Horoscop săptămânal 4 - 10 aprilie 2022. Noroc pe toate planurile pentru unele zodii. Surprize neașteptate

Citește horoscopul săptămânal 4 - 10 aprilie 2022 și află predicțiile astrele. Vezi horoscopul complet pentru toate cele 12 zodii: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Author: Alina Raducu vineri 01 aprilie 2022 , 15:07

Horoscop săptămânal 4 - 10 aprilie 2022. Noroc pe toate planurile pentru unele zodii. Surprize neașteptate

Horoscop săptămânal 4 - 10 aprilie 2022. Noroc pe toate planurile pentru unele zodii. Surprize neașteptate

[Sursa foto: PixaBay]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Horoscop saptămânal  pentru perioada 4 -10 aprilie 2022. Descoperă ce ți-au pregătit astrele pentru următoarea perioadă și vezi ce te așteaptă în dragoste, sănătate, carieră sau în sectorul banilor!  

Horoscop săptămânal 4- 10 aprilie 2022 pentru toate zodiile

Iată  săptămânal perioada 4- 10 aprilie 2022   pentru toate semnele zodiacale!

Berbec

În această săptămână, berbecii vor purta anumite discuții importante cu cei din anturajul lor. De asemenea, se conturează oportunități de a-ți îmbunătăți mentalitatea, comunicarea și relațiile cu cei din jur. De asemenea, sunt șanse favorabile pentru a planifica excursii, vizite sau studii personale și profesionale.

Calitățile îți vor fi evidențiate și apreciate, ca de altfel și ideile pe care le prezinți cu emfază. Însă, dozează-ți debitul verbal și alege cu grijă vorbele. A doua parte a săptămânii este favorabilă dialogurilor familiale. Activități comune cu cei dragi. 

Taur

Începi săptămâna în forță, dornic de a muta munții din loc. Atenția îți va fi atrasă de segmentul financiar, care va cunoaște modificări benefice. În primele zile ale săptămânii se pare că vei primi anumite sume bani, salariul o primă, cadouri sau diverse favoruri și recompense dinspre locul de muncă. Se deschide o nouă etapă de câștig din activitatea profesională. Evită cheltuielile și chibzuiește atent fiecare achiziție! Spre finalul săptmânii se conturează călătorii pe distanțe scurte și dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat. Activități domestice importante.

Gemeni

O săptămână favorabilă pentru zodia gemeni, întrucât se conturează posibilități deosebite de a te dezvolta din toate punctele de vedere. Sunt momente favorabile transformării personale și trasării unor planuri de viață cu totul noi. Beneficiezi de o susținere astrală deosebită, astfel că folosește tot ce ți se oferă. Renunță la obiceiuri toxice, la idei și planuri neproductive.

Citeste si: Horoscop aprilie 2022: Zodiile care au parte de o lună de vis

Mulți vor dori să afle secretul bunei tale dipoziții, însă îți va fi greu să explici ceea ce trăiești. Spre sfârșitul săptămânii apar îmbunătățiri financiare, aspect care te va încânta. Discuții și întâlniri cu persoanele din anturajul apropiat, însă fii prudent.

Horoscop săptămânal 4 - 10 aprilie 2022. Noroc pe toate planurile pentru unele zodii. Surprize neașteptate

Horoscop săptămânal 4 - 10 aprilie 2022. Noroc pe toate planurile pentru unele zodii. Surprize neașteptate

[Sursa foto: PixaBay]

Rac

Partea ta emoțională va fi la cote maxime în această săptămână și faci totul în așa fel încât să treci neobservat. Contextul astral din aceste zile îți aduce deschideri mentale deosebite, viziuni premonitorii ale evenimentelor în care ești implicat sau vei fi cumva, în unele viitoare. Rezervă momente numai pentru tine și scrie totul într-un jurnal. Îți va fi de mare folos la momentul potrivit. Sănătatea este vulnerabilă, de aceea dozează-ți eforturile și odihnește-te mai mult. La sfârșitul săptămânii te vei simți excelent, implicându-te în tot felul de activități.

Leu

Relațiile cu cu cei din jur capăta mai multă strălucire, fiind influențate de razele astrale favorabile din aceste zile. Sunt momente excelente în care vei observa foarte clar cine îți este loial și cine stă pe lângă tine doar pentru interese personale. A doua parte a săptămânii aduce stări de spirit fluctuante, dorință de interiorizare și accentuarea unor probleme de sănătate mai vechi sau mai noi. Odihnește-te, ia în serios semnalale și nevoile organismului, dar urmează și sfaturile specialiștilor în sănătate. Sunt favorizate dialogurile tăinuite cu cei dragi. Finalul săptămânii îți aduce energie și spor în ceea ce vei face.

Fecioară

În această săptămână, segmentul profesional și imaginea ta vor fi foarte importante în ochii celor din jur. Astfel, se conturează schimbări în cadrul colectivului de lucru în care activezi, discuții cu șefii și autoritățile, responsabilități profesionale noi. Deocamdată, lucrurile se petrec în umbră, astfel că este puțin probabil să înțelegi, pe deplin, însemnătatea celor petrecute.

