Horoscop săptămânal 18-24 aprilie. Este o săptămână bogată în evenimente, care pot schimba multe planuri. Astrologii scot în evidență că Scorpionii și Gemenii se eliberează de anumite frici, iar Capricornii pot cunoaște o persoană specială. 

Iată horoscopul săptămânii  18-24 aprilie 2022!

Berbec

Oportunitățile financiare abundă, dar asta nu este tot. Există puțin timp și pentru romantism.

Primești niște bani neașteptați. Poate nu este o sumă mare, dar este suficientă pentru a vedea în ea un semn despre o sursă de venit pe termen lung.

Citeste si: Marte intră în Pești începând cu 14 aprilie 2022. Cum sunt influențate zodiile

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Evită însă să iei decizii pripite. Cheltuielile excesive îți consumă energia și banii din buzunar. Ai noroc și în dragoste, unde un jar mocnit ia foc brusc. Trebuie doar să-ți faci timp pentru întâlnire.

Taur

Firea pragmatică te privează de multe lucruri frumoase. Chiar și colegii de la birou au constatat acest lucru. Oportunitățile de dezvoltare personală sunt la putere în această săptămână.

În anumite contexte nu reușești să îți dai seama de ceea ce este cu adevărat important. Te lași absorbită de detaliile cele mai evidente și omiți esențialul.

Gemeni

Schimbarea este un lucru benefic pentru tine şi reuşesti mereu să te adaptezi la contextele în care te afli. Prezenţa lui Marte în zodia ta are o influenţă evidentă deoarece eşti foarte ambiţioasă şi te laşi condusă de ceea ce simţi indiferent de riscurile pe care este posibil să ţi le asumi.

Această săptămână este foarte importantă pentru tine din punct de vedere familial.

Rac

Întâlnești oameni interesanți care vor să te cunoască. Cercul tău de prieteni poate deveni mult mai mare. S-ar putea să te alături unei organizații de oameni cu gânduri similare. Sau poate mergi la biserică și mergi apoi la înghețată. O persoană te invită la cină. Acesta este un moment minunat pentru a-ți găsi grupul de care ai nevoie. În zilele noastre este necesar un anumit nivel de cunoștințe tehnice pentru a te descurca. Dacă aceasta este o zonă în care ai rămas în urmă, este timpul să recuperezi  puțin. Poate mergi la un curs despre cum să te descurci online, să te ferești de virușii informatici sau chiar să înveți un program de editare. 

Leu

Ești încrezătoare în viitorul tău profesional, eşti sigură de ceea ce îţi doreşti şi mai mult decât atât, această dispoziţie pozitivă pe care o resimţi te ajută foarte mult în tot ceea ce faci. Atunci când vine vorba de achiziţiile pe care le faci, încearcă să fii mai calculată. Ai nevoie de bani în perioada care urmează şi pentru vacanţa pe care o plănuieşti.

Fecioară

Fecioarele trec printr-o perioadă bună, mai ales la locul de muncă sau la studii. S-ar putea să iasă în evidență chiar de la început de săptămână datorită unor cuvinte sau acțiuni. Astrologii menționează că mai sunt unii oamenii născuți sub acest semn zodiacal care pot pleca în vacanță, călătorii sau diferite excursii în locuri frumoase.

Stelele mai arată că în a doua parte a săptămânii, unii oamenii pot să își găsească a doua jumătate.

În această săptămână, Fecioarele ar fi bine să facă mai multe analize medicale. Este foarte important să nu neglijați simptomele organismului, deoarece bolile apărute acum și neglijate, capătă mare complexitate în timp.

Balanță

În această săptămână, Balanțele caută un echilibru dintre viața personal și profesională, deoarece apar foarte multe lucru de făcut la serviciu, dar în același timp vrea să petreacă timp și cu cei dragi. De asemenea, în a doua jumătate a săptămânii, unele persoane se pot îndrăgosti într-o persoană care nu-i observă.

Citeste si: Lună plină în Balanță pe 16 aprilie 2022. Cum vor fi influenţate zodiile? Vin veşti bune!

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Astrologii spun că vor primi mai multe apeluri și mesaje în legătură cu o achiziție sau poate chiar Balanțele vor vinde ceva.

Scorpion

Întâlnirile interesante cu oamenii îți aduc multe oportunități. Cunoști o persoană de la care nu poți să-ți iei gândul. Probabil și ea simte la fel pentru tine. Poate  proveni dintr-un mediu diferit și aveți astfel o mulțime de lucruri de povestit. Astfel puteți deveni prieteni sau chiar iubiți. O cunoștință sau un partener de afaceri îți propune să faci ceva în afara zonei tale de confort, dar este de fapt destul de benefic. Poate  te sfătuiește să trimiți un CV la un alt loc de muncă sau să te înscri pentru o prelegere, ori chiar să lansezi un site. Cineva te provoacă  spre succes.

Săgetător

Săgetătorii se eliberează de anumite frici în a doua jumătate a săptămânii și își dau seama că nu mai pot să își pună viața pe pauză. Este o perioadă mai ciudată din viața lor, fiindcă multe lucruri nu merg așa cum le planifică. Iar la locul de muncă sau la studii, superiorii vor avea mai multe cerințe, deoarece este o perioadă mai tensionată și plină de responsabilități noi. Pe plan personal, s-ar putea ca Săgetătorii să regrete pentru ceva.

Capricorn

Capricornii pot cunoaște o persoană special în această săptămână și care poate să-i schimbe mai multe principii. Poziția planetelor arată că este o perioadă dificilă din mai multe puncte de vedere, dar extrem de productivă. Astrologii nu exclude că Capricornii pot primi mai multe propuneri legate de bani și are toate șansele să își schimbe situația financiară, mai ales dacă se implică în câteva proiecte sau colaborări.

Vărsător

Când vorbești, alții te ascultă. Este posibil să se schimbe ceva acasă. Este posibil să te fi mutat recent și să despachetezi. S-ar putea să faci niște renovări, iar acum tot ce era în bucătărie se află în sufragerie și nu poți găsi acea pungă de boabe de cafea când ai nevoie. Aceasta este o zi bună pentru a lua în considerare planuri, schițe. Dai peste o piesă grozavă de mobilier vintage sau ceva de atârnat pe pereți, care este sculptural și din metal. Poate că amenajezi o cameră de meditație cu perne mari, o statuie a lui Quan Yin sau a altor maeștri spirituali și un castron tibetan pentru a curăța energia cu sunet.

Pești

În această săptămână, Peștii încearcă să repare o relație cu o persoană sau să construiască o nouă relație cu un om, pe care îl simpatizează. În prima jumătate a săptămânii, poate avea noroc și la bani, deoarece la locul de muncă sau în cadrul unui proiect îi apar noi propuneri interesante, care îi poate aduce sume mari de bani în viitor. De asemenea, poate conștientiza că are o mare problemă, care trebuie corectată cât mai repede posibil.

Citeste si: Horoscop 17 aprilie 2022. Cea mai norocoasă zi pentru trei zodii. Vești extrem de bune


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si