Horoscop de weekend 25-26 martie 2023. Consultă zodiacul pentru următoarele zodii și vezi cum se anunță weekend-ul 25-26 martie pentru: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. 

Mulți nativi au parte de momente frumoase pe plan sentimental.

Berbec

Pentru berbeci, poate fi un bun început pentru o relație și un plan îndrăzneț. Bucură-te din plin de experiențele trăite și fă ceea ce simți.

Taur

Taurii simt o conexiune spirituală cu o anumită persoană. Potrivit astrelor, ai putea dezvolta o frumoasă relație de prietenie sau chiar de iubire.

Citește și: Horoscop 24 martie 2023. Ce aduce ziua de vineri pentru fiecare zodie în parte

Gemeni

Nici gemenii nu stau mai rău pe plan personal. Astfel, se anunță ni experiențe și trebuie să alegeți drumul potrivit.

Rac

Horoscop de weekend 25-26 martie 2023. Zodiile care vor avea un weekend de visHoroscop de weekend 25-26 martie 2023. Zodiile care vor avea un weekend de vis

Horoscop de weekend 25-26 martie 2023. Zodiile care vor avea un weekend de vis

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Racii s-au obișnuit să primească ajutor din partea celorlalți, atunci când sunt în pragul disperării.

Pe plan personal, nativii deschid noi capitole în viața lor, care vor întregi relația de cuplu, dar vor aduce beneficii și pe plan personal.

Leu

Vă faceți remarcați extrem de ușor. Sunteți încrezători și pregătiți să deschideți un nou capitol în viața voastră. Călătoriți, bucurați-vă și creați amintiri de neuitat.

Fecioară

Fecioarele trec la următorul nivel pe plan sentimental.

Acest lucru presupune mutarea într-o nouă casă chiar cu partenerul de viață.

Balanță

Balanțele, în schimb, nu sunt pregătite pentru noi începuturi. Este o perioadă destul de încărcată emoțional, așa că acest weekend se anunță unul mai obositor pentru acești nativi.

Horoscop de weekend 25-26 martie 2023. Zodiile care vor avea un weekend de vis

Horoscop de weekend 25-26 martie 2023. Zodiile care vor avea un weekend de vis

[Sursa foto: PixaBay]

Scorpion

Scorpionii descoperă un nou hobby, o nouă pasiune, ceea ce le ocupă aproape tot weekendul.

Citește și: Horoscop săptămânal

Săgetător

Săgetătorii profită de fiecare minut al vieții și se distrează. Astrele anunță că aceștia încheie și un proiect important în acest weekend.

Capricorn

Capricornii se gândesc la viitor și regretă anumite decizii sau sunt sceptici cu privire la acțiunile sau deciziile din trecut.

Vărsător

Vărsătorii vor să iasă din zona de confort. Planurile lor merge din ce în ce mai bine și sunt pregătiți pentru noi experiențe.

Pești

Pe plan profesional, peștii se descurcă remarcabil, deoarece sunt dedicați și reușesc să își ducă la bun sfârșit toate sarcinile. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si