Să pleci în vacanță când ai un animal de companie poate fi o adevărată provocare. Această tânără a reușit să se cazeze la un hotel care l-a primit și pe prietenul ei blănos, Dodo. 

Citește și: EXCLUSIV- Căsuța pisicii, afacerea inedită, cu fonduri europene, a unor tineri din Sibiu: ”Sunt produse gândite pentru sănătatea fizică și psihică a pisicii”

„E o idee foarte bună mai ales că din 2022 câinii au voie pe plajă, bine, cu lesă, cu zgardă, cu tot ce trebuie și pentru un concediu lung de 10

zile sau mai mult e util să-l ai lângă tine să-l știi bine, să știi că mănâncă.”

Unitățile de cazare care primesc animăluțe sunt în Mamaia, Eforie, Neptun și Olimp

Așa că în ultimii ani au apărut și pe litoralul nostru tot mai multe hoteluri care primesc atât oamenii, cât și necuvântătoarele.

Bellamy Zahiu, managerul unui hotel: „Noi facem lucrul ăsta și oferim gratuitate pentru animalele de talie mică până în 5 kilograme.”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Aceștia au veselă specială, locuri de relaxare și dorm în aceeași cameră cu stăpânii.

Pisicile și cățeii au chiar și mâncarea asigurată.

Adina, recepționera unui hotel: „În momentul check-in-ului oferim turiștilor hrană uscată și umedă pentru animalele dânșilor. Cel mai frecvent cățeluși și pisicuțe, dar am avut cazuri care au venit și cu iguană, papagali.”

Românii vor scoate din buzunare peste 1.000 de lei pentru o noapte

O cameră dublă pentru 2 adulți pornește de la 1.650

de lei pe noapte pe cameră cu servicii all inclusive. Pentru animalele de peste 6 kilograme se percepe o taxă de 100 de lei pe zi. 

„E un avantaj pentru că ei se atașează foarte mult de stăpâni și îl știm în siguranță cu noi.”

Pe întreg litoralul românesc sunt peste 105 unități, cele mai multe fiind în stațiunea Mamaia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si