I-a taiat capul sotiei si s-a dus cu el la politie dupa ce a prins-o pentru a treia oara cu amantul

Un barbat in varsta de 38 de ani si-a pedepsit aspru sotia pe care a prins-o pentru a treia oara cu amantul. El i-a taiat capul cu o sabie femeii si s-a dus cu el in mana la politie.

A.S., luni 06 februarie 2017 , 09:36

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Un fermier din India si-a decapitat sotia cu o sabie dupa ce a prins-o pentru a treia oara cu amantul. Sotul o avertizase in repetate randuri pe tanara in varsta de 28 ani de ani sa nu se mai intalneasca cu amantul pentru ca o va ucide. Se pare ca aceasta nu a luat in considerare amenintarile sotului, iar ultima intalnire cu amantul i-a fost fatala.
"Sotia mea mi-a tradat increderea si din cauza asta am decapitat-o. Am avertizat-o de doua ori, dar ea tot nu s-a potolit" a declarat barbatul, care a fost arestat, scrie Daily Mail.

Un fermier din India si-a decapitat sotia cu o sabie dupa ce a prins-o pentru a treia oara cu amantul. Sotul o avertizase in repetate randuri pe tanara in varsta de 28 ani de ani sa nu se mai intalneasca cu amantul pentru ca o va ucide.

Se pare ca aceasta nu a luat in considerare amenintarile sotului, iar ultima intalnire cu amantul i-a fost fatala. "Sotia mea mi-a tradat increderea si din cauza asta am decapitat-o. Am avertizat-o de doua ori, dar ea tot nu s-a potolit" a declarat barbatul, care a fost arestat, scrie Daily Mail.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si