Lună Plină aprilie 2020. Suprize pentru trei zodii

Lună Plină aprilie 2020. Horoscop aprilie 2020. Prima lună plină din această primăvară va avea loc pe 8 aprilie. Iată ce noutăți aduce pentru fiecare zodie în parte!

Author: A.M.S. luni 06 aprilie 2020 , 11:22

Luna Plina aprilie 2020 - Horoscop aprilie 2020
Luna Plina aprilie 2020 - Horoscop aprilie 2020
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Lună Plină aprilie 2020. Horoscop aprilie 2020.  Începutul lunii aprilie ne aduce celebra lună plină roz, prima Lună plină a primăverii și totodată momentul de la care se calculează data Paștelui. Va fi cea mai strălucitoare Lună plină a anului, dacă vom avea parte de cer senin în noaptea de 8 aprilie.

Urmărim cu atenție fazele Lunii în aprilie 2020 să descoperim ce influențe au ele asupra sănătății noastre, asupra schimbărilor și noutăților pe care le așteptăm. Iată cum sunt ele interpretate din punct de vedere astrologic.

Citeste si: Horoscop. Când ar trebui să te căsătorești în funcție de zodie?

Luna aprilie începe sub influența primului pătrar și a Lunii în creștere, de la 1 la data de 8 aprilie, când va fi Luna plină.

Lună Plină aprilie 2020. Horoscop aprilie 2020.   Din punct de vedere medical, în această perioadă Luna trece prin zodiile Racului și apoi a Leului și influențează mai puternic stomacul, sânii, pieptul, ovarele și uterul.

Ulterior, poate fi afectată inima și circulația sângelui. Persoanele care au deja afecțiuni legate de aceste zone ale corpului trebuie să fie mai atente la sănătatea lor și să nu neglijeze tratamentele.

Lună Plină aprilie 2020. Horoscop aprilie 2020. Super Luna din 8 aprilie

Va fi cea mai strălucitoare lună plină a anului, deoarece se va afla mai aproape de Pământ decât de obicei. În calendarul indienilor ea este cunoscută despre Luna roz, deși nu are nicio tentă roz, dar la vremea ei începe să înflorească o plantă sălbatică ale cărei flori roz erau iubite de indienii din America, scrie  libertateapentrufemei.ro

Lună Plină aprilie 2020. Horoscop aprilie 2020. Super Luna plină va fi în zodia Balanței, astfel că ea poate provoca sau amplifica afecțiuni legate de rinichi, uretră, vezica urinară, dar și bolile de piele.

Luna Plina aprilie 2020 - Horoscop aprilie 2020
Luna Plina aprilie 2020 - Horoscop aprilie 2020

Vești bune

Pe de altă parte, Luna plină din 8 aprilie va aduce prea puține vești bune. Este un moment de bilanț între două perioade critice și ne dă răgazul să ne pregătim mai bine pentru multe momente dificile care vor veni.

Citeste si: Horoscop. Zodia căreia nu-i place căsnicia. Nici nu vrea să audă de viața de familie

Vom avea parte de prima Lună Plină a acestei primăveri, iar fenomenul se va produce pe 8 aprilie 2020. I se mai spune și SuperLuna Roz, un eveniment care ne va schimba complet viețile.

Lună Plină aprilie 2020. Horoscop aprilie 2020. Efectele pentru fiecare zodie

Berbecii vor fi destul de recalcitranți în perioada următoare. Luna Plină va avea un efect puternic asupra stării lor de spirit. Vor lua tot felul de decizii extrem de importante.

Lună Plină aprilie 2020. Horoscop aprilie 2020. Taurii vor fi și ei ușor debusolați în perioada care urmează. Au de rezolvat câteva chestiuni la locul de muncă, însă colegii cu care colaborează nu sunt tocmai cooperativi.

Schimbări în casă

Gemenii vor să facă schimbări prin casă și se hotărăsc să achiziționeze tot felul de lucruri. Sunt puși în fața unor schimbări fundamentale și din punct de vedere sentimental.

Citeste si: Horoscop săptămânal. Horoscopul săptămânii 6-12 aprilie 2020. Gemenii pot pierde startul unei noi etape, iar Berbecii pot fi afectați pe plan sentimental

Racii au parte de schimbări importante la nivel emoțional. Nu este o perioadă tocmai bună pentru cei a căror planuri nu s-au concretizat, deci se vor simți foarte descumpăniți.

Luna Plina aprilie 2020 - Horoscop aprilie 2020
Luna Plina aprilie 2020 - Horoscop aprilie 2020

Lună Plină aprilie 2020. Horoscop aprilie 2020. Optimism

Leii privesc lucrurile cu mai mult optimism, însă Luna Plină vine și le amintește că nu au acționat prea bine până acum.

Fecioarele ajung la capătul oricărei puteri. Nu mai au răbdare, refuză să se implice în activități care nu le trezesc nicio doză de interes și vor pune piciorul în prag exprimându-și nemilțumirile, conform https://stirimondene.fanatik.ro/luna-plina-roz-pe-7-aprilie-2020-cum-vor-fi-afectate-zodiile-de-acest-fenomen-18500457

Lună Plină aprilie 2020. Horoscop aprilie 2020. Balanțele își concentrează toată atenția asupra familiei. Vor fi alături de cei dragi, mai ales în perioada asta în care au cea mai mare nevoie.

Scorpionii își pun tot felul de întrebări și nu sunt tocmai mulțumiți de cum evoluează lucrurile din viața lor.

Lună Plină aprilie 2020. Horoscop aprilie 2020. Panică pentru săgetători

Săgetătorii intră în panică mai des decât o făceau înainte, iar sfatul pentru ei este să nu mai asculte toate bazaconiile care circulă pe internet.

Luna Plina aprilie 2020 - Horoscop aprilie 2020
Luna Plina aprilie 2020 - Horoscop aprilie 2020

Citeste si: 5 zodii care te rănesc din plăcere. Îți fac rău cu zâmbetul pe buze

Capricornii primesc bani din surse la care nu s-ar fi gândit niciodată. Lucrurile se schimbă în bine în viața lor.

Vărsătorii se poticnesc de tot felul de obstacole pe care singuri și le pun în cale.

Lună Plină aprilie 2020. Horoscop aprilie 2020. Peștii sunt avantajați de Luna Plină, în sensul că vor reuși să scape de anumite probleme financiare care le-au stat pe cap.

 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si