Citeste si: Venus intră în Pești începând cu 5 aprilie 2022. Cum sunt afectate zodiile de acest tranzit al planetei iubirii

A doua parte a săptămânii îți aduce în preajmă noi prietenii. Distracții, aventuri, planuri de vacanță, dar și discuții importante pe marginea unor proiecte profesionale ce se întrezăresc la orizont alături de prieteni. Odihnește-te și respectă o dietă de sezon!

Horoscop săptămânal 4 - 10 aprilie 2022. Noroc pe toate planurile pentru unele zodii. Surprize neașteptate

Horoscop săptămânal 4 - 10 aprilie 2022. Noroc pe toate planurile pentru unele zodii. Surprize neașteptate

[Sursa foto: PixaBay]

Balanță

În aceatsă săptămână, reușești să-ți faci ordine în gânduri. Spiritualitatea capătă noi valențe pentru tine, deoarece ești influențat de raze astrale benefice. Sunt zile bune pentru a-ți redefini concepțiile despre lume și viață, pentru a te apropia de cele sfinte și pentru a-ți trasa planuri noi. Vor fi favorizate de acum încolo și călătoriile îndepărtate și studiile pe termen lung, însă deocamdată este vorba despre planuri în acest sens. A doua parte a săptămânii îți aduce multă forfotă socio-profesională. Senzația că te afli pe o scenă și multă lume te privește și ascultă va fi la cote mari. Prudența și sinceritatea îți sunt cei mai buni aliați.

Scorpion

O săptămână benefică în segmentul financiar, mai ales pe situația banilor și bunurilor comune cu alții. Apar șanse deosebite de a analiza obiectiv acest segment de viață și activitate. Sunt posibile câștiguri de la și prin alții, lămuriri și rezolvări financiare surprinzătoare, dar și aflarea unor detalii bine ascunse mai demult. Începând de Joi și până la finele săptămânii este rost de planuri de călătorie, dialoguri cu persoane aflate în străinătate, însă te poți gândi și la abordarea unor studii personale sau profesionale. Apare trendința de a socializa mai mult decât de obicei, însă fii prudent. Și mediul on-line este la fel de bun deocamdată.

Săgetător

O săptămână importantă în plan relațional pentru săgetători, deoarece vin spre ei noi oportunități de colaborare sau de implicarea într-o relație matrimonială oficială. Orice relație partenerială se va reconfigura, bine fiind să-ți stabilești termenii și condițiile în care vrei să se desfășoare de acum încolo toate acestea. Influențele astrale din aceste zile te ajută să pui ordine și disciplină în activitățile și proiectele comune cu ceilalți. Evită exagerările și așteptările prea mari de la alții!

Citeste si: Luna Plină aprilie 2022: Cum suntem afectaţi de acest fenomen?

Spre sfârșitul săptămânii apar preocupări legate de achitarea datoriilor. Sunt zile bune pentru a relaționa cu instituțiile financiare. Discuții erudite și călătorii de tot felul, chiar și la nivel imaginar.

Horoscop săptămânal 4 - 10 aprilie 2022. Noroc pe toate planurile pentru unele zodii. Surprize neașteptate

Horoscop săptămânal 4 - 10 aprilie 2022. Noroc pe toate planurile pentru unele zodii. Surprize neașteptate

[Sursa foto: PixaBay]

Capricorn

Te așteaptă schimbări majore în plan profesional, respectiv la locul de muncă. Apar posibilități deosebite de avansare profesională sau de găsire a unui alt loc de muncă. Deocamdată vin informații, au loc discuții, dar concretizarea va apărea ceva mai târziu. În a doua parte a săptămânii, se vor evidenția relațiile parteneriale, atât cea cu partenerul de viață, cât și cea cu partenerii de afaceri sau colaboratorii. Evită să vorbești prea mult despre tine și planurile tale de viitor! Unii plănuiesc în taină să profite de pe urma ta. Cheltuieli comune cu alții, achitarea facturilor și datoriilor de orice fel.

Vărsător

Vărsătorii stau foarte bine la capitolul amoros. Se întrezăresc noutăți fie într-o relație sentimentală veche, fie se conturează una nouă, cu mari șanse de a se desfășura pe termen lung. Conjuncturile astrale din aceaste zile îți vor spori creativitatea, reușind să-i uimești pe cei dragi cu ideile tale strălucite. Distracții și aventuri la cote mari.

Citeste si: Zodia Berbec. Tot ce trebuie să ştii despre acest semn zodiacal: Perioadă, caracteristici şi personalitate

Fii prudent și păstrează măsura în toate! A doua parte a săptămânii evidențiază activitatea profesională și sănătatea. Vei avea mult de lucru, bine fiind să-ți dozezi eforturile corespunzător. Chestiuni parteneriale delicate.

Pești

Evenimentele principale ale săptămânii se află în planul personal, familial și domestic. Sunt șanse deosebite pentru îmbunătățirea relațiilor cu membrii familiei, dar și pentru schimbări importante în spațiul locativ. Ține cont și de sfaturile sau nevoile celor dragi. Sprijinul lor contează și reprezintă fundamentul a tot ce dorești să realizezi în viitor. A doua parte a săptămânii te îmbie la distracții, aventuri și implicare în relații amoroase. Prudență, discernământ și măsură în toate! Sănătatea devine vulnerabilă pe întregul organism. Odihnește-te și respectă o dietă!

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si