Horoscop 8 mai 2020. Bugetul tău poate suferi un hop abrupt

Horoscop 8 mai 2020. Află ce ţi-au rezervat astrele pentru ziua de vineri, 8 mai 2020! Atenţie: Se termină brusc o sursă de venit pe care te-ai bazat o perioadă

Author: A.M.S. joi 07 mai 2020 , 16:06

Horoscop 8 mai 2020
Horoscop 8 mai 2020
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Horoscop 8 mai 2020. Berbec

Neatenţia te va costa mult, deci, înainte de a porni un proiect, gândeşte-te la consecinţe. Eşti tentat să tratezi totul ca pe o joacă, de parcă nu ai avea nimic de pierdut dacă iei totul peste picior, dar efectele superficialităţii tale vor ieşi la un moment dat la iveală. ‘îşi poţi ştirbi reputaţia de bun profesionist.

Poţi spune o vorbă aiurea greu de reparat. Poţi face o glumă proastă care poate deranja enorm pe cineva care nu prea gustă umorul tău.

Ca atare fii atent exact la acele lucruri pe care le consideri nesemnificative, pentru că pot avea efecte mai mari decât ai putea crede!

Horoscop 8 mai 2020.  Taur

Nu te mai gândi atât de mult la un eveniment despre care ştii oricum că se apropie, pentru că fiecare gând care duce acolo, naşte în tine numai stări negative.

Oricum se va produce, fie că îl transformi în obsesie sau nu, deci lasă lucrurile să se scurgă fără a mai analiza totul pe toate feţele în ton fatalist.

Citeste si: Horoscop. Top 3 cele mai bune soții, în funcție de zodie

Se vede că eşti puternic influenţat de cineva din anturaj care îţi prezintă acel moment în cele mai sumbre tonuri, şi cum nici tu nu eşti, de felul tău, o fire mai optimistă, iată că totul se transformă într-o mică depresie. Luptă cu această pasă proastă şi nu te lăsa copleşit de ea!

Horoscop 8 mai 2020
Horoscop 8 mai 2020

Gemeni

Ca să nu dezamăgeşti pe nimeni eşti tentat să accepţi două sarcini în acelaşi timp cu riscul de a le rasoli pe amândouă.

Nu poţi lucra pe două fronturi, ca atare alege dintre cele două provocări pe cea care ţi se pare, în acest moment, mai accesibilă.

Ţi se va părea, la prima vedere, că ambele sunt la fel de banale şi de simple, de aceea vrei să te apuci de amândouă simultan, dar după primii paşi vor începe să se ivească şi piedicile care te vor pune în faţa propriilor tale limite. Nu e atât de simplu sau de banal pe cât pare la prima vedere!

Horoscop 8 mai 2020. Rac

Trebuie să ceri informaţii şi din alte surse, în afară de cea pe care o ai azi la dispoziţie, pentru că ai putea fi indus în eroare de o persoană care inspiră încredere, la prima vedere, dar dacă te iei după sfaturile sale, te vei trezi în faţa unui impas.

Poate ştie el ceva, dar nu suficient de multe pentru ceea ce ai avea tu nevoie, ca atare încearcă să afli ce e mai bine pentru tine şi de la alţii.

Citeste si: Horoscop. Cele mai nefericite cupluri din zodiac. Combinațiile care nu aduc fericirea

Poate intenţiile sale nu sunt negative, ci el chiar crede că le ştie pe toate, dar îi poţi demonstra că se înşeală şi că îi înşeală şi pe alţii cu neştiinţa sa.

Horoscop 8 mai 2020. Leu

Un succes recent te-a motivat la maximum, încât acum ai o atitudine pozitivă în faţa unei provocări şi mai mari.

De unde se vede că uneori ai nevoie de o scânteie pentru a porni într-o direcţie favorabilă, deoarece după aceea vei culege victorie după victorie, în serie. Şi reuşita de azi se va aşeza alături de celelalte deja repurtate în ultima vreme ceea ce îţi conferă o atitudine pozitivă, de învingător capabil de orice!

Păstrează acest tonus cât mai multă vreme, pentru că e exact ce-ţi trebuie în faţa unui moment important care se apropie.

Citeste si: Legătura neștiută dintre Alex Pițurcă și avocata sa. Cine este, de fapt, Silvia Uscov, cea care îl reprezintă în dosarul în care este cercetat- kanald.ro

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”- wowbiz.ro

Horoscop 8 mai 2020
Horoscop 8 mai 2020

Fecioară

Ai grijă la tertipurile pe care le foloseşti azi pentru a depăşi un moment tensionat, pentru că, deşi pe moment poate te ajută să-ţi atingi scopurile, mai apoi îşi va arăta şi latura negativă.

Eşti tentat să promovezi o informaţie greşită, să transmiţi mai departe o minciună sau abordezi o atitudine falsă faţă de restul lumii, dându-le impresia că totul merge perfect deşi nu e deloc aşa.

