Iată horoscopul săptămânal pentru 30- 5 septembrie 2021.  Gemenii si fecioarele au parte de vesti foarte bune in aceasta saptamana. Pe cand unele zodii au parte de o saptamana plina de provocari atat in plan personal cat si in cel profesional.

Horoscopul săptămânal 30 august- 5 septembrie pentru toate zodiile

Berbec

În această săptămână berbecii muncesc foarte mult pentru a-și îndeplini visele din copilărie.

Sunt productivi și îndrăzneți în prima partea săptămânii. Nu se opresc, chiar dacă întâlnesc câteva obstacole. Astrologii mai adaugă că acest nativ are noroc și la bani, în special în a doua jumătatea săptămânii, când va fi nevoit să ia o decizie extrem de importantă legată de un proiect sau chiar locul de muncă.

Atrele arată că berbecii nu vor avea probleme grave de sănătate în această săptămână, dar este foarte important să fie mai atenți atunci când fac sport sau unele activități care necesită efort fizic.

Taur

Taurii primesc multe surprize în această perioadă și toate sunt legate de viața lor personală. Astrele menționează că este o săptămână cu multe momente de neuitat alături de oamenii apropiați. Stelele mai arată că taurii pot obține și o sumă de bani în urma unui proiect sau eveniment important. Iar la locul de muncă apar schimbări, care o să-i placă și poate chiar o să aibă mai mult timp liber.

Gemeni

Gemenii primesc vești bune pentru în plan financiar. Chiar de la început de săptămână reușește să rezolve o problemă legată de o sumă de bani și chiar să obțină niște venituri suplimentare. Iar la mijloc de săptămână se axează pe o persoană și încearcă să o cunoască mai bine. De asemenea, mai poate planifica un eveniment sau o călătorie importantă din viața lor.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Horoscop 31 august 2021. Ultima zi de vară vine cu vești bune pentru trei zodii

Rac

Racii trec printr-o săptămână plină de provocări la locul de muncă. Lucrurile nu merg deloc bine, în legătură cu niște oamenii cu care colaborează sau cu care trebuie să aibă niște înțelegeri. Din fericire, la final de săptămână racii își dau seama care este adevărata problemă. Poziția planetelor mai arată că în această perioadă racii pot fi observați de o persoană important și poate primi chiar o propunere interesantă.

Leu

Leii vor trece printr-o săptămână plină de provocări în special pe plan personal, unde multe lucruri se schimbă foarte spontan. Din fericire, găsesc puteri să refuze la unele lucruri, chiar dacă îi este atât de dificil. De asemenea, în a doua partea săptămânii leii se folosesc de o oportunitate bună de a se scoate în evidență și a arăta lumii abilitățile sale acumulate pe parcursul anilor.

Fecioara

Fecioarele au noroc la dragoste în această perioadă. Astrologii spun că nativii care deja au un partener de viață, pot trece prin niște clipe extrem de frumoase alături de alesul inimii sale. Iar cei care sunt singuri, pot cunoaște o persoană care are foarte multe lucruri în comun cu ei, în cadrul unui eveniment sau întâlnire. De asemenea, la final de săptămână fecioarele pot să să se evidențieze cu câteva idei.

Horoscop saptămânal 30 august - 5 septembrie 2021. Vești extrem de bune pentru trei zodii
Horoscop saptămânal 30 august - 5 septembrie 2021. Vești extrem de bune pentru trei zodii[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Mercur in Balanta incepand cu 30 august 2021. Vezi cum te afecteaza acest tranzit al planetei comunicarii

Balanta

Balanțele amână multe lucruri în această săptămână, din cauza unor oamenii sau din cauza sănătății. Este o săptămână în care se va concentra pe problemele legate de familie și nu vor avea timp suficient pentru propriile nevoi sau probleme. În a doua jumătatea săptămânii lucrurile se limpezesc și chiar pun capăt unei responsabilități, care nu-i aduce nici plăcere și nici banii de care are nevoie.

Scorpion

Scorpionii au motive să se bucure, fiindcă obțin ce își doresc în această perioadă pe plan profesional. Scorpionii au suficiente argumente și motive de ce trebuie să fie el pe primul loc. În așa mod, în această perioadă scoate la iveală multe informații ascunse. În a doua partea săptămânii poate lua o decizie spontană de a pleca într-o excursie, călătorie sau vacanță cu niște persoane apropiate.

Sagetator

În această perioadă gândurile săgetătorilor zbor în altă parte. Nu se pot concentra și nici nu au chef de unele lucruri. În prima jumătatea săptămânii, fac mai multe drumuri pentru a stabili niște detalii și a dobândi informațiile necesare. Iar în a doua partea săptămânii, mai mult se odihnesc și amână câteva întâlniri sau evenimente, fiindcă nu au suficientă energie și motivație de a merge mai departe.

Capricorn

Astrologii menționează că în această săptămână capricornii au noroc la dragoste și au toate șansele să cucerească persoana pe care a pus ochii. În cazul nativilor singuri, stelele arată că sunt extrem de seducători și atrăgători. De asemenea, știu să vorbească și să scoată în evidență cele mai bune calități. Iar cei care deja fac parte dintr-un cuplu, poziția planetelor arată că pot să descopere ceva foarte interesant la partenerul de viață. Sau chiar va încerca să vă impresioneze printr-un gest.

Varsator

În prima partea săptămânii vărsătorii sunt extrem de nervoși și nemulțumiți din cauza unui lucru care se va întâmpla la locul de muncă sau acasă. Își vor găsi foarte greu liniștea sufletească și vor face câteva greșeli din cauza faptului că se grăbesc. Iar în a doua jumătatea săptămânii lucrurile se calmează și vărsătorii înțeleg unde au greșit. Acest nativ devine mai echilibrat emoțional și evită toate conflictele.

Horoscop saptămânal 30 august - 5 septembrie 2021. Vești extrem de bune pentru trei zodii
Horoscop saptămânal 30 august - 5 septembrie 2021. Vești extrem de bune pentru trei zodii[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citeste si: Când începe Anul Nou Chinezesc 2021?

Pesti

Peștii au parte de o perioadă relaxantă și lipsită de griji. Astrele scot în evidență faptul că peștii sunt niște norocoși și scapă rapid de unele responsabilități. De asemenea, partenerul de viață poate să-i aducă o noutate, care o să-i plancă foarte mult. Stelele mai arată că finalul săptămânii aduce zodiei peștii mai multe răspunsuri legate de un subiect important.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si