Horoscop 8 august Berbec

Berbecii suferă dincauza unei relații. Aceasta nu merge așa cum și-ar fi dorit ei, iar acest lucru îi dă peste cap. Nu trebuie să vă lăsați copleșiți și gândiți-vă cu atenție ce aveți de făcut la job sau în familie.

Horoscop 8 august Taur

Taurii au parte de câștiguri excepționale, iar ziua lor se bazează pe voie bună.

Aveți chef mai mult ca niciodată să petreceți. Pe plan profesional veți avea parte de schimbări.

Horoscop 8 august Gemeni

Gemenii sunt mai tensionați și au tendința să înceapă discuții în contradictoriu cu persoanele din jur. Nici partenerul de viață nu este dispus să suporte toate toanele.

Citeste si: Horoscop săptămânal 8- 14 august 2022: O perioadă plină de provocări pentru trei zodii

Horoscop 8 august Rac

Racii trebuie să aibă mare grijă la problemele de sănătate și sunt sfătuiți să facă o vizită la medic. Pe seară primesc o veste care le aduce zâmbetul pe buze.

Horoscop 8 august Leu

Leii vor încerca să își reamenajeze locuința și vin chiar și în ajutorul prietenilor cu sfaturi îndrăznețe. S-ar putea să fiți și voi surprinși de ideile practice pe care le aveți.

Horoscop 8 august Fecioară

Nativii Fecioară trebuie să acorde mai multă atenție sănătății psihice. Agitația din ultima vreme vă poate aduce probleme în relația de cuplu. Tot ce aveți nevoie e un concediu în care să vă deconectați și să vă recăpătați forța de muncă.

Horoscop 8 august Balanță

Treceți printr-o perioadă extrem de aglomerată la locul la muncă și s-ar putea să fiți nevoiți să stați zilele următoare peste program, ceea ce vă indispune.

Eforturile dumneavoastră vor fi răsplătite.

Horoscop 8 august Scorpion

Aveți multe șanse de a câștiga un bonus sau un premiu la locul de muncă. Banii vin la fix, mai ales că vă gândiți să plecați câteva zile într-un concediu sau pur și simplu aveți niște zile mai libere.

Horoscop 8 august Săgetător

Azi te simți plin de energie, însă trebuie să aveți grijă la frustrarea acumulată în ultimele zile. Există șansa să vă descărcați pe cei dragi vouă și să rupeți relații importante.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Citeste si: Mercur intră în Fecioară începând cu 4 august 2022. Cum vor fi influențate zodiile de acest aspect

Horoscop 8 august Capricorn

Astăzi s-ar putea să apară un conflict între obligațiile de la muncă și cele pe care le aveți de făcut zi de zi acasă. Trebuie să vă gândiți la niște cauze, dar și la soluții pentru problemele voastre.

Horoscop 8 august Vărsător

Este posibil să primiți o veste care vă nemulțumește și să fiți nevoiți să vă schimbați planurile. Acest lucru poate să vă facă mai vulnerabil la situațiile din viața dumneavoastră.

Horoscop 8 august Pești

Începutul de săptămână vă prinde într-o dispoziție melancolică. S-ar putea să fie momentul în care să vă analizați cu atenție planurile de viitor și să fiți nemulțumiți la punctul din viață în care vă aflați.

Citeste si: Astrologie august 2022. Cele mai importante aspecte ale lunii

Citeste si: Veste importantă pentru femei! Cine sunt pensionarele care trebuie să se prezinte la casele teritoriale de pensii- kfetele.ro

Citeste si: Regele Charles, acuzat de genocid de o senatoare indigenă în timpul vizitei oficiale în Australia: „Ne-aţi distrus pământul”- radioimpuls.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu vedeta care a decis să „păstreze tumoarea” după ce a aflat că are cancer. A refuzat operația- antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si