Oricât de greu ar fi să fii sincer şi să spui adevărul în faţă, e de preferat decât să spui celor cu care intri în contact o gogomănie care îţi poate ştirbi şi ţie imaginea şi le poate da şi lor peste cap toate planurile.

Horoscop 8 mai 2020. Balanţă

Primeşti o sumă de bani care vine la momentul cel mai potrivit pentru a te achita de nişte obligaţii financiare.

Ai toate motivele de satisfacţie cu privire la bani, deci bucuriile acestei zile vor gravita în jurul cumpărăturilor, achitării de datorii mai vechi, onvestiţiilor masive.

Citeste si: Horoscop. Zodia care are întotdeauna succes în carieră

Termini ziua cu un sentiment de împlinire profundă, pentru că toate îţi ies de minune: îţi duci la capăt planurile începute şi mai acumulezi şi un oarecare beneficiu financiar. Banii pot aduce fericirea, uneori!

Horoscop 8 mai 2020. Scorpion

Primeşti o sumă de bani care vine la momentul cel mai potrivit pentru a te achita de nişte obligaţii financiare.

Ai toate motivele de satisfacţie cu privire la bani, deci bucuriile acestei zile vor gravita în jurul cumpărăturilor, achitării de datorii mai vechi, onvestiţiilor masive.

Termini ziua cu un sentiment de împlinire profundă, pentru că toate îţi ies de minune: îţi duci la capăt planurile începute şi mai acumulezi şi un oarecare beneficiu financiar. Banii pot aduce fericirea, uneori!

Săgetător

Nu ştii cum să reacţionezi la evenimentele acestei zile, deoarece conţin câte puţin din toate. Ai şi motiv de bucurie, dar şi de îngrijorare, ai şi ceva de câştigat, dar şi ceva de plătit, deci e complicată situaţia.

Mai greu va fi dacă şi părerile din jur vor fi împărţite, pentru că unii te vor influenţa într-un sens pozitiv, în timp ce alţii te vor împinge în extrema cealaltă.

Fii moderat, nici nu sări în sus de bucurie, dar nici nu privi totul ca pe un dezastru, pentru că poate fi un moment care trece de la plus la minus şi invers în timp foarte scurt. Aşteaptă să se aşeze pe un făgaş stabil înainte de a extrage concluzia.

Horoscop 8 mai 2020. Capricorn

Se termină brusc o sursă de venit pe care te-ai bazat o perioadă. Bugetul tău poate suferi un hop abrupt, de parcă ieri aveai suficient cât să te simţi în siguranţă, iar azi te trezeşti în faţa unui portofel gol!

Posibil ca la originea acestei situaţii să se afle şi unele decizii greşite pe care le-ai luat de curând cu privire la banii personali, cheltuind în neştire sau pe ceva ce nu s-a dovedit a fi atât de util pe cât credeai.

Citeste si: “Era nehotărâtă.” Gheorghe Turda, declarații despre relația eșuată cu Elena Merișoreanu- kfetele.ro

Citeste si: Un purtător de cuvânt de la Graceland face primele dezvăluiri despre intențiile Lisei Marie Presley în legătură cu averea ei- radioimpuls.ro

Horoscop 8 mai 2020
Horoscop 8 mai 2020

Citeste si: Horoscop. Trei zodii care provoacă dezastre în urma lor

Fii mai drastic în cheltuieli, renunţă la unele cumpărături dacă nu sunt necesare în acest moment, pentru că eşti gata să faci o nouă prostie financiară!

Horoscop 8 mai 2020. Vărsător

Te afli în compania unor persoane foarte diferite şi ori tu trebuie să devii un fel de arbitru între taberele formate, ori să încerci să colaborezi eficient cu fiecare.

Tu eşti, la rândul tău, cu totul altfel decât aceştia, iar diferenţele atât de mari de personalitate, de metodă de lucru sau de comunicare şi de atitudine în faţa unor situaţii poate crea şi animozităţi, pentru că fiecare o ţine pe a lui, dar şi un schimb reciproc de idei care poate fi constructiv, la urma urmei.

Horoscop 8 mai 2020. Peşti

E agitaţie mare în jur, parcă toată lumea a uitat de politeţe şi diplomaţie şi ridică tonul la orice fleac.

Noroc că tu te poţi detaşa cel mai uşor de atmosfera tensionată în care te afli, pentru că ai şi alte lucruri la care să te gândeşti.

Tu nu pui la suflet nervii celor din jur, nici traficul, nici starea vremii, parcă ai fi de pe altă planetă. Se vede pe chipul tău că reuşeşti să-ţi păstrezi calmul şi zâmbetul, fără să te implici în iureşul nervos din preajmă.

Sursa:  acvaria.com

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si