Horoscop 8 aprilie 2020. Zodiile care vor avea o zi plină de fericire

Horoscop 8 aprilie 2020. Află ce ți-au rezervat astrele pentru ziua de miercuri, 8 aprilie 2020! Iată care sunt zodii care vor avea parte de multe bucurii!

Author: A.M.S. marți 07 aprilie 2020 , 14:28

Horoscop 8 aprilie 2020
Horoscop 8 aprilie 2020
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Horoscop 8 aprilie 2020. Berbec

Decât să stai şi să-ţi faci atâtea procese de conştiinţă că nu ştii cum să ieşi dintr-un impas, mai bine te-ai elibera de griji şi temeri şi ţi-ai pune imaginaţia bogată la treabă.

Eşti plin de idei excelente, numai gândirea negativă te blochează să te manifeşti în voie, ca atare e nevoie de un efort de voinţă din partea ta ca să te rupi de starea sumbră în care ai alunecat.

Nu te mai plânge, nu te mai teme de orice, nu mai vedea în jur doar riscuri şi pericole, ci lasă-ţi mintea să inventeze liberă, pentru că propria ta creativitate va găsi azi cele mai interesante soluţii. Ştii ce ai de făcut, doar că preferi să spui prea repede: nu pot.

Taur

Horoscop 8 aprilie 2020. Veştile care sosesc de departe te pun pe gânduri şi te supără, pentru că ar fi nevoie de o intervenţie din partea ta acolo, la faţa locului.

Ca să te poţi prezenta personal, ar trebui să laşi alte treburi deoparte şi să pleci la drum, or nu eşti în cea mai bună stare pentru asta. E greu să rezolvi problema prin telefon, deci, dacă altfel nu se poate, urcă-te în maşină şi du-te acolo unde e nevoie urgentă de tine.

Citeste si: Horoscop. Zodia căreia nu-i place căsnicia. Nici nu vrea să audă de viața de familie

Chiar dacă ţi-ai stricat astfel programul normal al zilei, măcar vei fi mulţumit că ai reuşit să înţelegi situaţia din miezul acţiunii, şi nu din povestiri.

Horoscop 8 aprilie 2020. Gemeni

Eşti un pic invidios pe nivelul la care a ajuns un coleg, care nici nu ştie să rămână modest, ci face mare tam-tam pe seama realizărilor sale.

Se cam laudă, îţi spui, dar înainte de a-i critica succesul, mai bine l-ai lua de exemplu şi ai încerca să-i calci pe urme, pentru că el chiar merită felicitări pentru ceea ce a atins.

Horoscop 8 aprilie 2020
Horoscop 8 aprilie 2020

Ţi-e puţin ciudă că nu eşti tu în locul său şi nu poţi să-l feliciţi sincer pentru reuşitele sale, pentru că se vede pe chipul tău o oarecare răceală, de parcă nici măcar nu ai dori să vorbeşti despre asta.

Rac

Horoscop 8 aprilie 2020. Te simţi exclus dintr-un colectiv din cauza unui criteriu pe care, momentan, nu-l poţi onora. Nu ai vârsta potrivită, nu ai experienţa care se cere, nu ai banii necesari în această situaţie, dar nu trebuie să te simţi dat la o parte, pentru că tu eşti încă pe drumul care duce spre acel nivel la care vei fi invitat să te alături şi tu.

Eşti deci încă pe parcurs, nu ai ajuns la punctul de maxim când vei fi ca şi ceilalţi, ca atare nu lua această aparentă amânare sau marginalizare prea în personal, pentru că nu acesta e motivul.

Citeste si: Horoscop. Când ar trebui să te căsătorești în funcție de zodie?

Ceilalţi aşteaptă ca tu să evoluezi, să acumulezi, să creşti, după care vei fi şi tu unul de-al lor!

Horoscop 8 aprilie 2020. Leu

Ceva îţi spune să-ţi asculţi azi cu mai multă atenţie copilul interior, indiferent de vârsta pe care o porţi pe umeri. Lasă haina adultului deoparte, pentru o zi, şi vezi ce nevoi are acel copil pe car îl ascunzi în suflet.

Cere iubire, îngrijire şi ocrotire, semn că ai şi tu sensibilităţile tale, dorinţele tale ascunse, temerile tale profunde dar care pot fi înlăturate dacă stai puţin de vorbă cu tine însuţi.

Citeste si: Lună Plină aprilie 2020. Suprize pentru trei zodii

Vei fi uimit să descoperi că ai nevoie de protecţie, de un învăţător alături care să te îndrume, de un matur cu care să vorbeşti, da, chiar şi dacă matur eşti şi tu. Azi îţi auzi mult mai ferm şi mult mai sonor vocea interioară.

Horoscop 8 aprilie 2020. Fecioară

Cât timp urmezi strategia pe care ţi-ai propus-o cât mai relaxat, fără stres şi fără încrâncenare, vei ajunge la visul tău cel mare cu bucurie.

Victoria nu e departe, dar nu trebuie să dezechilibrezi nimic în urcuşul tău: nici să sari peste etape, nici să te stresezi mai mult decât e cazul, nici să te dai peste cap pentru a ajunge mai repede acolo.

