Horoscopul săptămânii 13- 19 martie 2023. Astrele recomandă tuturor nativilor să fie echilibrați în această săptămână. Pentru unii nativi, dorințele pot deveni realitate. După multă muncă, rezultatele bune nu vor înceta să apară!

Berbec

Berbecii simt nevoia de rafinare sufletească. Își doresc să viziteze galerii de artă, muzee, să vizioneze filme selecte sau să participe la seminarii spirituale. Trebuie să se ocupe în această săptămână mai mult de sufletul lor și să se organizeze cât mai bine.

Citește și: Horoscop aprilie 2023. Luna în care se schimbă multe destine

Finalul săptămânii este prielnic întâlnirilor cu prietenii. Există probabilitatea discuțiilor contradictorii, mai ales cu colegii de la locul de muncă. Este recomandat să fiți prudenți și să evitați orice conflict.

Taur

Horoscopul săptămânii 13 - 19 martie 2023. Care sunt zodiile norocoase

Horoscopul săptămânii 13 - 19 martie 2023. Care sunt zodiile norocoase

Cuvântul cheie al săptămânii este ,,financiar''. Sunt momente ideale pentru a achita facturi, taxe, impozite, datorii de orice fel. Aceștia au parte de susținere astrală pentru a rezolva orice problemă financiară pe care o au. Astrele recomandă să își controleze gândurile și comunicarea. 

Mijlocul săptămânii aduce vești legate de străinătate. Relațiile cu persoanele de acolo se pot degrada, dacă nu sunt întreținute. Sfârșitul de săptămână aduce mai multă relaxare. Veți ieși împreună cu prietenii la restaurant, la o petrecere, sau veți sta acasă împreună cu cei dragi. 

Gemeni

Pentru Gemeni, anumite dorințe pot deveni realitate în această săptămână. Se pot aștepta la câteva surprize din partea celor apropiați. Poate fi vorba chiar despre un avantaj profesional. Au șansa să se facă remarcați la locul de muncă și să primească foarte multe aprecieri de la persoane la care nu s-au așteptat. Este un moment în care vor avansa în carieră.

Rac

Horoscopul săptămânii 13 - 19 martie 2023. Care sunt zodiile norocoase

Horoscopul săptămânii 13 - 19 martie 2023. Care sunt zodiile norocoase

Astrele vor scoate la suprafață în această săptămână abilități pe care nici ei nu știau că le au. Pasiunile pe care le au, pot deveni oricând o afacere. Sectorul călătoriilor este și el activat în această săptămână. Apetitul vacanțelor va fi deschis. Dacă au visat să facă o călătorie într-o locație îndepărtată, iată că șansele să își atingă acest obiectiv este mare.

Leu

Leii trebuie să profite în această săptămână de energia pe care o au, pentru a ieși cât mai mult cu cei apropiați. Este o perioadă benefică să stabilească întâlniri cu ei și să se bucure de timpul petrecut împreună. În planul amoros, astrele rezervă clipe deosebite alături de partener. În cazul celor fără relație, pot întâlni pe cineva care va avea aceleași visuri ca și tine.

Fecioară

Pentru Fecioare, astrele aduc vești bune în sectorul profesional. Pot profita de acest moment pentru a plănui noi etape pe care să le urmeze în carieră. Trebuie să știe că nu este suficient să își pună o dorință, ci să dezvolte o strategie. Pot cunoaște o persoană specială, cu care să împartă aceeași viziune și să fie profund conectate. Cel mai probabil, cunosc deja acea persoană.

Balanță

Astrele vă sfătuiesc să vă apropiați mai mult de credință. Balanțele se vor bucura de un ajutor divin în această săptămână. Este o perioadă prielnică pentru a lăsa Universul să lucreze în favoarea ta. Pot găsi motivație să înceapă să aibă un stil de viață mult mai sănătos. Se pot înscrie la cursuri de nutriție, pot citi cărți despre diete, rețete sănătoase, sport. Acționează în direcția pe care ți-o dorești!

Scorpion

Horoscopul săptămânii 13 - 19 martie 2023. Care sunt zodiile norocoase

Horoscopul săptămânii 13 - 19 martie 2023. Care sunt zodiile norocoase

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Pentru Scorpioni, este o perioadă în care pot lămuri anumite aspecte ce țin de controlul emoțiilor. Anumite persoane din jur pot încerca să vă controleze viața. Este ocazia perfectă pentru a trasa anumite limite sănătoase și a nu mai lăsa pe nimeni să spună ce trebuie să faci.

Această săptămână este foarte creativă și vă dă ocazia să vă puneți în valoare talentul pe care îl aveți!

Săgetător

Pentru Săgetători, se anunță clipe deosebite în cuplu. Este un moment perfect pentru planuri romantice alături de partener. Cei care sunt singuri, au mari șanse să cunoască pe cineva în această săptămână, cu aceleași principii de viață și aspirații.

Pot exista mici conflicte la locul de muncă. Este de recomandat să îți păstrezi calmul și să nu recurgi la vorbe urâte!

Capricorn

Pentru nativii Capricorn, săptămâna aceasta este ideală deplasărilor pe distanțe scurte, dar care să vă scoată din rutină. Te poți aștepta la o invitație la munte. Orice ieșire este prielnică în acest moment. De asemenea, relațiile sunt bine aspectate în această săptămână. Comunicarea cu persoanele din jur se poate îmbunătăți și puteți avea dialoguri constructive.

Vărsător

Vărsătorii pot profita de această săptămână pentru a-și demonstra iubirea și admirația față de persoana iubită. Trebuie să se gândească cum își pot surprinde partenerul în cel mai frumos mod posibil. 

În ceea ce privește partea financiară, aceasta poate fi îmbunătățită dacă își vor schimba perspectiva asupra banilor și vor fi mai economi. Încercați să nu vă avântați în foarte multe cheltuieli inutile!

Pești

Horoscopul săptămânii 13 - 19 martie 2023. Care sunt zodiile norocoase

Horoscopul săptămânii 13 - 19 martie 2023. Care sunt zodiile norocoase

Peștii se vor apropia mai mult de familie în această săptămână. Poate fi vorba despre planificarea unei vacanțe împreună. 

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Aceștia vor avea ocazia să se facă remarcați în fața celor din jur. Este o perioadă benefică pentru lansarea unor noi proiecte prin care să îți faci cunoscute abilitățile de comunicare.

Peștii vor avea o putere de convingere foarte mare în această săptămână!

Citește și: VIDEO- Horoscopul săptămânii. O săptămână în care căutăm plăcere în dragoste


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si