Femeia, originara din municipiul Iasi, a venit pe 15 februarie cu bebelusul sau de trei luni la Spitalul "Sfanta Maria", insa la scurt timp dupa internare a cerut sa fie lasata sa plece acasa cu copilul.

Ea a revenit la spital a doua zi impreuna cu copilul, iar medicii spun ca starea bebelusului se agravase.

Miercuri, femeia le-a cerut medicilor sa paraseasca din nou spitalul, insa personalul medical i-a explicat riscurile la care va fi expus copilul.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Cu toate acestea, in seara respectiva, mama a luat copilul si a plecat acasa, fara sa ia in calcul consecintele unui astfel de gest.
 

In cursul zilei de joi, bebelusul a murit in locuinta situata la doar cateva sute de metri de spitalul de copii din Iasi.

"Pacientul a fost gasit decedat. A fost chemat echipajul SMURD, dar nu s-a mai putut face nimic", a declarat medicul Diana Cimpoesu, coordonator UPU-SMURD Iasi.

Politistii au declansat cercetari in acest caz, pentru moarte suspecta. Daca va fi gasita vinovata, femeia ar putea fi acuzata de neglijenta criminala.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si