Horoscop de weekend 7-8 mai 2022. Descoperă horoscopul pentru weekendul 7-8 mai 2022. Nativii zodiei taur au parte de unele conflicte și discuții cu partenerul de viață, nativii raci vor renunța la o relație toxică, iar nativii zodiei săgetător vor fi foarte sensibili și vor avea nevoie de suport emoțional din partea celor din jur.

Horoscop de weekend 7-8 mai 2022 pentru toate zodiile

Iată horoscopul de weekend 7-8 mai 2022  pentru toate semnele zodiacale!

Berbec

Berbecii se vor concentra pe sectorul financiar în aceste două zile de weekend. Astfel, ei pornesc mai multe discuții pe această temă și își recalculează bugetul. Nativii berbec se gândesc la un nou început. Aceștia privesc cu speranță spre viitor și nu se tem să o ia de la capăt în orice moment.

Taur

Nativii taur vor unele conflicte și dezbateri cu partenerul de viață sau cu un prieten apropiat. Însă, în ciuda acestora, taurii vor ști să gestioneze situația și să depășească momentul cu pricina. Pe plan profesional, nativii se vor gândi la noi parteneriate și vor fi felicitați de șefi. Totodată, această săptămână va fi presărată cu mai multe ieșiri cu prietenii, fapt care le va umple sufletul de bucurie.

Gemeni

Weekend-ul 7-8 mai 2022 va fi pentru gemeni, plin de momente linștite în natură.

Totodată, Gemenii resimt oboseala acumulată în ultima vreme și vor mai mult timp pentru odihnă. Însă, chiar și în timpul liber, nativii vor gândi noi strategii la muncă care să îi aducă mai aproape de succes. Per total, zilele viitoare pentru Gemeni vor fi liniștite și productive. 

Rac

Racii s-au săturat să nu le iasă lucrurile așa cum și-au dorit, așa că decid să se pună pe ei și nevoile lor pe primul loc.

Nativii raci vor renunța la o relație toxică, fie ea de iubire, fie de prietenie. Și aceștia vor fi mereu cu munca în minte, întrucât se gândesc constant ce îmbunătățiri să facă la proiectele care se află în curs de derulare. Nu este exclus ca Gemenii să semneze un nou parteneriat zilele următoare.

Citeste si: Horoscop: Zodiile care primesc o mărire de salariu la începutul verii

Horoscop de weekend 7-8 mai 2022: Două zile de coşmar pentru aceste zodii

Horoscop de weekend 7-8 mai 2022: Două zile de coşmar pentru aceste zodii

[Sursa foto: PixaBay]

Leu

Lei vor fi foarte energici și împliniți. Nativii simt că au atins un nivel de saturație și încearcă să se odihnească și să își reîmprospăteze mintea și sufletul. Acești nativi vor încerca să caute soluții benefice pentru a putea depăși aceste momente. În plus, unii Lei se gândesc serios să își schimbe casa, iar unii vor avea curajul de a face acest lucru spontan, chiar în următoarele zile.

Fecioară

Nativii Fecioară simt o mare nevoie de socializare și înțelegere în acest weekend. Persoanele aflate sub acest semn zodiacal se raportează altfel la viață, iar asta în urma lucrurilor profunde care s-au întâmplat și care și-au pus amprenta involuntar asupra lor. De aceea, este bine să nu vă izolați și să căutați persoana potrivită care să vă asculte apăsările sufletești.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Unde au fugit azi noapte Irinel Columbeanu și Irinuca, direct de la aeroport. Avem imagini în exclusivitate- wowbiz.ro

Citeste si: Mercur retrograd 2022. Cum vor fi afectate zodiile în perioada 10 mai- 3 iunie

Horoscop de weekend 7-8 mai 2022: Două zile de coşmar pentru aceste zodii

Horoscop de weekend 7-8 mai 2022: Două zile de coşmar pentru aceste zodii

[Sursa foto: PixaBay]

Balanță

Nativii zodiei balanța își vor dedica aceste două zile pentru ei și persoana iubită. Acestea se gândesc la valoarea lor și încearcă să își găsească drumul potrivit. Totodată, nativii vor reflecta la noi proiecte pentru viitorul apropiat. În plus, Balanțele vor fi foarte harnice și vor face o nouă curățenie de primăvară.

Scorpion

Scorpionii vor fi adevărați artiști în weekend. Aceștia vor pune preț pe creativitate și vor căuta noi strategii legate de estică. Însă, pentru toate acestea ei vor simți că au nevoie de ajutor și suport. Rămâne de văzut dacă vor duce la bun sfârșit ceea ce și-au propus.

Citeste si: Jupiter în Berbec, începând cu 10 mai 2022. Cum vor influențate zodiile de acest aspect astrologic

Săgetător

În cele două zile de weekend, săgetătorii vor fi foarte sensibili și vor avea nevoie de suport emoțional. Nativii au nevoie de liniște și încearcă să se înconjoare doar de oamenii care știu sigur ca le vor binele. De altfel, Săgetătorii vor să muncească și să fie bine cu ei.

Capricorn

Nativii Capricorn trec și ei printr-o perioadă mai sensibilă, astfel că, aceștia au nevoie de susținere și înțelegere. De aceea, nativii decid să renunțe la trecut și să caute oameni noi, prieteni loiali și sinceri. Totul se va rezolva în viitorul apropiat.

Citeste si: Horoscop mai 2022: Veşti bune pentru trei zodii! Li se schimbă viaţa

Citeste si: Ștefania și Cosmin în camera roșie! Care este situația din momentul de față dintre cei doi concurenți: „Eu mă gândeam ca după ce se află chestia asta să încerc să plec acasă.”- kfetele.ro

Citeste si: Momente memorabile pe Arena Națională. Membrii trupei Coldplay, gest inedit pentru Babasha, în a doua seară de concert- VIDEO- radioimpuls.ro

Horoscop de weekend 7-8 mai 2022: Două zile de coşmar pentru aceste zodii

Horoscop de weekend 7-8 mai 2022: Două zile de coşmar pentru aceste zodii

[Sursa foto: PixaBay]

Vărsător

Weekend-ul acesta pentru vărsători va fi unul de bun augur. Nativii au parte de investiții și de capital pe măsură. Totodată, Vărsătorii au o mare poftă de socializare, fapt pentru care vor comunica și vor fi deschiși cu cei din jur.

Pești

Nativii Pești caută soluții la probleme și încearcă să nu se afunde în supărări. Aceștia au nevoie de oamenii dragi alături și de multe ieșiri în natură. Totodată, creativitatea Peștilor din următoarele zile le va aduce acestora oportunități în viața profesională.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si