaşat şi să accepţi că… aşa e viaţa!

Horoscop 6 mai 2020. Balanţă

Este o zi a emoţiilor extreme, căci poţi trece de la fericire la disperare într-o clipă. Sau invers: acum eşti jos, lipsit de orice speranţă, şi apare ca din senin un miracol care te propulsează direct în vârf.

Horoscop 6 mai 2020 zodii
Horoscop 6 mai 2020 zodii

Nu privi lucrurile ca şi cum nu mai pot fi modificate, pentru că surprize pot apărea oricând şi te poţi trezi în faţa unei masive răsturnări de situaţie.

Nici fericirea nu rămâne veşnică, nici suferinţa nu ţine la nesfârşit, ca atare trebuie să fii conştient că poţi cunoaşte ambele feţe ale medaliei în aceeaşi zi: şi sus, şi jos, dar aşa e viaţa: un montagne russe continuu!

Horoscop 6 mai 2020. Scorpion

Primeşti veşti excelente din relaţia ta cu lumea, ca atare petrece cât mai mult timp în compania grupurilor largi de oameni, pentru că de acolo vin cele mai interesante informaţii.

Ai putea cunoaşte persoane noi, cu şansa ca, se aici, să se nască prietenii de succes şi de durată, pentru că descoperi în jur oameni cu care ai multe în comun, care privesc lucrurile la fel ca tine şi care simt faţă de tine aceeaşi afinitate ca şi tu faţă de ei.

Dintre străinii care îţi apar azi în cale se poate număra şi cineva care ţi-ar putea deveni, în timp, cel mai de nădejde prieten, deci caută-l!

Săgetător

Munceşti mult, dar, deşi agenda ta e încărcată, ai norocul de a găsi de fiecare dată persoanele potrivite care să participe la proiectele tale.

Baţi la uşa potrivită, ţi se răspunde amabil fără a fi amânat sau trimis la plimbare, şi, într-o atmosferă atât de constructivă, ajungi repede la scopurile propuse.

Citeste si: Horoscop. Zodia care are întotdeauna succes în carieră

E chiar o plăcere să munceşti când ai la dispoziţie toate resursele şi mijloacele de care ai nevoie şi, mai ales, găseşti în toane bune pe toţi cei care joacă un anumit rol în proiectele tale. Dacă i-ai găsi ocupaţi sau nervoşi, rezultatele ar întârzia să apară.

Horoscop 6 mai 2020. Capricorn

Munceşti cu pasiune, pentru că te ocupi de un proiect care are şi implicaţii financiare excelente, dar şi un sentiment de satisfacţie interioară.

Când lucrezi cu plăcere, e clar că şi rezultatele vor fi grozave, de aceea tragi tare, convins că ceea ce te aşteaptă la final va aduce fericire în suflet, dar şi bani în cont.

Merită efortul, oricât de greu poate părea, şi cum eşti suficient de bine motivat, nu contează cât va mai dura până se vor vedea efectele. Important e că ai garanţia că la capăt te aşteaptă ceva minunat!

Horoscop 6 mai 2020. Vărsător

Ai multe de făcut pe parcursul zilei, trebuie să te împarţi între mai multe sarcini în timp scurt.

Prima ta preocupare rămâne familia, pentru că aici au loc unele aspecte care necesită atenţia ta sporită, cum ar fi treburile gospodăreşti, temele cu copiii, cumpărăturile săptămânale sau o vizită la părinţi.

Citeste si: Horoscop luna mai 2020. Trei zodii plâng cu lacrimi amare

Vei reuşi să le faci pe toate cu succes, pentru că pui suflet în aceste activităţi şi ai şi motive de satisfacţie ori de câte ori intri în legătură cu oamenii pe care îi îndrăgeşti. De dragul lor, găseşti în tine resurse fantastice de energie.

Horoscop 6 mai 2020 zodii
Horoscop 6 mai 2020 zodii

Horoscop 6 mai 2020. Peşti

Primeşti nişte informaţii care te întristează, pentru că afli secrete neplăcute despre persoane despre care aveai o cu totul altă părere.

Te îngrijorează ce auzi, dar înainte de a da crezare, încearcă să afli şi din alte surse dacă e adevărat, ca nu cumva să fie doar zvonuri, bârfe sau răutăţi din partea celor care nu te au la suflet. Dacă te iei după cele auzite, ai putea avea parte de o zi proastă, or forţa de a depăşi acest moment sensibil e în tine.

Prefă-te că nici nu ai auzit aceste veşti proaste şi luptă cu emoţia negativă care-ţi dă târcoale. În fond, nu te priveşte personal ceea ce ajunge azi la urechile tale!

Sursa: acvaria.com

 

 

 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 27 ianuarie 2021. Vremea se schimba radical!... Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 27 ianuarie 2021. Vremea se schimba radical! Meteorologii au emis o atentionare Cod Galben de ninsori abundente si viscol!
demamici.ro
O fetiță de 10 a murit din cauza unei provocări de pe Tik Tok. „Jocul fularului” a... O fetiță de 10 a murit din cauza unei provocări de pe Tik Tok. „Jocul fularului” a lăsat-o fără viață sub ochii surorii mai mici | Demamici.ro
b1.ro
A pus camere video în casă pentru a vedea ce face noaptea soția lui somnambulă. A rămas... A pus camere video în casă pentru a vedea ce face noaptea soția lui somnambulă. A rămas în stare de șoc atunci când a văzut filmarea (VIDEO)
monitorulcj.ro
ÎCCJ a decis: Deschiderea unui cont pe o rețea de socializare folosind numele altei... ÎCCJ a decis: Deschiderea unui cont pe o rețea de socializare folosind numele altei persoane este o infracțiune
infoactual.ro
Alimente pentru o siluetă de invidiat. Ce trebuie să mănânci ca să topești kilogramele... Alimente pentru o siluetă de invidiat. Ce trebuie să mănânci ca să topești kilogramele în plus
infoactual.ro
Bun venit la Washington, Champ și Major! Câinii lui Joe Biden au ajuns la Casa Albă Bun venit la Washington, Champ și Major! Câinii lui Joe Biden au ajuns la Casa Albă
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si