"Cum a fost calatoria? Nu prea placuta. 2 ore intarziere! Trenul 8101 care trebuie sa vina de la Bucuresti, de la Obor are intarziere de 120 de minute.

Din pricina inghetului, 9 trenuri nu s-au urnit din gari. Celelalte au ajuns cu greu, la alte peroane. 

Intarzierile mari au fost pe ruta Bucuresti-Constanta.

O calatorie de doua ore a durat, azi-noapte, 10!

"Trei ore am stat in camp!"

Avioanele au inghetat la sol. Intarzierile pe nervii calatorilor au fost chiar si de 7 ore.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

"Ni s-a spus ca intarzie o ora si dupa aceea vine dupa o ora si ne spune ca se anuleaza zborul. Unde sa ne ducem? Dormim in aeroport, dormim pe scari."

"Eu sunt din Onesti, unde sa ma duc acum?! Sotul are proces ca lucreaza ca avocat. La ora 9:30, cum ajungem? Eu un caz disperat pentru noi."

La Iasi, 3 zboruri externe au fost anulate si 4 amanate.

Un avion a fost intors din drum, la Viena, iar un altul a aterizat la Bacau. Reprezentantii aeroportului spun ca vina nu e a lor, ci a companiilor aeriene care n-au avut in stoc solutie de degivrare. Circulatia a intrat in normal abia dimineata. 

VALENTIN IORDACHE- purtator de cuvant Aeroportul Otopeni: "Vestea buna e ca intarzierile sunt destul de mici, adica de 30 de minute si putin peste si sunt generate cele mai multe dintre ele de necesitatea degivrarii."

Dezastru a fost si pe sosele.

Cinci oameni din Vrancea, printre care si un copil de doar 3 ani,  au avut nevoie de ajutorul celor de la descarcerare ca sa fie scosi in viata. Din cauza poleiului, masinile in care se aflau s-au facut praf una de cealalta. 
 
In ultimele 24 de ore, vremea rea a ucis 3 oameni si a ranit grav alti 9, in judetele afectate de codul galben.

Cea mai rece zi de 19 martie a inghetat totul si in Galati. 

In Satu-Mare, viscolul a pus o jumatate de padure la pamant.

Si pe raul Bistrita au fost probleme. Mai multe sloiuri de gheata, inalte de 7 metri au schimbar cursul apei, iar cateva gospodarii au fost inundate.

Catalin Leonte, ISU NEAMT: "Aglomerari de gheturi  pe o lngime 2,4 kilometri 10.34+ 10.44 dupa deschiderea acumularii de la Topoliceni. Nivelul apei a inceput sa scada."

Exista, insa, un pericol iminent, avertizeaza hidrologii. Odata cu topirea zapezii, locuintele din apropierea raurilor ar putea fi lovite de viituri puternice. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si