Horoscop săptămânal 1 august- 7 august 2022. Descoperă ce ți-au pregătit astrele pentru următoarea perioadă și vezi ce te așteaptă în dragoste, sănătate, carieră sau în sectorul banilor!  

Horoscop săptămânal 1 august- 7 august 2022 pentru toate zodiile

Iată horoscopul săptămânal 1 august- 7 august 2022  pentru toate semnele zodiacale!

Începutul lunii august 2021 este un moment special pentru a vă activa relațiile cu persoane apropiate: prieteni, familie, vecini, frați.

Este cea mai bună perioadă pentru a putea face excursii mici sau întâlniri mici pentru a sărbători ceva special.

Ar trebui să terminați multe probleme în așteptare pe care le-ați lăsat neterminate de ceva timp, în principal legate de economie, sănătate și muncă. Ar trebui să obțineți mai multă stabilitate.

Berbec

Pentru Berbeci prima săptămână din august este benefică pentru relațiile de dragoste. Influențele astrale sunt favorabile pentru mai ales pentru noi începuturi. Aveți sprijinul contactelor sociale și a membrilor familiei.

Chiar dacă depui toate eforturile, nu reușești să faci multe progrese în carieră. Influențele planetare vă vor împiedica să realizați ceva semnificativ în timpul lunii, inclusiv în această săptămână 1- 7 august, 2021.

Taur

Pentru tauri relațiile de dragoste vor fi favorabile în prima săptămână a lunii august.

După o vreme vor exista și câteva situații mai dificile privind relațiile amoroase. Timpul liber poate fi folosit pentru servicii sociale și activități caritabile. Vor fi condiții dificile pentru activități de afaceri. 

Taurul ar trebui să uite de noile proiecte deocamdată. Investițiile nu vor fi profitabile în această perioadă.

Citeste si: Jupiter retrograd în Berbec, începând cu 28 iulie 2022. Cum vor fi influențate zodiile de acest aspect astrologic

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Horoscop săptămânal 1 august - 7 august 2022. Zodiile care încep un nou capitol în viața sentimentală

Horoscop săptămânal 1 august - 7 august 2022. Zodiile care încep un nou capitol în viața sentimentală

[Sursa foto: PixaBay]

Gemeni

Săptămâna 1- 7 august va fi plină de romantism și dorință pentru Gemeni. Este timpul să vă bucuraţi petrecând și socializând. Aveți cooperarea celor din jur în toate aceste activități.

Veți avea entuziasmul și vor exista o serie de oportunități. Prima săptămână din august 2021 prezice o lună excelentă pentru toate tipurile de afaceri.

Rac

Racul ar trebui să aibă grijă cât cheltuie în această perioadă. Vor exista multe provocări care așteaptă să se întâmple. Va exista destul de multă pasiune în uniune și oportunități bune pentru relații noi. Familia vă va sprijini activitățile și vor primi respectul cuvenit.

Leu

Nativii leu vor fi deranjați de anumite întâmplări, și ar trebui să fie mai flexibili și să se adapteze la schimbările care urmează. Nu ar trebui să permiteți ca relațiile să fie deranjate de comportamentul tău nesăbuit.

Prima săptămână din august nu este propice pentru activitățile de afaceri.

Influențele planetare nu încurajează niciun optimism. Ar trebui să fii sincer cu cei dragi și să-ți împărtășești sentimentele. Vor exista oportunități de a vă face o relație.

Citeste si: Luna nouă în zodia Leu pe 28 Iulie 2022. Cum impactează zodiile acest aspect astrologic

Horoscop săptămânal 1 august - 7 august 2022. Zodiile care încep un nou capitol în viața sentimentală

Horoscop săptămânal 1 august - 7 august 2022. Zodiile care încep un nou capitol în viața sentimentală

[Sursa foto: PixaBay]

Fecioară

Veștile nu sunt așa bune în prima săptămână a lunii august pentru nativii zodiei Fecioară. Relația cu colegii și seniori nu este propice pentru atingerea obiectivelor dvs. profesionale. Săptămâna 2-8 august nu este de bun augur progresul financiar. Compatibilitatea Fecioarei va vedea transformări majore în relațiile lor de dragoste.

Balanţă

Vei avea succes în relațiile de dragoste cu magnetismul tău și experiențele tale anterioare. Săptămâna aceasta indică o lună extrem de benefică pentru avansarea în carieră.  Astrele sunt extrem de favorabile pentru începerea de noi afaceri de către oamenii de afaceri. Investițiile vor fi foarte benefice în această perioadă.

Citeste si: Veste importantă pentru femei! Cine sunt pensionarele care trebuie să se prezinte la casele teritoriale de pensii- kfetele.ro

Citeste si: Regele Charles, acuzat de genocid de o senatoare indigenă în timpul vizitei oficiale în Australia: „Ne-aţi distrus pământul”- radioimpuls.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu vedeta care a decis să „păstreze tumoarea” după ce a aflat că are cancer. A refuzat operația- antena3.ro

Citeste si: Lună Nouă august 2022: Un nou început pentru aceste zodii!

Scorpion

Aspectele planetare sunt buna și puteți rezolva toate problemele prin discuții. Iubirea va fi armonioasă și aveți sprijinul complet al persoanei dragi. Puteți conta pe sprijinul asociaților și persoanelor în vârstă. Pot exista câteva conflicte în relații. Ar trebui să rezolvi problemele pe cale amiabilă!

Săgetător

Relațiile de dragoste ale nativilor Săgetător vor fi pașnice și vor progresa cu viteză normală. Horoscopul din această săptămână indică faptul că trebuie să faceți câteva compromisuri pentru a vă face viața mai plăcută. Influențele astrale vor fi mai bune după prima săptămână a lunii.

Citeste si: Horoscop august 2022 pentru toate zodiile: Ziua care ne dă bătăi de cap

Horoscop săptămânal 1 august - 7 august 2022. Zodiile care încep un nou capitol în viața sentimentală

Horoscop săptămânal 1 august - 7 august 2022. Zodiile care încep un nou capitol în viața sentimentală

[Sursa foto: PixaBay]

Capricorn

Aspectele astrale nu sunt avantajoase și acest lucru nu va ajuta la noile proiecte ale oamenilor de afaceri. Investițiile nu vor da rezultate bune. Trebuie să fiți puternici și hotărâți în timp ce vă confruntați cu situații conflictuale. Nu vă fie teamă să căutați ceea ce doriți!

Vărsător

Vărsătorii vor fi extrem de naturali alături de partenerii lor. Vă puteți aștepta la o mulțime de momente de entuziasm. S-ar putea să cauți ajutor de la prietenii tăi în momente de dificultate. Aceştia vă vor ajuta să depășiți provocările!

Peşti

Relații confirmate și va exista o fericire generală. Trebuie să fii curajos și să încerci să rezolvi toate punctele ignorate din relațiile tale. Alți oameni tind să fie invidioși pe fericirea ta în relații. Planetele nu sunt în poziții favorabile și acest lucru va crea probleme la locul de muncă. Veți lucra foarte mult, însă fără recompense prea mari. 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si