Horoscop. Două zodii care pot cuceri lumea dacă își unesc forțele

”Unde-s doi, puterea crește”, spune un vechi proverb românesc, însă nu există decât un cuplu care care dă cu adevărat dovadă de puteri nebănuite, atunci când lucrează împreună, iar acesta este format, potrivit astrelor, din Capricorn și Scorpion.

Author: R.B. vineri 24 aprilie 2020 , 12:25

Horoscop
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

  Horoscop. Astrele au făcut ca acest cuplu, Capricornul și Scorpionul, să formeze cel mai compatibil duo, procentul lor de reușită fiind de 98 la sută, în cazul în care își unesc forțele pentru o cauză, fie că este vorba despre un proiect, un eveniment, o rărbunare, un joc de putere sau să cucerească lumea împreună.

  Calitatea principală a acestui duo este aceea că fiecare știe cum să scoată ceea ce este mai bun din celălalt.

  Horoscop

  Citeste si: Horoscop. Zodia care are întotdeauna succes în carieră

  Horoscop. Capricornul are o serie de însușiri generale care demosntrează cât de potrivit este pentru succes: ambițios, loial, muncitor, cu sânge rece și fără să se implice emoțional atunci când are de dus la bun sfârșit o sarcină, responsabil, precaut, rațional, cu un simț acut al realității, un bun evaluator al oricărei situații, stabil, solitar, exigent, neîncrezător, scrie zumi.md.

  Citeste si: Un elev de 16 ani a fost înjunghiat de 5 ori în fața liceului. Ce s-a întâmplat cu agresorul- kanald.ro

  Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta- wowbiz.ro

  Pe de altă parte, Scorpionul îl completează perfect: debordează de creativitate, este popular, hotărât, la fel de rațional și responsabil precum Capricornul, îndrăzneț, puternic, profund, însă mult mai sensibil, sentimental și generos decât acesta.

  Horoscop

  Citeste si: Horoscop. Cele mai nefericite cupluri din zodiac. Combinațiile care nu aduc fericirea

  Horoscop. Împreună formează cuplul perfect pentru că în majoritate punctele lor de vedere se potrivesc, au aceleași țeluri, așteptări și scară de valori. Știu să scoată la iveală cele mai bune calități pe care le are celălalt, datorită unei empatii debordante. Își realizează unul celuilalt calitățile, dar și defectele, motiv pentru care relația dintre Capricorn și Scorpion se bazează pe respect. Iar respectul îi determină să-și accepte ideile unul altuia ideile, să le evalueze la rece, iar cel mai bine face asta Capricornul, și să ajungă la cea mai strălucită variantă în care pot atinge un scop.

  Horoscop

  Citeste si: Zodia care este cea mai afectată de pandemie. Blocaj timp de 18 luni


  Abonează-te pe


  Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
  Te-ar putea interesa si