Horoscop luna mai 2022.  Descoperă horoscopul pentru luna mai 2022! Care sunt zodiile favorizate de astre în această lună?

Horoscop luna mai 2022 pentru toate zodiile

Iată horoscopul lunii mai 2022 pentru toate semnele zodiacale!

Berbec

În mai, berbecii vor avea dorința de a cunoaște oameni noi și de a împărtăși cu aceștia momente unice.

Prin urmare, luna aceasta este de preferat și vă puteți aștepta la noi experiențe. Puteți aștepta cu nerăbdare să întâlniți o mulțime de oameni noi din culturi diferite, care vă vor aduce o pace sufletească și o nouă viziune asupra lumii în viața ta. Cum se spune, cele mai bune lucruri sunt cele neplanificate, iar această perioadă încurajează direct deciziile spontane. Prin urmare, profitați la maximum de ea și încercați să faceți ceea ce vă dictează intuiția în această perioadă; puteți trăi experiențe unice, ceva de neimaginat.

Taur

Luna mai trezește în Taur, o dorință imensă de iubire și contact fizic. În același timp, în această lună, s-ar putea să te confrunți cu o nevoie exagerată de a-ți controla și de a-ți însuși partenerul, ceea ce cu siguranță nu este de dorit și, dimpotrivă, ar putea duce la dezamăgiri. Așa că scăpați de tendințele acestea posesive, oferă-i partenerului spațiu și bucură-te de momentele petrecute împreună.

Citeste si: Zodia Berbec. Tot ce trebuie să ştii despre acest semn zodiacal: Perioadă, caracteristici şi personalitate

În această perioadă, se va trezi o nouă energie de viață, iar noi oportunități ți se vor deschide în dezvoltarea personală, așa că obține ce ți-ai propus și nu renunța la acest lucru.

Gemeni

Pentru tine, luna mai se va concentra în principal pe relațiile sentimental, dar și cu cei apropiați.

Vei găsi în sfârșit armonie, iar emoțiile tale se vor stabiliza. Treptat, capacitatea de a empatiza cu ceilalți și de a adapta comunicarea la sentimentele celorlalți va fi întărită. De aceea, vei putea să te întorci de partea ta pe cei care s-au distanțat de tine de ceva timp și vei găsi un numitor comun. În acest timp, Gemenii vor fi predispuși la dependențe, așa că ai grijă ce faci și să nu te lași copleșit.

Rac

Nativii zodiei rac se va confrunta în luna mai, cu probleme de relație care s-au acumulat de mult timp. Micile indicii pe care le-ați trecut cu vederea vor ieși la suprafață și se vor transforma în probleme mai grave ce trebuie analizate. Cu toate acestea, în acest timp, aceste lucruri vă vor obosi și veți fi mai reticenți. Dar nu este necesar să rezolvăm totul dintr-o dată; este important cel puțin să începeți schimbările pas cu pas. Dacă nu ai un partener, această perioadă nu va fi cea mai bună pentru stabilirea de noi relații. Puteți să o utilizați mai mult ca să-ți dai seama de visele și nevoile tale.

Leu

Leul, în luna mai va începe să se gândească la mai mult la familie. Acest lucru va fi însoțit de dorința de a aprofunda relația cu partenerul și copiii tăi.

Orice altceva în această perioadă va dispărea și te vei concentra doar pe familia ta și fericirea lor. Acest lucru vă va face partenerul să fie perfect. Dacă încă nu ai o familie, luna aceasta este momentul perfect pentru întâlniri și să vă faceți cunoscut. Prin urmare, profitați de această oportunitate, mergeți printre oameni, deschideți-vă la experiențe noi și fiți voi înșivă, vă așteaptă momente plăcute. Horoscopul indică faptul că s-ar putea întâmpla ceva care să vă schimbe viața. Va fi o lună a dragostei; este posibil să primiți vești minunate despre căsătoria sau sarcina cuiva. 

Fecioară

Va fi o plină de provocări și emoții pentru Fecioară. Mai ales în domeniul carierei, există multe obstacole pe care va trebui să le depășiți. Nu va fi ușor, dar te vei descurca. Cu răbdarea ta, pe care cu siguranță o posezi, poți face multe și, în plus, vei câștiga o experiență valoroasă pe care o poți folosi mai târziu la locul de muncă. Dar într-o relație, te vei lupta cu teama de sinceritate, care poate se poate întoarce ca un bumerang împotriva ta mai târziu. Dacă există ceva ce nu vă place, spuneți acum și nu așteptați nimic.

