Fenomenul astrologic de Lună Nouă setează energia de nou început și sub care plantăm semințele pentru ce va urma, spun experții în astrologie.

Citește și: Mercur iese din retrograd, dar intră planeta Pluto! Cele mai importante date astrologice din luna mai 2024

Taurul, gazda Lunii Noi, este semnul autonomiei și bunului simț. Luna Nouă în Taur ne va învăța să ne găsim acel tip de libertate personală care să ne permită să fim cine suntem fiecare în parte, o persoană cu propriile sale nevoi, dorințe, caracteristici.

Când Luna Nouă este în Taur, ideile și oportunitățile sunt nimic dacă nu sunt susținute de pași concreți pentru a le da viață.

Astrologii îți recomandă să faci orice îți propui fără grabă pentru că Taurul nu apreciază impulsivitatea și zorul.

"Încet dar sigur plantezi semințe noi. Evită lăcomia, posesivitatea, încăpățânarea. Investește în starea ta de bine, în iubire, în siguranță financiară și în binele pământului. Taurul este semn de pământ", spun experții citați de Sfatulparintilor.ro.

Sfaturi astrologice de Luna Nouă în Taur

  • Fii cât mai des aici și acum! Implică-te cu tot sufletul în proiectele prezente, uită ce a fost, lasă ce va fi.
  • Inventariază-ți resursele pe care le ai la dispoziție dar și ce cari după ține care îți încetinește eficientă. Este timpul să îți reajustezi locul în lumea fizică.
  • Inventariază-ți situația financiară (venituri, cheltuieli) și propune-ți un nou start care să îți aducă mai multă abundență.
  • Ascultă-ți corpul: ești confortabil în el? ce poți face pentru a aduce o experiență mai plăcută corpului tău prin cele cinci simțuri?
  • Taurul răspunde de zona gâtului, deci alege conștient să îți rostești adevărul. Vorbește, scoate acele sunete, nu mai ține în ține, altfel te va durea gâtul și vei tuși.
  • Este timpul să consolidezi pentru că Taurul este despre a aduce stabilitate, siguranță și întărirea eforturilor. Folosește această oportunitate că să faci ceva mai solid din proiectele și ideile tale, fie care le dai formă fie că le transformi în profit.

Horoscopul zilei de 7 mai 2024. Ce efecte are Luna Nouă în Taur de marți

Horoscopul zilei de 7 mai 2024. Ce efecte are Luna Nouă în Taur de marți

[Sursa foto: Pexels.com]

Ce aduce zodiei tale Luna Nouă în Taur din 7 mai 2024?

Horoscop Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Banii vorbesc, Luna Nouă în Taur e în sectorul tău de bani deci e un bun moment să pui semințele acele pe care le vrei crescute că să îți crească veniturile. Nu e vreme de soluții de mijloc și superficiale. Fă ce știi și poți că să îți monetizezi resursele, să îți foloseșți talentele.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Scapă de tot ce te îngreunează fără să oferi ceva în schimb, fie că e vorba de cheltuieli, de kilograme în plus sau de o relație care nu mai funcționează pentru ține. Găsește calea de mijloc în caz că sunt unele dificultăți legale sau internaționale însă ține cont că acum este o bună oportunitate ce e unică tot anul pentru a pune semințele pentru viitoarele câștiguri sau pentru viitoarea carieră pe care o vrei.

Horoscop Taur (20 aprilie – 20 mai)

Este momentul tău pentru un bun start de viață pentru că Luna Nouă e în zodia ta și e doar o dată pe an. E ocazia ta că tu să îți modelezi viață, nu altcineva. Deci ce îți dorește inimioară? Unde ai dori să ajungi? Pune-ți toate energiile în dorințe, în scopuri, în proiecte.

Poți și să începi o nouă rutină de sănătate și mișcare, să îți aranjezi look-ul într-un mod nou, să cumperi haine noi și să te ocupi de imaginea de sine într-un mod nou. Dacă alți oameni pot fi cam dificili acum, pentru ține nu e un stres că oricum toate atuurile sunt în mâinile tale. Deci mergi înainte, asumă-te și modelează-ți viața. 

Horoscop Gemeni (21 mai- 20 iunie)

Taurul e zodia dinaintea zodiei tale deci înainte ca Luna Nouă să ajungă și la tine, tu ai de dat drumul acum unor preocupări de ego și să lași Universul să te ia în grija sa. Trebuie să fie un act de abandon în forța universală care are cadouri pentru tine, dar pe care le vei accesa dacă te dai la o parte din calea ta și îl lași pe Dumnezeu să își facă lucrarea…

Este o bună ocazie să îți mai simplifici viața, să te eliberezi de poveri mentale că să fii mai prezent pentru a-ți hrăni spiritul. Experimentează tot acum să primești fără că neapărat să dai – doar așa poți trezi abundență universală din tine. Dacă e cineva ce te forțează să faci compromisuri, tot e important să ai încredere în legile abundenței universale care au grijă de nevoile tale cât timp le permiți.

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: "Țipete foarte puternice, mobilă răsturnată".Crimă șocantă în Sibiu! O tânără de 21 de ani, ucisă cu bestialitate de iubitul ei- radioimpuls.ro

Horoscop Rac (21 iunie- 20 iulie)

Luna Nouă în Taur îți trezește resurse bogate pe care le ai prin prieteni, grupuri și cercuri sociale de care aparții, deci oamenii cu care împărți această viață. Fertilizează solul social pe care stai că să aduni roade frumoase. Cu alte cuvinte, ai oportunitatea excelentă să îți consolidezi prieteniile și să faci ceva minunat din relațiile tale.

Dacă există vreo posibilă tensiune, ea vine din zona muncii. Dacă ai presiune acolo, folosește ocazia să te uiți cu optimism spre viitor indiferent câte insecuritati par a te afecta.

Continuarea pe Sfatul Parintilor.

Sfaturi astrologice de Luna Nouă în Taur

Sfaturi astrologice de Luna Nouă în Taur

[Sursa foto: Pexels.com]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si