Horoscop de weekend 19- 20 august 2023. Weekend-ul vine cu vești bune pentru trei dintre zodii. Lucrurile bune sunt mai aproape decât v-ați fi putut imagina!

Horoscop de weekend 19- 20 august 2023: Trei zodii dau nas în nas cu norocul!

Norocul așteaptă după colț pentru trei zodii. Este weekend-ul lor. Iată despre cine este vorba!

Consultă horoscopul complet pentru toate cele 12 zodii: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești!

Citește și:  VIDEO- Horoscopul săptămânii 14 august- 20 august: Pe sectorul iubirii, zodia Leu are parte de o experiență inedită

Horoscop Berbec 

Lucrurile scârțâie pentru Berbeci în acest sfârșit de săptămână. Sunt puși în situații mai puțin plăcute, însă benefice pentru dezvoltarea lor. Pueți învăța lucruri bune din experiențele ce vor urma în viitorul apropiat.

Horoscop de weekend 19 - 20 august 2023: Trei zodii dau nas în nas cu norocul! Totul se schimbă pentru acești nativi

Horoscop de weekend 19 - 20 august 2023: Trei zodii dau nas în nas cu norocul!

Horoscop Taur 

Setea de cunoaștere vă îndeamnă să faceți lucruri noi, dar și mărețe. În acest weekend puteți avea parte de surprize frumoase din partea celor dragi.

Lucrurile se întâmplă în favoarea voastră, însă este bine să fiți atenți cum le gestionați. 

Horoscop Gemeni 

Norocul vă bate la ușă cu siguranță! Astrele s-au aliniat în favoarea dumneavoastră, iar acest lucru vă dă aripi. Simțiți o energie bună pe care nu ați mai simțit-o demult și vă face plăcere să stați în compania propriei persoane.

Este un moment prielnic pentru a vă cunoaște mai bine. 

Horoscop Rac 

Încă nu ați terminat treburile, deși sfârșitul săptămânii bate la ușă.

Sunteți ușor confuzi cu privire la viitor, dar acest sentiment este doar unul de moment. Este un moment bun să reflectați asupra problemelor pe care le aveți și să încercați să găsiți o rezolvare.

Spre finalul weekend-ului vă veți simți mai bine, însă mai aveți până acolo.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Citește și:  EXCLUSIV- Horoscop august 2023- O lună de foc. Luminița Ristea, astrolog: ”Avem șapte planete retrograde. E presiunea pe noi să ne retragem către interior și să vedem ce avem de rezolvat acolo”

Horoscop Leu 

Norocul vă urmărește și în weekend! Veți avea parte de plimbări, ieșiri în oraș, la restaurant sau în club, și poate chiar veți face shopping! Cert este că vă veți simți bine în aceste două zile, iar astrele sunt de partea dumneavoastră.

Este cel mai bun moment să faceți ceva ce vă doreați de mult timp!

Horoscop Fecioară 

Fecioarele simt o energie bună. Veți fi productivi în acest weekend, iar acest lucru vă va da o stare de bine. Nu vă lăsați influențați negativ.

Norocul este parțial de partea voastră pentru că încă nu reușiți să faceți tot ce vă propuneți. 

Horoscop Balanță 

Vă simțiți din ce în ce mai bine, iar acest weekend va fi ca o gură de aer proaspăt. În sfârșit vă deconectați de la gândurile negative și lăsați pozitivitatea să intre în viața dumneavoastră.

Puteți opta pentru o plimbare relaxanta sau o zi la plajă.

Horoscop Scorpion 

Norocul va răsări atunci când vă așteptați mai puțin. În aceste două zile veți fi mai relaxați. Persoanele de lângă dumneavoastră sunt răbdătoare și amuzante în această perioadă.

Toată lumea își dorește să vă simțiți bine!

Citește și:  FOTO/VIDEO- Momentul în care un pilot de avion a întors aeronava pentru a le oferi pasagerilor o vedere splendidă asupra aurorei boreale

Horoscop Săgetător

Weekendul va începe promițător pentru dumneavoastră. În prima parte vă veți distra cu prietenii și veți ieși din casă. Apoi, lucrurile vor lua o întorsătură mai puțin plăcută.

Un eveniment nefericit ar putea apărea în viața dumneavoastră.

Horoscop Capricorn

Capricornii lucrează la ei pentru a deveni mai buni. Nu toți vor observa schimbările pe care încercați să le aduceți în viața dumneavoastră, însă acest lucru nu este neapărat negativ.

Citeste si: Oana Roman clarifică situația pensiei alimentare. Cum a obținut vedeta TV banii de la fostul soț. “Am apelat la un executor judecătoresc”- kfetele.ro

Citeste si: Gestul emoționant făcut de Cristina Săvulescu, la doar câteva ore de la înmormântarea soacrei ei, Delia Budeanu- radioimpuls.ro

Citeste si: O profesoară a fost arestată după ce s-a aflat ce i-a făcut unui elev în vacanța de vară- antena3.ro

Puteți începe să pictați sau să desenați pentru a lăsa imaginația să zburde.

Horoscop Vărsător 

Este un weekend al redescoperirii pentru Vărsători. Este foarte bine să ieșiți în oraș singuri și să vă relaxați. În acest fel vă puteți cunoaște mult mai bine!

Puteți opta pentru o plimbare în parc sau un film bun.

Citește și:  VIDEO. De ce apar OZN-uri în zonele de conflict. "Există un risc major"

Horoscop Pești 

Aveți un final de săptămână mai puțin relaxant. Puteți fi solicitați la muncă în legătură cu o problemă de ultim moment ce nu poate aștepta.

În a doua parte a weekendului vă puteți relaxa la un film sau puteți merge cu prietenii într-un club.

Horoscop de weekend 19 - 20 august 2023: Trei zodii dau nas în nas cu norocul! Totul se schimbă pentru acești nativi

Horoscop de weekend 19 - 20 august 2023: Trei zodii dau nas în nas cu norocul!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si