Horoscopul zilei de 20 mai 2024. Un început de săptămână excelent! Astrele au rezervat o zi reușită din punct de vedere profesional, dar și sentimental pentru trei zodii.

Horoscopul complet pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești.

astre

Horoscopul zilei de 20 mai 2024

[Sursa foto: istockphotos]

Horoscopul zilei de 20 mai 2024

Berbec: Berbecii vor începe săptămâna cu dreptul.

Nativii se trezesc binedisupuși, cu forțe proaspete, după weekend-ul odihnitor pe care l-au avut. Odihna nativilor le dă un impuls pentru a munci cu spor. Implicarea Berbecilor va fi observată, iar astrele vă recomandă să aveți răbdare.

Taur: Taurii încep săptămâna într-un mod nu tocmai plăcut. Oboseala acumulată în ultimul timp, din dorința nativilor de a face mai multe lucruri în același timp începe să își spună cuvântul. Astrele vă recomandă să vă prioritizați acțiunile pentru a nu claca.

Gemeni: Gemenii încep ziua cu un telefon pe care îl așteptau de mult timp. După veștile primite, nativii par a se confrunta cu diferite dileme. Sentimentele Gemenilor vor fi contradictorii, însă nu pentru mult timp. Spre seară, totul va prinde un contur, iar nativii vor știi în ce direcție să se îndrepte.

Citește și: Horoscopul pentru iunie 2024: Prima lună de vară aduce oportunități importante pentru trei zodii. Ce ne spun astrele?

gemeni

Horoscopul zilei de 20 mai 2024, Gemeni

[Sursa foto: istockphotos]

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Rac: Racii vor avea zi relaxantă. Nativii au nevoie să petreacă timp de calitate alături de persoanele dragi. Spre seară, Racii își fac planuri pentru ei și se gândesc să iasă la o plimbare sau la o terasă. Astrele vă recomandă să vă acordați cel puțin la fel de multă atenție precum o faceți cu persoanele pe care le iubiți. 

Leu: Leii vor avea un început de săptămână grozav. Nativii găsesc oportunități de înaintare în carieră și se simt pregătiți de noi provocări. Ambițioși de fel, Leii vor primi feedback-uri pozitive din partea persoanelor importante. Astrele vă recomandă totuși să rămâneți ancorați în realitate.

Fecioară: Fecioarele încep săptămâna cu gândul la problemele nerezolvate, majoritatea financiare. Nativii se pare că sunt puși în nevoia de a face cheltuieli de mult amânate, dar necesare. Astrele vă recomandă să încercați să priviți partea bună a lucrurilor, pentru că totul se întâmplă cu un motiv.

Citește și: A cumpărat o boxă abandonată cu 410 dolari și a descoperit o comoară printre vechituri. "Toate cutiile erau pline"

fecioară

Horoscopul zilei de 20 mai 2024, Fecioară

[Sursa foto: istockphotos]

Balanță: Balanțele se gândesc serios să înceapă ceva nou. Nativii vor să se dezvolte și cum fiecare zi de luni aduce o nouă săptămână, Balanțele vor ceva diferit.

Se anunță un curs online de gătit sau de fitness. Astrele vă recomandă să nu amânați planurile pentru că ceva frumos în viața voastră.

Scorpion: Scorpionii încep ziua cu chef de muncă. Nativii așteaptă o promovare se pare și sunt ma hotărâți ca niciodată la locul de muncă. Spre seară, nativii vor ajunge să zâmbească larg când văd totul se așează la locul lui. Astrele vă recomandă să fiți precauți, pentru a nu ajunge totuși, la extenuare.

Săgetător: Săgetătorii se gândesc mai mult ca niciodată la viitor, asta rezumându-se la vancațe. Nativii se pun serios pe treabă și la început de săptămână încep să dea telefoane pentru a plănui totul în detaliu. Va fi o zi agitată pentru Săgetătorii, iar astrele vă recomandă să nu vă grăbiți, pentru că graba strică treaba.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Capricorn: Capricornii vor avea o zi satisfăcătoare pe toate planurile. La locul de muncă, nativii se vor face remarcați prin implicarea și istețimea de care dau dovadă, lucru care le va aduce beneficii. Pe plan personal, Capricornii vor fi suprinși de persoana iubită, într-un mod neașteptat. Astrele recomandă nativilor să fie sinceri și să reacționeze cum simt.

Citește și: Se dau vouchere de vacanță de 1.600 de lei. Cine sunt bugetarii care le primesc și în ce condiții

capricorn

Horoscopul zilei de 20 mai 2024, Capricorn

[Sursa foto: istockphotos]

Vărsător: Vărsătorii încep ziua cu dreptul, binedispuși. Se anunță o zi neașteptat de încărcată pentru nativi, care se înconjoară de un haos plăcut, exact pe gustul lor. Vărsătorii se pare că știu cum să gestioneze situația încât să își îndeplinească atribuțiile și să se și relaxeze. Astrele vă recomandă să nu fiți superificiali și să vă prioritizați lucrurile.

Pești: Peștii au parte de o zi confuză. Schimbările din ultimul timp le-au ridicat multe semne de întrebare nativilor, care nu știu ce să facă ca să le fie bine. Astrele vă recomandă să vă gândiți foarte bine înainte de a o lua o decizie, de care va depinde următoarea perioadă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si