Balanță

Această lună va aduce zodiei Balanță, dragoste și pasiune în viață. Dacă esti într-o relație, te poți aștepta să se reaprindă scânteia. Veți simți că sunteți proaspăt îndrăgostiți și veți tânji din nou unul după celălalt. Lasă această energie minunată să curgă și acționează. Încearcă să rezervi un sejur la un hotel dintr-o stațiune doar pentru voi doi și nu lăsați nimic să vă deranjeze. Dacă ești singur, te așteaptă o perioadă plină de flirt și nopți nedormite. Carisma ta va străluci de departe și vei fermeca aproape pe oricine doar zâmbindu-i. Veți avea parte de prosperitate în toate aspectele vieții, datorită lui Venus.

Scorpion

Pentru scorpion, luna mai va fi plină de iubire și emoții intense. Ai putea folosi această perioadă frumoasă pentru a merge cu cei dragi într-o vacanță, pentru că este o ocazie unică de a petrece momente frumoase împreună. Dacă nu ai un partener, ai o șansă mare de a întâlni persoana potrivită pentru tine în această lună. Nu vor exista probleme de rezolvat în luna mai și te vei putea bucura exclusiv de momentul prezent. Din acest motiv, vei radia multă energie pozitivă, iar cei din jur vor fi uimiți de ea.   

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Zodiile care au noroc la bani în 2022

Săgetător

Va fi o lună a dezvoltării personale pentru acești nativi. Săgetătorii își vor ascuți toate simțurile, ceea ce îi va ajuta să se orienteze în toate aspectele vieții lor, mai ales în relații. Vei fi deschis la informații și experiențe noi. Cu toate acestea, este posibil să pari un pic prea sensibil în anumite situații, ceea ce ar putea să îți îndepărteze partenerul. Cea mai bună alegere pentru tine este să dai frâu liber emoțiilor și să le observi cu atenție, iar apoi să tragi o concluzie. Acest lucru te poate ajuta să progresezi în viață. În această perioadă, îți vei organiza prioritățile și obiectivele și le vei respecta.

Capricorn

Această lună va evidenția stima de sine și ambițiile puternice ale Capricornilor. Vei reuși să faci tot ceea ce ți-ai propus și nimic nu te va împiedica. Îți va plăcea să fii în centrul atenției, nu-ți va păsa dacă oamenii vorbesc frumos sau nu despre tine, ci vei dori doar să fii subiectul conversațiilor lor.

Citeste si: Mercur retrograd în 2022. Patru hop-uri importante: Zodiile care vor avea de trecut teste grele

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Comportamentul egocentric va provoca o ceartă cu prietenul tău apropiat și vei regreta asta mai târziu. Cel mai bun lucru pe care îl poți face în această lună este să te închizi în bula ta și să te concentrezi doar pe obiectivele tale. Va fi bine să adaugi niște exerciții fizice în agendă; corpul tău îți va mulțumi mai târziu. 

Vărsător

Luna mai s-ar putea să stârnească unele confuzii și conflicte în Vărsător. Vei ajunge la o răscruce de drumuri în viața ta privată și nu vei știi încotro s-o apuci. Viața sentimentală te va tulbura cel mai mult. Vei începe să te întrebi dacă partenerul tău este cel potrivit, iar amintirile vechii tale iubiri vor începe să apară și vei începe să îi compari pe cei doi. Ar trebui să încerci să găsești un echilibru interior și să te deconectezi pentru o vreme. O plimbare în pădure, aerul curat și puțină mișcare îți vor face bine. De asemenea, te vei simți reîncărcat atunci când vei fi cu alte persoane, așa că invită-ți unul dintre prieteni la un pahar de vin și simțiți-vă bine împreună. 

Pești

În luna mai, vei simți multă iubire în interiorul tău. În această perioadă, va fi scoasă la iveală multă tandrețe și afecțiune, pe care le vei răspândi în jur. Această lună este ideală pentru a cunoaște oameni noi și pentru a îți consolida relațiile actuale. Datorită farmecului tău natural, vei atrage atenția celorlalți, care se vor simți în siguranță alături de tine. De asemenea, ai o capacitate uimitoare de compasiune, așa că vei fi un sprijin pentru toți cei care vor avea nevoie. Ajutându-i pe ceilalți te vei simți împlinit și, de asemenea, te va ajuta să-ți ordonezi gândurile. Poate că veți ajunge la niște concluzii în ceea ce privește relația cu partenerul. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si