Horoscop 8 aprilie 2020
Horoscop 8 aprilie 2020

Lucrurile pot evolua lent, armonios şi bine, încât nici ţie nu-ţi vine a crede ce frumos se aşează toate, şi asta numai datorită capacităţii tale de a-ţi păstra calmul până la capăt. Nu te enerva pentru nimic în lume, ci rămâi zen orice ar fi, şi ai să vezi imediat efectele acestei atitudini!

Balanță

Horoscop 8 aprilie 2020. Ai grijă cum te comporţi azi într-o împrejurare în care spiritul tău jucăuş nu are ce căuta, altfel laşi o impresie greşită.

Parcă te-ai prezenta în faţa unui juriu care aşteaptă de la tine idei inteligente, o comunicare eficientă şi raţională, o atitudine de om serios care ştie ce spune.

Citeste si: Patru zodii care te trădează cu prima ocazie. Ai mare grijă cu ele! Sunt mai periculoase decât crezi

Dacă începi să faci glume cu cine nu trebuie, rişti să-ţi strici imaginea de profesionist care cere azi să iasă mai mult în evidenţă, deci ţine-ţi sub control dorinţa de distracţie. Nu e locul ei aici!

Horoscop 8 aprilie 2020. Scorpion

Dacă un plan nu iese aşa cum ai fi dorit, nu te lăsa copleşit de disperare, de panică, de dezamăgire, ci caută să schimbi imediat macazul spre altceva.

Ba chiar e posibil ca un lucru să nu iasă aşa cum ai fi dorit tu pentru că exista o altă variantă mult mai bună pe care nu ai găsit-o încă, dar ea apare după ce toate încercările tale anterioare au dat greş.

Ca atare caută imediat direcţia cea nouă către care să-ţi canalizezi energia şi atenţia, pentru că alta e calea cea mai bună pentru tine. Nu te crampona de un obstacol apărut acum, ci încearcă să înţelegi ce semnal de alarmă primeşti cu această ocazie. Nu cumva meritai altceva şi mai bun?

Horoscop 8 aprilie 2020. Vărsător

Nici tu nu ştii de unde, primeşti azi un impuls fantastic ce te poate propulsa cu câteva etape mai sus în proiectul de care te ocupi. Ai cerut cândva ajutor, ai aruncat gândul în spaţiu şi nu apărea nici un semnal că cineva te-ar fi auzit, dar azi apar deja rezultatele.

Citeste si: Cei mai parsivi barbati, in functie de zodia in care s-au nascut

Când vezi ce uşor evoluează lucrurile acum, ai din ce în ce mai clară senzaţia că acesta e răspunsul la dorinţele pe care le-ai emis atunci.
Vezi, uneori lucrurile nu se mişcă aşa cum sau când ai dori tu, ci trebuie doar să-ţi doreşti să se întâmple minunea, şi ea va apărea atunci când este momentul potrivit. Acum poţi să vezi ce paşi mari poţi să faci înainte către succesul dorit!

Capricorn

Horoscop 8 aprilie 2020. Parcă ai fi undeva la o răscruce de drumuri: un sens duce spre trecut de care te simţi încă ataşat, iar celălalt duce spre o cale complet nouă care nu ştii clar ce aduce, tocmai de aceea stai în cumpănă: către care să îţi îndrepţi atenţia?

Horoscop 8 aprilie 2020
Horoscop 8 aprilie 2020

Nu ai dori să renunţi la ceea ce te leagă de trecut (amintiri, lucruri foarte certe pentru care poţi băga mâna în foc, realităţi solide), dar te atrage totodată foarte mult şi noutatea, conştient că trebuie să mergi mai departe, orice ar fi.

Trebuie să alegi, dar decizia e dificilă.

Horoscop 8 aprilie 2020. Vărsător

Eşti încântat să vezi că modul tău corect de a rezolva o problemă este apreciat şi ai ajuns la roade demne de toată lauda. Ai urmat numai calea cea dreaptă, ai respectat regulile şi legile, nu te-ai abătut nicio clipă de la ce ţi s-a cerut iar acum iată, se văd rezultatele cele mai bune.

Eşti mândru de tine că ai reuşit să respecţi totul întocmai şi nu ai încălcat nicio regulă, şi e normal să jubilezi când vezi că alţii, care nu au făcut totul ca la carte, acum au de plătit.

Citeste si: Horoscop luna aprilie 2020 Cristina Demetrescu. Atenționări pe partea sănătății, trei zodii au probleme la locul de muncă

E târziu să vii cu replici gen v-am spus eu, pentru că vorbesc de la sine adevărul şi rezultatele la care ai ajuns.

Horoscop 8 aprilie 2020. Pești

Dacă renunţi tocmai acum la un vis, e posibil ca acesta să fie momentul ce precede de fapt succes dorit! Nu ai motive să abandonezi corabia, doar pentru că ai impresia că nimic nu se mai întâmplă.

Emoţia negativă a pus stăpânire pe mintea şi inima ta şi ea te face să vezi doar jumătatea goală a paharului, spunând… nu se poate! Renunţă la această atitudine şi descoperă cât de multe elemente benefice ai deja pe lista ta.

Comparând ce ai cu ce nu ai primit încă, vei vedea că lista cu plusuri e mult mai lungă, deci de ce să te opreşti acum? Unele lucruri nu au ajuns acolo unde doreai, dar eşti pe calea cea bună: vâsleşte mai departe!

Sursa: acvaria.com

 

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si